PENTRU CEI DIN PIATRA NEAMT !!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stiu, chestia cu peturile e general valabila pentru lacurile de munte...Acum gandindu-ma la iesirile din anii trecuti-incepand de la Poiana Teiului si pana la Secu-Izvorul Alb-Fartzagi-imi aduc aminte de iesirile placute si uneori chiar incununate de "capturi".eugend scrie:regret ca nu reusesc sa transmit cateva foto . dar in esenta , vreau sa va anunt ca lacul a devenit o mare de pet-uri si scanduri, artapele si orice altceva in afara de apa. avem toate sansele sa pescuim un mutand cu corpul din pet, aripioarele din anvelope si falci din conserve. ma scuzati. fac haz de necaz.
Umbra cea mare este aruncata asupra acestor iesiri de mizeria de pe lac-ma refer la peturi si in nici un caz la crengi tufe si alte materiale cu origini naturale.O sursa pentru peturi sunt insusi localnicii...care orice arunca pe paraele care formeaza reteaua hidrografica a lacului.Odata cu sosirea primaverii acestea se "umfla" si depoziteaza pe o cale naturala, as putea spune, toata mizeria in lac.
Ce e drept, anul asta voi baga o partida la platica. De cand ma stiu am prins platica pe lacul ala si chiar frumoasa. Cat despre rapitor..da...pastrav si biban la lingurita...uneori ma saturam(ce e drept predomina bibanasul)Ah...si sa nu uit...scobarul...prietenul meu cel mai bun!!!
Mi-e dor de locurile alea si cand vi ajuge pe acasa, va voi contacta...mergem l o bere pe la Laguna sau la colibe....cine mai stie!