Braconaju interes national
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Braconaju interes national
Buna, sunt nou pe forum, daca acest subiect nu este in sectiunea corespunzatoare rog moderatori sa il stearga sau sa il mute.
Am deschis acest topic nou cu scopul de a sensibiliza cat mai multi pescari in speranta ca impreuna vom reusi sa decimam macar actele de braconaj impicit si braconieri, pentru inceput am putea impreuna sa invadam toate forumurile de profil pentu a avea mai multi aderanti apoi sa bombardam situl ministerului mediului si al agentiei nationale pentru pescuit si acvacultura in speranta ca isi vor deschide ochii si vor aloca fonduri pentru controale pe marginea apei. Am decis sa nu mai fiu indiferent la acest fenomen deoarece in viitorul apropiat nu se va mai prinde peste pe nici un riu din tara asta, exemplu zona care o frecventez (din dreptul loc. Teius pana la Vintu de Jos Riul Mures Jud. Alba) de aproape 10 ani nu am intalnit controlori ci doar braconieri si credetima merg des la pescuit.
Daca vi se pare interesanta propunerea mea astept un raspuns din partea dvs.
Cu respect.
Am deschis acest topic nou cu scopul de a sensibiliza cat mai multi pescari in speranta ca impreuna vom reusi sa decimam macar actele de braconaj impicit si braconieri, pentru inceput am putea impreuna sa invadam toate forumurile de profil pentu a avea mai multi aderanti apoi sa bombardam situl ministerului mediului si al agentiei nationale pentru pescuit si acvacultura in speranta ca isi vor deschide ochii si vor aloca fonduri pentru controale pe marginea apei. Am decis sa nu mai fiu indiferent la acest fenomen deoarece in viitorul apropiat nu se va mai prinde peste pe nici un riu din tara asta, exemplu zona care o frecventez (din dreptul loc. Teius pana la Vintu de Jos Riul Mures Jud. Alba) de aproape 10 ani nu am intalnit controlori ci doar braconieri si credetima merg des la pescuit.
Daca vi se pare interesanta propunerea mea astept un raspuns din partea dvs.
Cu respect.
-
- utilizator constant
Re: Braconaju interes national
te cred si eu am vazut la fel braconeri mai ales in zona galtiu si de la paclisa la vintu de jos ,eu te sustin(sant din alba -ulia) robert.
Exista un singur mod de a starpi braconierii. La fel ca si pe gandaci sau sobolani. Dupa cum se exprima Baudelaire in "Florile raului" , ca nu exista suflet pe lumea asta oricat de rau si care sa nu poata fi indreptat, eu inclin sa cred ca braconierul este singura specie pentru care nu se mai poate face nimic.
-
- veteran
Ei...se poate face ceva. Experimentul Pitesti, anii 1949-1955, reeducarea....ii bagam in lagare speciale si acolo vor fi reeducati prin a. bataie 2. munca voluntara 3. disciplina 4. indoctrinare. Dupa ce ies din lagar vor deveni ei calaii altor braconieri.danone scrie:Exista un singur mod de a starpi braconierii. La fel ca si pe gandaci sau sobolani. Dupa cum se exprima Baudelaire in "Florile raului" , ca nu exista suflet pe lumea asta oricat de rau si care sa nu poata fi indreptat, eu inclin sa cred ca braconierul este singura specie pentru care nu se mai poate face nimic.
-
- veteran
Uite ca si UE lupta din greu cu pescuitul ilegal = braconaj
http://euobserver.com/9/32170
EU signals 'zero tolerance' against illegal fishing
http://euobserver.com/9/32170
EU signals 'zero tolerance' against illegal fishing
-
- utilizator nou
Da, zona Galtiu este foarte des frecventata de braconieri, ce este mai rau e ca in curand ne vom bucura cand vom vedea "greblisti" pentru ca baietii s-au perfectionat, si-au luat aparate de curentat si barci si distrug absolut tot pe unde trec.
Vin cu urmatoarea propunere; de inceput daca politica forumului permite sa postam numele "meseriasilor comercianti de peste" pe net, macar daca nu vom reusi mare lucru sa ii cunoasca toti pe acesti indivizi
Vin cu urmatoarea propunere; de inceput daca politica forumului permite sa postam numele "meseriasilor comercianti de peste" pe net, macar daca nu vom reusi mare lucru sa ii cunoasca toti pe acesti indivizi
it might just be crazy enough to workFario_nebunu scrie:Ei...se poate face ceva. Experimentul Pitesti, anii 1949-1955, reeducarea....ii bagam in lagare speciale si acolo vor fi reeducati prin a. bataie 2. munca voluntara 3. disciplina 4. indoctrinare. Dupa ce ies din lagar vor deveni ei calaii altor braconieri.danone scrie:Exista un singur mod de a starpi braconierii. La fel ca si pe gandaci sau sobolani. Dupa cum se exprima Baudelaire in "Florile raului" , ca nu exista suflet pe lumea asta oricat de rau si care sa nu poata fi indreptat, eu inclin sa cred ca braconierul este singura specie pentru care nu se mai poate face nimic.

-
- utilizator nou