Mergi la o pescuiala?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 30 Mai 2010, 17:25

In afara de Uzlina..... nu prea. Si 250 ron pe barca/zi nu e chiar asa mult daca merg doi pescari....
Daca nu, ramane ideea cu insula si cortul...
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 30 Mai 2010, 19:49

kingofbeasts scrie:
adiwolf scrie:pe balti private nu calc.
dar totusi locuri noi, oameni noi si posibile prietenii............eu zic ca se merita
pe apa care nu curge nu merg la pescuit (cu exceptia unor partide de protocol la care nu pot sa decid eu).
partea asta cu oameni noi si posibile prietenii e ok si ar face iesirea sa merite.
cat priveste locurile noi e discutabil. nu-si prea divulga nimeni locurile bune pe de o parte iar pe de alta parte locurile noi (chiar si bune) sunt cam de unica folosiinta daca sunt departe.
PescarNebun a scris:
putem merge si cu cortul pe vreo insula din Dunare.
partea asta suna chiar bine :!: cu exceptia cazului in care insula apartine altui stat :headbash: :bere:
eu propun Insula Serpilor, ca tot e a noastra... :roll:

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 30 Mai 2010, 22:22

Am un vecin tot pescar,pentru el e buna rubrica asta...poate si ca o dedicatie...e bun la facut planuri,unde sa dai ,cam cu ce momeala,cam la ora aia trage daca nu impinge si....dupa ce cumperi si momeala ....dupa 2 beri intreaba...Da tu unde mergi maine ???Da eu ..de ce !! ...da el.... ca eu nu mai vin....ca vin niste nori de la vest,sau azi nu manca pestele....sau un mesaj trimis anul trecut tare de tot ,tot la o teapa din asta...care suna cam asa...ca el nu poate sa fie ca mine ,pe ploaie ,pe vant sa pescuiasca ,si sa i se rupa sufletul cand eu voi prinde primul peste ..ca era inceput de an...si cate tepe din astea am luat tot de la <<<<pescari....>>>>

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 30 Mai 2010, 22:39

Alexis, asta nu e o "teapa", este o initiativa, o idee, sau cum vrei tu sa ii spui. Daca se va materializa sau nu, depinde doar de noi. La fel cum daca tu esti frustrat, depinde de tine sa rezolvi asta, preferabil altfel decad incercand sa strici o idee care mie mi s-a parut frumoasa.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 30 Mai 2010, 23:10

alexis daca tu nu ai colegi de pescuit la care "vorba-i vorba' NU TE POTI BAZA nici in alte circumstante pe ei ca oameni deci casca ochii ,cand ti-e lumea mai draga esti lasat cu ochi in soare si daca nu gasesti repede ochelarii e greu sa iesi din incurcatura :lol:
pescar nebun a facut o invitatie la modul general ,nu are obligatiifata de tine ,mine x ,y
hai sa nu descurajam pe toata lumea pt 2-3 <pescari>

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Mai 2010, 23:39

alexis
abtine-te daca nu esti interesat. nu te obliga nimeni sa faci nimic deci nu ai nimic de pierdut . iar daca vom gasi ,noi cei interesati, bani si timp si ne vom putea sincroniza citeva zile libere sa iesim la un pescuit si sa ne cunoastem intre noi sa invatam uni de la alti sa cunoastem locuri noi in care alt fel posibil sa nu ajungem nici o data e perfect .daca nu se va materializa toata aceasta discutie intr-o partida de pescuit nu e nimic . pina una alta e o initiativa laudabila din punctul meu de vadere .

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 31 Mai 2010, 10:08

Nu am nimic de comentat la acest topic,nu ma intelege gresit....dar se potriveste cu ,,,,initiativa vecinului;;; de a face planuri marete si la aplicare i-ti rade in nas....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Mai 2010, 10:43

alexis scrie:Nu am nimic de comentat la acest topic,nu ma intelege gresit....dar se potriveste cu ,,,,initiativa vecinului;;; de a face planuri marete si la aplicare i-ti rade in nas....
Asa vecini sa tot ai :lol: ... am avut astfel de prieteni dar dupa 2 patanii "nemotivate " a treia n-a mai fost :wink:
Pregatire de pescuiala depinde si de stilul de pescuit , daca am timp si ma duc la spinning in 5 minute am iesit pe poarta (nalucile in geanta ,lanseta in husa gata pregatita ca in armata :lol: ) Daca trebuie adunat momeli si chestii din aceasta ,legat carlige ...trebuie 1-2 zi de pregatire ....In functie de pesti vizati poate ma inscriu si eu la o pescuiala ...
Toata chestia e timpul liber disponibil ...
Initiativa e laudabila ,sper sa aiba si succesul dorit

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Mai 2010, 22:33

PescarNebun scrie:.... Si 250 ron pe barca/zi nu e chiar asa mult daca merg doi pescari....
iti spun eu ca este mult, mai ales pe vremurile astea.
ia fa o socoteala sa vezi la ce costuri te duce un wekend de pescuit la dunare sau delta si pune la deplasare macar 400-500km
cel mai bine, deschide un alt topic si fa un sondaj de genul ce costuri sunteti pregatiti sa aceptati pt o iesire la pescuit de 1-2zile??
sau variatiuni pe tema asta :wink:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 13 Iun 2010, 01:41

Ce ziceti de insulita asta?

Imagine

E mai jos de Rast, dupa cum se vede. Un weekend.... corturi....

Scrie răspuns