Rusine Energofish

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mediatics
utilizator nou
utilizator nou

Rusine Energofish

Mesaj de mediatics » 19 Mar 2010, 01:19

Am patit ceva astazi incredibil la targul aventuri.
Dupa ce anul trecut ca un destept mi am refacut echipamentul total de crap de la frumosul stand energofish si de ultimii bani mi am luat un bat frumos de biban ... in 2010, astazi dau fuga sa vad ce si cum. Cum am ajuns primul gand a fost Energofish ptr gama de produse. Tinta a fost echipamentul de stiuca plus n "jucarii" de momit rapitorul. Ajung si incep sa analizez oferta, cand un ceafa lata de la bgs ma abordeaza si imi propune sa iau un cos in mana, refuz politicos si argumentez ca sunt la capitolul privit. Acesta insista, iar eu ii raspund frumos ... dupa care imi zice cu zambetul pe buze ca nu se poate si sa poftesc afara din raza Energofish. Nedorind sa mi stric buna dispozitie si acrit ii spun ca sigur au probleme foarte mari, acesta confirmand cu tacere ... si tacerea este un raspuns :lol:

Mentionez ca sunt un om normal si curat!. :x
Le doresc celor de la Energofish la sf de an un profit egal cu suma ramasa in buzunarul meu anul trecut dupa ce am iesit de la standul lor ... adica ZERO roni :twisted:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Mar 2010, 20:28

Eu zic , ca doar au vrut sa se protejeze de ciorditori...foarte normal prin Bucuresti...si oricum nu aveau de unde sa stie ca esti client de "baza"..nu cred ca a vorbit urat cu tine.
Nu trebuie dramatizat pe tema asta...parerea mea;)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Mar 2010, 20:32

...dupa cum relatezi tu faptele , eu inteleg ca era normal sa fi suparat pe cei de la BGS , nu pe Energofish

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Mar 2010, 20:36

Si oricum..pentru o fapta prosteasca(discutabil) a unui angajat...sa fi suparat pe o firma? In felul asta poti sa generealizezi pe tot targu'...a fost sucks targu' ca pe mine m-a brutalizat un bodyguard...nu? :wink:

arapaima
senior
senior

Re: Rusine Energofish

Mesaj de arapaima » 19 Mar 2010, 21:03

mediatics scrie:Am patit ceva astazi incredibil la targul aventuri.
Dupa ce anul trecut ca un destept mi am refacut echipamentul total de crap de la frumosul stand energofish si de ultimii bani mi am luat un bat frumos de biban ... in 2010, astazi dau fuga sa vad ce si cum. Cum am ajuns primul gand a fost Energofish ptr gama de produse. Tinta a fost echipamentul de stiuca plus n "jucarii" de momit rapitorul. Ajung si incep sa analizez oferta, cand un ceafa lata de la bgs ma abordeaza si imi propune sa iau un cos in mana, refuz politicos si argumentez ca sunt la capitolul privit. Acesta insista, iar eu ii raspund frumos ... dupa care imi zice cu zambetul pe buze ca nu se poate si sa poftesc afara din raza Energofish. Nedorind sa mi stric buna dispozitie si acrit ii spun ca sigur au probleme foarte mari, acesta confirmand cu tacere ... si tacerea este un raspuns :lol:

