Braconaju interes national

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Mai 2011, 07:51

daca se pune presiune pe ei, se vor misca, putin cate putin, dar se vor misca.
dac nu..........

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 23 Mai 2011, 14:03

river_fishing scrie:As avea o intrebare pentru pescarii din Alba Iulia, il cunoaste cineva pe dl. Remus Miclea?

DA, cred ca este prieten cu FFFF

ionel_0000
utilizator nou
utilizator nou

braconieri

Mesaj de ionel_0000 » 24 Mai 2011, 15:26

nu braconierii sunt cei mai vinovatii pt ca raurile noastre nu mai au peste ei fiind vinovati in proportie de maxim 10% , problema majora o reprezinta poluarea care este continuua de la diferite fabrici pana la persoane fizice(pe raul Mures veneau pesti morti de multe ori in din jos de loc. Tg.Mures),iar o alta problema majora fiind barajele care le gasesti din km in km(cum sa se inmulteasca pestii daca acestea nu pot sasi urmeze cursul natural al reproducerii ca dau de baraje). Statul e principalul vinovat si apoi firmele care profita de coruptie si prostia statului ca se permit tot felu de magarii.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 24 Mai 2011, 17:06

nu uitati ca braconajele cele mai mari se fac pe lumina, fara frica, cu acordul politiei de frontiera, a reprezentantilor ANPA in teren...ca si ei e oameni si gura copiilor lor ar manca o saorma, astia care cad sunt aia care sunt prea mici sa isi permita sa dea dreptul unde trebuie,

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Mai 2011, 10:09

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Mai 2011, 10:41

asta ar fi cel mai tare, dupa ce toata viata i-am vazut pe muistii aia de la giurgeni si binecunoscutul semn " uite atata are ochiu :twisted: " , sa ajunga finally si pe la bulau unii ...

sorin_sorin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin_sorin » 31 Mai 2011, 11:11

spun despre ce evenimente stiu sigur:\
1. zona intre Calarasi -Fetesti ,efectiv e un macel continuu acolo facut cu aparate electrice.mai nou ,"electricienii" lucreaza cu aparate diferite-unele pentru somn,altele mai puternice pentru crap.in zilele bune ,nenorocitii astia aduna cateva sute kg de peste.
in locurile unde candva aveam niste partide reusite la somn ,acum nici broaste nu se mai gasesc.
niste amici spinning-ari de prin zona au rupt in bataie vreo cateva echipe de "electricieni".In zadar !
In zona Cernavoda,idem...
Intre Fetesti si Bordusani,idem...
La Oltenita,in perioada iernii se desfasoara "Campionatul National de Japca".

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 31 Mai 2011, 11:27

Praf in ochi. Nu o sa se schimbe nimic. Controale de genul asta au mai fost in zona la Giurgeni si nu s-a intamplat absolut nimic.
Pana nu o sa vad macar 10-20 de insi din Giurgeni aruncati in puscarie, imi asum dreptul de a fi extrem de sceptic.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Mai 2011, 12:13

subscriu si eu, adriane ... sa vad ca scrie mare acolo titlu de ziar " 30 de braconieri din giurgeni primesc 15 ani de puscarie " si dupa aia o sa cred ...

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 31 Mai 2011, 12:39

Puscarie ? :shock: Ocna frate , la taiat sare sau piatra cand ies de acolo sa nu-i mai recunoasca nimeni sa aiba cu 30kg mai putin, nu sa iasa ca niste tauri , ca na , au sala de forta si toate conditiile :evil:

Bune si frumoase timpuri pentru talhari .

Scrie răspuns