Emisiune pe discovery
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Emisiune pe discovery
Mai tine cineva minte..acum vreo 6,7 ani cred se difuza pe discovery o emisiune de pescuit..in fiecare episod mai multe persoane erau lasate in anumite locatii si trebuiau sa supravetuiasca cateva zice doar cu pestii pe care ii prindeau..La sfarsit cantareau ce au prins si stabileau castigatorul rundei.Pur si simplu nu mai tin minte cum se numea..dar sunt sigur ca cineva de pe forum mai tine minte.
- juventinu88
- utilizator constant
Din pacate informatii despre emisiune sunt putine si vagi..probabil si din cauza ca au fost doar 5 episoade din cate am citit..si difuzate in 2001 si 2002.Pe nici un tracker extern sau intern nu am gasit nimic...pe site-urile discovery nu e nici o informatie despre show.Asa ca am facut singurul lucru care mai era de facut..am trimis un email la viewer_relations@discovery.com si am cerut informatii despre emisiune,astept un replay..revin cu informatii de indata ce primesc.
- MARIUS POPA
- veteran
Re: Emisiune pe discovery
tin minte emisiunea...lordklax scrie:Mai tine cineva minte..acum vreo 6,7 ani cred se difuza pe discovery o emisiune de pescuit..in fiecare episod mai multe persoane erau lasate in anumite locatii si trebuiau sa supravetuiasca cateva zice doar cu pestii pe care ii prindeau..La sfarsit cantareau ce au prins si stabileau castigatorul rundei.Pur si simplu nu mai tin minte cum se numea..dar sunt sigur ca cineva de pe forum mai tine minte.
erau lasati , si plecau in 3 locatii diferite; exact, mancau ce prindea, si aveau un entuziazm cand prindeau, cat de mic, de zici ca au descoperit diamante

si eu as fi curios, sa revad, sincer!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
Imi aduc bine aminte de emisiune.
La inceput, aveau concurentii un fel de credit din care isi puteau cumpara momeala, sau carlige, sau lanterna, sac de dormit, etc, maruntisuri.
Unul regreta ca nu a luat sacul de dormit, caci noaptea ingheta, altul regreta ca nu a luat carlige cu pene pentru cod.
Imi aduc bine aminte de unul care nu a prins 3 zile nimic, era mort de foame.
De asta din urma imi era mila, parca ma vedeam pe mine
La inceput, aveau concurentii un fel de credit din care isi puteau cumpara momeala, sau carlige, sau lanterna, sac de dormit, etc, maruntisuri.
Unul regreta ca nu a luat sacul de dormit, caci noaptea ingheta, altul regreta ca nu a luat carlige cu pene pentru cod.
Imi aduc bine aminte de unul care nu a prins 3 zile nimic, era mort de foame.
De asta din urma imi era mila, parca ma vedeam pe mine

- MARIUS POPA
- veteran
...raspunsul va fi cam asa :lordklax scrie:..am trimis un email la viewer_relations@discovery.com si am cerut informatii despre emisiune,astept un replay..revin cu informatii de indata ce primesc.
Subj: Discovery Networks Information
Date: o2 16 2011-10:02:56 AM Eastern Standard Time
From: viewer_relations@discovery.com
To: lordklax
Sent from the Internet (Details)
Thank you for contacting Discovery Home & Leisure Channel. ...
For more information about schedules and programming, check out our website
at www.discovery.com.
A reply to this message is not necessary. If you have any further
inquiries or comments, please contact us via our webform at
http://extweb.discovery.com/ViewerRelations. Thank you again for
expressing your interest in our programming.
Sincerely,
Viewer Relations
Discovery Networks