Stiuca de 26 de kg?!?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- junior
nu stiu cati ati fost la faclia acum vreo 10 ani sau si mai mult.pe partea draeapta cum intri pe langa ecluza exact pana in lacurile mari erau niste salbatice pline de pomi plauri si stuf nu se putea intra cu nimic acolo decat foarte greu.m a adus aici un f bun prieten pescar de stiuca innebunit.cred ca aici avea cele mai mari exemplare de stiuca care le vazusem vreodata.erau doar 3 locuri de dat.unul foarte bun el a prins o stiuca la 15kg si una la 12.intr un loc mai greu accesibil tatal meu a scapat cateva foarte mari iar eu am prins una de 10.800 si una de 8kg.ratarile insa au fost mult mai multe deoarece locul de aruncat era un pic mai lat decat firul de pescuit:Dgreseala mea si a celorlalti e ca am oprit pestele la timpul ala eu naturalizando:(pe a mea.dar ceea ce am vazut in apa si auzeam nu voi uita niciodata ca erau crapi mari ca era stiuca care ataca nu stiu din cauza vegetatiei.dar era infiorator:)banuiesc ca nu ar fi dat nimeni pana sa descopere prietenu; nostru acest loc si stucile de aici ar fi trait linistite nimeni nu dadea importanta acestui loc.acum numai stiu ce e acolo banuiesc ca braconat:)O alta stiuca mare am plecat la rasova in padure pe salbatic acum multi ani.am ajuns acolo era inghetat asa ca m am intors la bratul care vine din dunare.am luat aici cateva marlite si langa bac cativa bibani la kg.nemaistand pe ganduri am trecut strada la crescatorie si am inceput sa arunc cu o rotativa de 2 si fir0.18.am prins o stuca de 8.8kg care la mal a taiat firul si am sarit si am prinso in aopa:)norocul meu a fost mare deoarece rotativa fiind mica cand a deschis gura rotativa a intrat si a iesit pe la urechi si sa agatat de corp.nu am idee cum nu sa taiat firul.la mal cand a cascat si era aproape scoasa a taiat:)stiuci de genu asta nu am mai prins de ani si probabil ca sunt f f rare.
(nemaiavand locuri de odihna unde sa nu fie dranjate