Mentionez ca sunt un om normal si curat!. :x
Le doresc celor de la Energofish la sf de an un profit egal cu suma ramasa in buzunarul meu anul trecut dupa ce am iesit de la standul lor ... adica ZERO roni :twisted:
Salut. Sincer cred ca exagerezi cu topicul acesta denumit Rusine Energofish.
Astazi am stat toata ziua la standul cu pricina, am ajutat clientii si intamplator am urmarit agentul BGS. Cu fiecare client s-a purtat la fel de intelegator, nu a obligat pe nimeni sa paraseasca standul cu autoservire. Pentru ca ai uitat nu-i asa, sa specifici, ca era un stand cu autoservire.
Indiferent de situatia financiara a clientilor sau de clasa sociala din care faceau parte, fiecare a inteles ca trebuie sa stea la rand daca este prea aglomerat, fiecare a inteles ca trebuie sa ia un cos, respectiv o galeata , chiar daca vor numai sa priveasca. Nu cred ca este cazul sa-ti dau nume de persoane publice sau sa-ti spun ca au fost si persoane straine care au procedat in felul pe care noi l-am propus pentru o organizare mai buna, iar tu il consideri jignitor si injositor...
Angajatul de la BGS isi face treaba pentru care este angajat. Crede-ma ca nu s-a purtat nici macar pe departe urat cu absolut nici o persoana. Iar zambetul, ai dreptate, il afisa oricui nu intelegea sistemul asta de autoservire.
Deci permite-mi sa iti spun sincer ca nu ai dreptate nici macar un strop.
In privinta incasarilor Energofish nu cred ca este cazul sa-ti faci probleme :lol: :lol: :lol:

Iti doresc fir intins si pentru a nu cadea in ridicol cu acest topic iti recomand sa ceri adminului sa-l inchida. Sunt convins ca daca vei citi de cateva ori cele ce ai scris iti vei da seama ca te-ai pripit cu afirmatiile gratuite.

P.S Mie da, imi este rusine pentru ca nu am putut sa ajut mai multi oameni cu informatiile si nu am avut timp sa ma ocup de ei atata cat as fi vrut.

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 19 Mar 2010, 21:14

ULK scrie:Si oricum..pentru o fapta prosteasca(discutabil) a unui angajat...sa fi suparat pe o firma? In felul asta poti sa generealizezi pe tot targu'...a fost sucks targu' ca pe mine m-a brutalizat un bodyguard...nu? :wink:
Si eu sunt revoltat pe acesta situatie creata,dar pe de o parte e de inteles cu atatia hoti.Asa a fost si acum un an,iar acum nici nu am mai intrat tocmai datorita cozi formate.Cred ca e "vina"firmei si argumentez.Sigur e o strategie!!!Cu numarul de cosuri putine,tocmai pentru a evita aglomeratia,implicit dezordinea si pierderea controlului asupra cumparatorului(vezi ce sa intamplat la deschiderea unui magazin din moldova)Dar nu m-i se pare normala aceasta strategie.
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 19 Mar 2010, 21:37

Asa este...ai dreptate. Am uitat ca principala calitate a romanilor in general, este lipsa rabdarii. Oriunde, in trafic, la magazin, la coada, chiar si la pescuit romanii nu au rabdare. Si daca tot nu au rabdare dau vina pe firme si pe organizare.
Curios, dar la targ nu s-a plans nimeni si nici macar un client nu a vrut sa vorbeasca cu vre-un director al Energofish pentru a se imbunatatii calitatea serviciilor. Sa fie oare din cauza ca nu prea a fost cazul de nemultumiri...sau din spatele monitorului este mai usor sa aduci acuze?

Va doresc ca la viitoarele editii sa aveti parte de o organizare mai buna.

Un pescar.

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 19 Mar 2010, 22:11

Nu este o acuza,este o constatare(vezi ghilimelele).Si eu cred ca asta ar trebui sa duca la imbunatatirea calitati serviciilor pentru consumator.Timpul costa bani,si drept dovada anul acesta am economisit ceva banuti pentru ca nu am avut "rabdarea"sa stau la coada! :twisted: Dar i-am lasat in alta parte :roll:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 19 Mar 2010, 23:16

Eu am intrat fara cos si nenea de la BGS nu mi-a zis nimic :))

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 20 Mar 2010, 00:19

ce ai patit tu nu e incredibil, decat daca bodyguardul de la bgs ar fi stiut cat ai cumparat de la energofish anul trecut si daca la orice magazin cu autoservire nu ar exista cosuri .

Cred ca erai incins in momentul postarii, incearca sa fii in locul lor, sa ai un stand cu autoservire plin de lume, din care unii mai si ies cu produsele in mana, si sa incerci sa diferentiezi bine intentionatii de hoti.

Închis