Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ULK
- veteran

ULK se vede clar ca ai interese clare legate de acesta firma ... si inteleg postarile tale.
Sigur ca da...ai inteles bine, bravo.10.Ia mai cauta cate ceva ce am scris sa zicem despre Energoteam Skill 1(batul) de exemplu.
Diferenta intre tine si mine este doar ca eu imi pot pastra obiectivismul si nu am viziuni inguste si nu genrelalizez aiurea.
Am incheiat si eu..bine zici...chiar nu are rost sa ne certam pe un nimic defapt.
-
ULK
- veteran

-
PODOSU DOREL
- utilizator constant

Felicitari mediatics pt faptu ca iti exprimi lehamitea fata de comportamentul necivilizat al celor de la bgs si energofish.E cazul sa nu mai acceptam sa fim tratati ca niste hoti pt simplu fapt ca ne uitam la o marfa sa vedem daca avem nevoie de ea sau nu.
Si eu cred ca vina apartine celor de la Energofish pt ca daca noi pescarii nu am cumpara marfa de la ei ar da faliment deci ar fi normal sa fie politicosi .De fapt ar trebui sa invete sa fie comercianti.
Poate o sa vina vremea cind noi clienti nu vom mai sta cocosati pe banii nostrii

-
vijelie
- veteran

mediatics scrie:Imi pare rau dc acuzele aduse de mine au avut la baza partea materiala. Consider ca banii sunt un nimic inventat.
Am vrut sa subliniez ca nu este normal si dc acceptam aceste prezente de paznici, incet incet o sa fie normal si controlul in buzunare la iesire pe motiv ca sunt multi hoti (un exemplu deja este metro unde te cauta in punga).
Energofish sunt de vina si da huuuuoooo, parerea mea! poate la anul o sa puna personal echipati normali (nu plini de bate si alte dispozitive de neutralizare) sa prinda hotii la iesire si sa nu stea cu vizitatorii la povesti!
ULK se vede clar ca ai interese clare legate de acesta firma ... si inteleg postarile tale.
Eu nu o sa mai postez nimic legat de acest subiect ptr ca am zis tot ce aveam de zis.
prietene, eu acum am vazut topicul asta si tin sa te contrazic cu vedere la baiatul zambaret de la BGS. Am mai avut cativa "Gica Contra" ca tine si am avut grija sa ii introduc eu inauntru pentru a aplana orice discutie. Se poate ca eu sa nu fi fost acolo cand te-ai ofuscat. Asta cu galetile a fost strategie de a introduce in autoservire a unui numar limitat de pescari
special pentru a ne putea ocupa de ei si ai indruma in asi lua exact ce cautau.
Eu sunt unul din cei 3 baieti care eram in interiorul autoservirii. Eram chiar pe linia cu "Zambaretul" la mann's si salmo. Eu nu am vazut altercatia care sunt sigur ca a fost ceva la modul: ma lasi nene fara cos? bgs...NU! TU... bine plec!!! si ai plecat...asta a fost tot...imi pare rau ca faci din tantar armasar. Exista o regula in acel loc si daca vroiai cu adevarat luai "nenorocita" aia de galeata in mana si o lasai jos un metru mai incolo HAHAHAHAHA

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
vijelie
- veteran

PODOSU DOREL scrie:Felicitari mediatics pt faptu ca iti exprimi lehamitea fata de comportamentul necivilizat al celor de la bgs si energofish.E cazul sa nu mai acceptam sa fim tratati ca niste hoti pt simplu fapt ca ne uitam la o marfa sa vedem daca avem nevoie de ea sau nu.
Si eu cred ca vina apartine celor de la Energofish pt ca daca noi pescarii nu am cumpara marfa de la ei ar da faliment deci ar fi normal sa fie politicosi .De fapt ar trebui sa invete sa fie comercianti.
Poate o sa vina vremea cind noi clienti nu vom mai sta cocosati pe banii nostrii

daca si cu parce erau intr-o barca....parca a cazut si daca nu s-a mai vazut.

HAHAHAHA

sti cum s-a potrivit interventia ta cu ce se vb aici? exact ca legatura rimelor in aceasta strofa:
colo sus pastea o vaca
vai ce cal frumos era
dati copiii jos din pom
ca nu-i bicicleta mea
restul e' poveste................
-
kuin tauti
- veteran

hai hai ca va intreceti cu gluma...
pe de o parte e nasol sa se proiecteze prezumtia aia ... din prima caci clientul ar fi hot...
e o atitudine ostila... pe putin spus lipsita de tact si stil dar si denigranta si insultatore ( nuu ca io asa avea io de alea... tact si stil... )
dar zau ... ca sa casc gura ca orice pescar care cind merge la iexpozitie e ca muierea si caruia mai mult ca sigur nu-i ajunge ca o vede in vitrina ... dar tre sa si pipaie " stofa " ... nu cre ca am nevoie de o galeata´n brate pe care sa pretind ca-i " cos "
dar nah ... sub pretextul limitari nr de clienti... ca nah practic intentia cica ar fi fo de a oferii un serviciu mai bun clientilor... , nr de clienti care se putea limita iexplicinduse simplu la intrare in stand cu un afis si cu un portar ca e limitat spre iexemplu la 20 de clienti ... si se ielimina faza cu tinuta obligatorie... adica butoiu... pardon galeata... ma scuzati... am vru sa zic cos...
stupid si trist tot balamucul
pe scurt... vinzatorul a creat o situatie neplacuta in cazul asta...
daca ii era asa frica de ciordeala trebuia sa evite sistemul autoservire si sa puna marfa doar in vitrine inchise sau pe net unde aveau acces doar vinzatorii... si cu asta basta !
-
vijelie
- veteran

.............................................................................................................................. topic inchis........................