Emisiune pe discovery

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 16 Feb 2011, 20:29

Daca bine imi aduc aminte , pe cei doi protagonisti ai serialului ii chema Bob (cel brunet) si Peter(cel blond).

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 16 Feb 2011, 20:44

si eu stiu emisiunea! daca reusesti sa gasesti ceva ma intereseaza si pe mine! imi amintesc episodul de pescuit pe apa dulce cum unul dintre ei a prins o stiuca foarte frumoasa.erau obligati sa pescuiasca in mai multe conditii si sa traiasca doar din pescuit.dar parca daca mancau un peste acesta nu se punea la punctaj.doar cei eliberati.a castigat cel care a ales pachetul cu cortul si cu sculele mai putine de pescuit.imi amintesc si faza cu 3 zile fara sa manance la final a facut un fiel de fiertura din ce a gasit si a pus in ea niste pescuti foarte mici pe care i-a prins intr-un ochi de apa.era foarte contrariat dar foamea si-a spus cuvantul
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 16 Feb 2011, 21:31

unul dintre ei a prins o stiuca cu un vobler galben pe care l-a gasit agatat in trestie. lacul respectiv era parca in scotia. celalalt a prins stiuca la peste viu. pana la urma a castigat cel cu parul mai lung, a fost dus la un restaurant unde a mancat cartofi, friptura si a baut o sticla de vin. mi-a placut emisiunea.

lordklax
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lordklax » 16 Feb 2011, 22:13

Vad ca multa lume isi aduce aminte de emisiunea asta..ma bucur sa citesc aceste randuri,pentru ca incep sa imi aduc si eu aminte chestiile astea,eu eram mai mic..aveam vreo 11 ani cand urmaream emisiunea..de asta nu-i mai stiam nici numele.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 16 Feb 2011, 22:17

georcaef scrie:unul dintre ei a prins o stiuca cu un vobler galben pe care l-a gasit agatat in trestie. lacul respectiv era parca in scotia. celalalt a prins stiuca la peste viu. pana la urma a castigat cel cu parul mai lung, a fost dus la un restaurant unde a mancat cartofi, friptura si a baut o sticla de vin. mi-a placut emisiunea.
cel care a castigat a fost dus la un restaurant mai select iar cel care a pierdut a fost dus la un fast food.acesta din urma a mancat cartofi prajiti daca imi aduc aminte :D
oricum o emisiune super.atunci eram la inceputurile mele ca si pescar de rapitor,aveam de altfel si mult timp liber.ma uitam noaptea la emisiune in reluare pe la 3-4 noaptea.stateam special treaz ca sa o vad.dar pe atunci nu prea respectau programul.cateodata dadeau de 4-5 acelasi episod in seri consecutive
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 17 Feb 2011, 19:38

macar o idee, cu acest subiect , ca nu gasesc nimic !
poate reusesc apoi sa dau la careva sa caute pe extern :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 17 Feb 2011, 20:13

Acum un an sau 2 am mi-am amintit si eu de reel wars si am cautat-o peste tot pe unde am putut, dar absolut nimik. :( dak reusiti careva, postati un link,site,torent ceva.

Scrie răspuns