Mergi la o pescuiala?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

PescarNebun
senior
senior

Mergi la o pescuiala?

Mesaj de PescarNebun » 28 Mai 2010, 19:12

Cea mai cunoscuta si mai draga propozitie pe care o cunoaste pescarul. Hai sa stabilim un loc si sa mergem un weekend. De ce nu chiar weekendul asta?! Tenteaza pe cineva propunerea? Chiar daca suntem din toate colturile tarii, sigur s-ar putea gasi un loc care sa convina tuturor.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Mai 2010, 22:18

greu, greu de tot sa strangi de o pescuiala in modul asta.
dar.........pe regiuni si zone este posibil.
ceva propuneri??

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Mai 2010, 22:30

nu vreau sa fiu gigi contra dar in vremurile astea de criza (si de timp si de bani) e cam greu . nu prea sunt dispusi multi sa sacrifice una sau mai multe partide de pescuit pe locuri stiute si cu potentiale sanse pentru o partida la ditanta pe locuri necunoscute (care are toate sansele sa ramana doar la statutul de o bere cu baietii). asta ca sa nu mai zic ca locuri bune de pescuit pentru multa lume simultan se gasesc doar pe balti private si asta presupune costuri suplimentare .
poate in vremuri mai bune s-ar gandi lumea mai putin la matematica si ar avea mai mult succes propunerea.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 28 Mai 2010, 22:34

De acord cu tine aici.
Dar eu zic ca nu ar fi un sacrificiu chiar asa mare cateva zile pe o balta privata.
Sau daca totusi e prea mult, putem merge si cu cortul pe vreo insula din Dunare.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Mai 2010, 22:39

pe balti private nu calc.
king-ule, ai dreptate partial.
asa este criza ne omoara pe toti (mai mult sau mai putin), dar totusi locuri noi, oameni noi si posibile prietenii............eu zic ca se merita

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Mai 2010, 23:13

adiwolf scrie:pe balti private nu calc.
dar totusi locuri noi, oameni noi si posibile prietenii............eu zic ca se merita
pe apa care nu curge nu merg la pescuit (cu exceptia unor partide de protocol la care nu pot sa decid eu).
partea asta cu oameni noi si posibile prietenii e ok si ar face iesirea sa merite.
cat priveste locurile noi e discutabil. nu-si prea divulga nimeni locurile bune pe de o parte iar pe de alta parte locurile noi (chiar si bune) sunt cam de unica folosiinta daca sunt departe.
PescarNebun a scris:
putem merge si cu cortul pe vreo insula din Dunare.
partea asta suna chiar bine :!: cu exceptia cazului in care insula apartine altui stat :headbash: :bere:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 28 Mai 2010, 23:18

poate fi interesant chear si pe criza asta dar asa cum zice si adiwolf ,,pe balti private nu calc" , iar pe weekendul asta deja e prea tirziu. in functie de data stabilita si de buget la momentul respectiv eu sunt interesat.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 28 Mai 2010, 23:33

Pai o sa cautam o insula de-a noastra atunci.
Dar ce aveti voi cu apele care nu curg?
Eu ma gandisem initial la ceva incinte private unde sa intrebam stiuca de sanatate. Dar daca nu vrea nimeni, o sa ma adaptez, ce sa fac.....

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Mai 2010, 23:42

PescarNebun scrie:Dar ce aveti voi cu apele care nu curg?
in apele care nu curg atacurile sunt mai blande si pestii mai lenesi. un peste de rau lupta mai frumos decat unul cu greutate dubla din balta. :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 29 Mai 2010, 00:04

nu am aproape nimic impotriva apelor care nu curg . am multe impotriva celor care le administreaza in stil JAF sau HOTIE si a celor care le populeaza malurile cu manele gratare si o sumedenie de gunoaie (nu ca nu ar fi si pe riuri )
PescarNebun sti tu ceva incinte private cu taxe de bun simt si ceva mai multa stiuca ?

Scrie răspuns