PENTRU CEI DIN PIATRA NEAMT !!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ADRIAN FRUNZA
Adrian cu toata rusinea pot sa-ti spun ca cu toate ca avem pastrav in zona aceasta , nu prea am dat dupa el .Dar promit ca o sa ma documentez si o sa-ti dau cateva locatii exacte cu ceva monstrii din specia salmonide .
PE CURAND !!!!!
PE CURAND !!!!!
Valer....
Daca ajung anul asta la PN nu cred ca voi avea timp de pescuit cu fetiitele ce le aveti pe acolo...
Man, am pierdut nopti si zile prin parcul central langa hotelul din centru (nu mai stiu cum se numeste) si pe Pietricica.
Chestia este ca dupa discutia cu tine chiar mi-a venit un dor nebuuuun de orasul asta!, de aerul curat, de verdeata ce inconjoara totul.
In momentul asta chiar te invidiez!
Daca ajung anul asta la PN nu cred ca voi avea timp de pescuit cu fetiitele ce le aveti pe acolo...

Man, am pierdut nopti si zile prin parcul central langa hotelul din centru (nu mai stiu cum se numeste) si pe Pietricica.
Chestia este ca dupa discutia cu tine chiar mi-a venit un dor nebuuuun de orasul asta!, de aerul curat, de verdeata ce inconjoara totul.
In momentul asta chiar te invidiez!
ne vedem pe balta...
Intradevar,am fost sus pe Pietricica(cred ca asa-i zice),la o terasa,seara,priveliste super a orasului luminat.Locuri superbe intradevar,Lacul Bicaz,mai avem niste prieteni care au un fel de restaurant(han) la sosea spre Bicaz,la ei in spatele casei curge un rau de toata frumusetea,eram distrus ca nu aveam sculele la mine.Dar vara asta nu mai ratez un pescuit acolo. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
TEHNIC 66
Ce mare chestie e sa te urci in masina ,mergem de cu seara la pescuit de " exemplare " cu doua picioare iar a doua zi mergem si stam cu picioarele-n apa la un rau de munte, bem bere si dam la pastrav .
Daca nu prindem nimic trecem pe la pastravarie mancam un harzob de
pastrav ,si povestim de "capturile " de cu o seara-nainte .LOL
Ce mare chestie e sa te urci in masina ,mergem de cu seara la pescuit de " exemplare " cu doua picioare iar a doua zi mergem si stam cu picioarele-n apa la un rau de munte, bem bere si dam la pastrav .
Daca nu prindem nimic trecem pe la pastravarie mancam un harzob de
pastrav ,si povestim de "capturile " de cu o seara-nainte .LOL
Salut,eugend scrie:sunt din P NT si pot spune ca sunt pastravi frumosi pe bistrita , chiar si in dreptul orasului. de regula pe bistrita se prinde clean , pastrav , stiuca ,mreana mai ales in ultimii ani de cand apa nu mai este poluata. desi intens braconat ,se mai gaseste peste frumos si in lacul de la bicaz. eu incerc acum sa invat pescuitul la m.a. (oare o sa reusesc?) si m-ar incanta sa vad astfel de pescsri in actiune. dupa ridicarea prohibitiei , am sa merg in delta iar dupa aceia pot sa-mi rezerv timpul necesar unor iesiri in zonele mai sus mentionate. momentan apa este tulbure pe bistrita si pe lac. nu cred ca cineva este interesat si de baltile particulare din zona care sunt ca peste tot in tara , motiv de jecmaneala.
Cred ca pastrav in aval de baraj BatcaDoamnei, la asha zis-ul loc "La Cruce" pe pontoane...nu? Mama mi-e dor rau tare de orasul natal, am pescuit ceva timp pe acolo. La stiuca mergeam Batca, Pangarati, Vaduri...ce mai e pe acolo? Braconierii aia de pe Batca de la Sarata cred ca au mancat lacul ala.

Pacat. Imi aduc aminte ca, student fiind, am ajuns in PN in vara si am iesit la o "lingura"...dupa ce in prealabil am incercat sa platesc cotizatia de "pescar AJVPS"...insa fiind vineri era program scurt. "Las' nu face nimic" zic aasa cu gandul ca imi voi plati pe balta un bon de o zi...Ghici cine a ajuns in control pe la 6 seara?Hmmm...ne-au luat totul cu japca.Recuperat of course Luni...asta e. Am amintiri foarte placute despre lacurile de acumulare in aval de Bicaz si chiar si pe Bicaz...De ce oare toti cei care isi aduc aminte de aceste locuri mai sus mentionate devin foarte nostalgici, atat de nostalgici incat le vine sa plece chiar acum acolo?
Mai vorbim, ma bucur ca s-a infiintat un asemenea topic...stiri de acsa

Poate vara asta voi ajunge si eu pe acolo.
Cred ca era restaurantul Gospodina....hmmm, brad, aer curat...liniste.Michael scrie:Intradevar,am fost sus pe Pietricica(cred ca asa-i zice),la o terasa,seara,priveliste super a orasului luminat.Locuri superbe intradevar,Lacul Bicaz,mai avem niste prieteni care au un fel de restaurant(han) la sosea spre Bicaz,la ei in spatele casei curge un rau de toata frumusetea,eram distrus ca nu aveam sculele la mine.Dar vara asta nu mai ratez un pescuit acolo.
COSTICA
Da Costica ai dreaptate GOSPODINA asa este ,s-a mai schimbat ceva pe aici si in bune si in rele ,pe lacurile de care aminteai nu mai e ce a fost (braconierii sa traiasca )
,sa ne traiasca si PRIMARU` nostru DOMNUL PINALTI ( Gigi Stefan ) care nu a facut nimic de cand e ales,
si asa mai departe.In rest somaj puternic ,oameni amarati si ingandurati ce o sa mai puna pe masa ,iar pe de alta parte suntem printre primele locuri pe tara la cumpararea de masini de lux = concluzii.
Dar un loc bun de pescuit si de gratar tot se mai gaseste
oricat de amara ar fi viata ca de asta traim sa ne mai si bucuram de ea
Am mai spus-o si o mai spun ,oricare din voi care veniti prin P Neamt contactati-ma ,cu mare placere stam la o barfa la un pescuit la un schimb de experienta.

Dar un loc bun de pescuit si de gratar tot se mai gaseste

Am mai spus-o si o mai spun ,oricare din voi care veniti prin P Neamt contactati-ma ,cu mare placere stam la o barfa la un pescuit la un schimb de experienta.

regret ca nu reusesc sa transmit cateva foto . dar in esenta , vreau sa va anunt ca lacul a devenit o mare de pet-uri si scanduri, artapele si orice altceva in afara de apa. avem toate sansele sa pescuim un mutand cu corpul din pet, aripioarele din anvelope si falci din conserve. ma scuzati. fac haz de necaz.