Rusine Energofish

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

paulus
junior
junior

Mesaj de paulus » 20 Mar 2010, 00:22

si eu am intrat de 2 ori chiar si mai aveam si ghiozdan in spate..s-a uitat la mine si atat....cine stie poate ma privea pe ascuns.... :lol:

SF
veteran
veteran

Re: Rusine Energofish

Mesaj de SF » 20 Mar 2010, 02:33

arapaima scrie: fiecare a inteles ca trebuie sa ia un cos, respectiv o galeata , chiar daca vor numai sa priveasca.
stupid

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 20 Mar 2010, 04:56

paulus scrie:si eu am intrat de 2 ori chiar si mai aveam si ghiozdan in spate..s-a uitat la mine si atat....cine stie poate ma privea pe ascuns.... :lol:
...Nu vad legatura intre luatul de cos si furt,in conditiile in care poti intra cu bagaje de afara..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Mar 2010, 09:56

cipic scrie:Eu am intrat fara cos si nenea de la BGS nu mi-a zis nimic :))
imposibil si de necrezut... Chirpic hobittul a trecut... fraudulos ! :lol: probabil purta costum de camuflaj sau pelerina lu Frodo...

mediatics
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mediatics » 20 Mar 2010, 16:44

Eu zic ca este vina energofish. Au angajat o firma de paza plina de frustrati care au un comportament demn de razboi. Plus ca cel care a organizat standul a facut o prostie uriasa sa permita unor paznici care nu au nicio treaba cu domeniul sa interactioneze cu vizitatorii. Daca erau asa destepti nu mai stateau de vorba cu mine si se uitau dupa hotii de carlige! Pentru ei suntem posibili hoti si daca treci pe acolo tu trebuie sa stii ca ei te lasa - si dc nu, sa le zicem multumesc sefu .
Stiam ca noi pescarii suntem mincinosi dar nu si hoti. Plus ca e foarte putin plauzibil un hot sa vanaze expozitii de pescuit, sa plateasca bilet si apoi sa fure cateva role de guta si un vobler. :lol:

mediatics
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mediatics » 20 Mar 2010, 16:49

ULK nu sunt de acord cu teoria clientului de baza ... toti suntem egali incepand din magazin, chit ca unul isi cumpara o pluta iar altu 10 lansete, pana pe balta unde pescar este si un copil cu o trestie si un tataica cu un carbon. :roll:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Mar 2010, 17:13

ULK nu sunt de acord cu teoria clientului de baza
Dupa ce anul trecut ca un destept mi am refacut echipamentul total de crap de la frumosul stand energofish si de ultimii bani mi am luat un bat frumos de biban ...

Aham..mi se pare ca TU te considerai singur pe baza cheltuielilor tale de anul trecut ....deci eu am dat doar o denumire(buna sau rea) la ce ai vrut tu sa insiunezi.

Deci BGS era doar la standul lor, sa inteleg? Ei sunt de vina , Energofish...huuuuoooo Energofish, huuuuoooo!!......Hai sa fim seriosi man...deja aberezi...cu titlul afisat si intmaplarea ta.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 20 Mar 2010, 17:20

de sarbatori si in Canada o retea de magazine sport a angajat oameni de la o firma de paza,ce rugau oamenii sa lase bagajele la intrare.Oamenii erau bulversati putin,ca nici reducerile nu erau prea vizibile si nici fenomenul de furt prea cunoscut.Ma rog,a fost singura oara cind am vazut asa ceva...o fi fost o manevra diversionista...ia uite bai ce reductii sint acolo ...au nevoie de oameni duri sa stavileasca valul... :lol:...Nu era nici o reducere practic.. :cry:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Mar 2010, 17:39

Aici nu este Canada...deci nu trebuie sa ne miram prea mult...multi badarani se angajeaza la firme de paza din pacate..care nu se comporta cateodata prea frumos...dar sa pui asta in carca Energofishului? ;)...Nu zic, si eu eram poate putin revoltat pe tipu' in sine, pe firma BGS maxim , dar in nici un caz pe Enerogofish. :)

mediatics
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mediatics » 20 Mar 2010, 18:00

Imi pare rau dc acuzele aduse de mine au avut la baza partea materiala. Consider ca banii sunt un nimic inventat.

Am vrut sa subliniez ca nu este normal si dc acceptam aceste prezente de paznici, incet incet o sa fie normal si controlul in buzunare la iesire pe motiv ca sunt multi hoti (un exemplu deja este metro unde te cauta in punga).
Energofish sunt de vina si da huuuuoooo, parerea mea! poate la anul o sa puna personal echipati normali (nu plini de bate si alte dispozitive de neutralizare) sa prinda hotii la iesire si sa nu stea cu vizitatorii la povesti!

ULK se vede clar ca ai interese clare legate de acesta firma ... si inteleg postarile tale.

Eu nu o sa mai postez nimic legat de acest subiect ptr ca am zis tot ce aveam de zis.

Închis