Mugur, acum am facut ochi si ploua iar, nu stiu de fapt daca s-a oprit...Gindindu-ma la muzeul cu tzepele, sa stii ca in povestea asta, ca sa faci ordine, ar trebuii sa tai alte paduri ca acolo spuneai ca erau doar citeva...Asa ca unde ajungem? Ploua cumplit, vorbeam saptamina trecuta cu niste culegatori de ciuperci din munte care se uitau mirati si pina la urma ne-au intrebat daca am prins ceva...Spuneau ca in poiana de linga ei, cu ceva vreme inainte cind a venit viitura, datorita cracilor aduse de apa si a unei f mari cantitati de pamint, s-a creat un baraj artificial si piriiasul ajunsese la o latime de cca 500 m.Cind a cedat acest dop, apa a luat toate podetele la vale iar pe poiana au adunat pastrav la greu, ramas pe uscat.Uite ca exista si manifestari nefaste ale viiturilor. Pastravul in astfel de situatii nu-si mai poate procura cantitatea de oxigen necesara, si nu numai pastravul, dar la el lipsa de oxigen se manifesta mai rapid. Nu stiu unde om ajunge...Vorba lui Bacovia...ploua...ploua...ploua...
Dady
Inundatiile si fauna piscicola!Despaduririle-o cauza?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Exact acelasi sentiment il am si eu ..........Ca sa-ti iubesti tara trebuie sa te simti bine in ea !!!!!!!!Daca nu,pentru tine,pentru copii tai, iti iei sarica si pleci intr-o tara unde ti-e bine,unde esti respectat ,unde nu te injura cel care intra pe contrasens ,desi este el vinovat si unde nu-ti pui problema zilei de maine.gabii scrie:Din partea mea, n-au decat sa vina apele sa inghita tot. Mi-e scarba de cei care populeaza tara asta. Peste tot numai mizerie si tiganie... incepand de la mersul cu masina, viata de zi cu zi... lumea e tot mai a dreacu, toti nu vor decat sa faca rost de bani- bani cat mai multi. Dati-mi un motiv ca sa mai raman in tara asta de rahat!

Cine pescuieste de la virsta de 6 ani s-a apucat târziu de pescuit......
Cugetare personala.
Cugetare personala.
apropo de cugetare, tatal meu, iarta-l Dumnezeu, spunea ca tineam batul in mina pe vremea ce nu puteam inca sta in picioare. Concluzie,: ca nu toti care se tin de bat SINT SI PESCARI....NU???? In rest numai de bine, sint de acord la nesfirsit cu teoria ta, dar nu ar fi rau sa te aflii macar 10 minute pe zi in pielea celor ce au plecat, suparati pe tara asta.... si sa vezi sau mai bine zis sa simti ce e in sufletul lor....Eu ii simt....
Dady
Dady
[quote="Dady"]\ Concluzie,: ca nu toti care se tin de bat SINT SI PESCARI....NU????
mare adevar
unii se tin de batu ala
pana incep sa se confunde cu el si sa-i ia lumea ca atare ....

mare adevar
unii se tin de batu ala

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.