Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Valer
- junior

SALUTARE !
DACA SUNTETI MAI MULTI DIN PIATRA NEAMT AS DORI SA FACEM CUNOSTINTA SA NE DAM O INTALNIRE LA O PARTIDA DE PESCUIT .
PE CURAND !

-
tehnic
- junior

Salut, nu sunt din P.N. dar atre as vrea sa cunosc pe cineva de pe acolo
Am copilarit in PN pe la unchii mei, mi-e dor de orasul asta!
ne vedem pe balta...
-
eugend
- utilizator constant

sunt din P NT si pot spune ca sunt pastravi frumosi pe bistrita , chiar si in dreptul orasului. de regula pe bistrita se prinde clean , pastrav , stiuca ,mreana mai ales in ultimii ani de cand apa nu mai este poluata. desi intens braconat ,se mai gaseste peste frumos si in lacul de la bicaz. eu incerc acum sa invat pescuitul la m.a. (oare o sa reusesc?) si m-ar incanta sa vad astfel de pescsri in actiune. dupa ridicarea prohibitiei , am sa merg in delta iar dupa aceia pot sa-mi rezerv timpul necesar unor iesiri in zonele mai sus mentionate. momentan apa este tulbure pe bistrita si pe lac. nu cred ca cineva este interesat si de baltile particulare din zona care sunt ca peste tot in tara , motiv de jecmaneala.
-
Michael
- Moderator

La bunicii sotiei,din Savinesti,din gradina lor dau direct pe malul unui rau,este vorba de Bistrita?Chiar este pastrav acolo?Ar fi beeeeton

La vara voi uda niste naluci pe acolo si in alte locuri despre care sper sa aflu din discutiile voastre.

-
Valer
- junior

[quote="adrian frunza"]salut.vreau o apa cu pastrav gros si colaboram.[/quote]
Salut Adrian ,intradevar prin partile noastre asa cum spune Eugend mai sunt ceva ape nepoluate .Daca nu esti din zona si vrei sa vii anunta-ma.
Acum mai toate apele au o culoare de cafea cu lapte
Tinem legatura .
-
Valer
- junior

Eugend ti-ai mai luat sonar ? Daca da vreau sa vb cu tine sa vad si eu cu ochii mei performantele daca se poate
Si poate ne intilnim la o discutie .
Apropos ,cand vrei sa pleci in delta ?
Salut !
-
adrian frunza
- veteran

salut.eu vorbeam de ape secrete.am batut batca doamnei si pangarati.stiuca e penibil de mica iar pastrav a fost prin 90-91 cand s-au rupt vivierele pastravariei si tot gascanul prindea pastrav la bucatica de ficat.tin minte ca am vazut pescari care prindeau la larva biban ,care era microscopic.
apropo de baltile particulare;pot fi modalitati de jecmaneala pt pescarii lipsiti de experienta,dar daca stii cum sta treaba ,poti rascheta o balta la greu daca are peste .
walleye
-
Valer
- junior

[quote="tehnic66"]Salut, nu sunt din P.N. dar atre as vrea sa cunosc pe cineva de pe acolo
Am copilarit in PN pe la unchii mei, mi-e dor de orasul asta![/quote]
Cand ajugi la Piatra Neamt , CU MARE PLACERE !!!!

-
Valer
- junior

Adrian ,locuri mai bune sunt pe Tarcau ,raul Bicaz si mai sunt cativa afluienti dar nu cum vedem noi pe aia de pescuiesc prin Australia(stim noi cine )