INFO PESCAR!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

baboy
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de baboy » 21 Mar 2005, 10:43

daca tu crezi ca un gigi, oricat de ambitios ar fi, ar putea lasa mihailestiul fara peste te inseli
eu am batut zona inca de pe vremea lui ceausila, si loc mai braconat ca mihailestiul nu am vazut
lucru care a continuat ulterior, dupa ce setcarii ceausisti au trecut la monofilament si s-au specializat si in pescuitul electric
nerealizare lui gigi a fost ca nu a reusit sa stopeze braconajul, de aceea a si renuntat la concesiune
pana si lui lodi i-a luat multa vreme sa mai potoleasca fenomenul, si gandeste-te ca avea trupa de batausi adevarati cu care patrula in continuu pe lac

Imi pare rau sa o spun cred ca vorbesti in necunostinta de cauza.
parinti mei sunt nascuti in zon.
Eu in trecut imi petreceam vacantele acoo cunosc fenomenul cred ca destul de bine.
Am 25 de ani stati pe lacul ala
mergem zilnic.
am prins toate conducerile dar iti spun ca ce a fost in perioada aia nu sa mai intamplat

schif
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de schif » 21 Mar 2005, 11:18

Baboy are dreptate, GIGI cam a pacalit oamenii , mai are si fabrica de conserve, de unde credeti ca e pestele, lo fi prins sportiv?!?!?!?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Mar 2005, 11:37

da schif, a golit mihailestiul de sardine si de ton

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 21 Mar 2005, 12:54

Ai avea tupeu sa le spui asta in fata, "inculpatilor"? Si daca tot o dam pe bune, ai si ceva probe?
As fi curios ce ar iesi din chestia asta! :twisted:
SI cu Iliuta ce ai pana la urma?
Pe tine nu te cunosc personal , dar pt I.G , la cat il cunosc , bag si mana in foc! Si pana acuma nu m-am ars , sa stii.
Toata lumea e bau-bau, numai tu esti imaculat... Interesanta conceptie.
Iar la faza cu baltile, si cu goliotul lor de peste, sa stii ca am avut si eu astfel de ocazii. Dupa 3 sticle de rom, un paznic se oferea sa-mi dea el si plase si barca, numai sa facem juma-juma' profitu" Asa ca.....
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Mar 2005, 13:57

Hei, mai aveti putina rabdare....iarna a fost lunga... :lol:

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 21 Mar 2005, 19:04

Distinsilor,
Chiar daca Gigi ar fi facut ce spune Baboi,cu toate ca eu unu personal nu cred,a facut-o demult sunt ani buni de atunci.De ce nu putem admite ca omu s-a schimbat :?: :?: :?: Daca acum vrea s-a faca ceva bun sa-l omorim ca in trecut a facut ceva rau :?: S-a fim seriosi :!: Baboi daca tu spui ca ai crescut in zona,ai fost usa de biserica :?: :?: :?: Lasa-ma sa ma indoiesc,toti am trecut printr-o perioada NEAGRA{daca pot sa-i spun asa} in viata noastra dar ne-am indreptat,mai mult sau mai putin.De ce nu sa-r fi indreptat si Gigi daca ar fi facut ceva rau :?: :?: :?: Eu ii cunosc personal pe ambi si pe Gigi si pe Ilie si sunt sigur ca sunt oameni de onoare care vor sa faca ceva pentru pescari si pentru pescuitul in general si ca sa vezi ca nu ma ascund dupa un nic cum fac alti am sa semnez cu numele meu.

Am curajul sa sustin cele afirmate mai sus.

Vasile Mitrea Bucuresti

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 22 Mar 2005, 13:47

Apropo de perioada nreagra... Am, trecut de ea, dupa ce odata n-am prins nimic pt ca daduse drumu la stavilar si m-am apucat de Japca... M-a batut D-zeu asa bine, ca m-am facut ghem angrenajele de la singura mea mulineta(pe atunci) ... Asa ca... :oops:
Si toate astea pt 2 carasei de max 12cm si un rac!
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

adyy_002
junior
junior

Mesaj de adyy_002 » 02 Apr 2005, 22:48

unde aflu si eu de concurs si adresa unde se trimit scrisorile

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 03 Apr 2005, 11:26

adyy_002 scrie:unde aflu si eu de concurs si adresa unde se trimit scrisorile
Simplu, urmareste emisiunea vinerea in jurul orei 17,00 la OTV si vei gasi acolo adresa cit si intrebarea emisiuni pentru a participa la concurs.

tapu2tachita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tapu2tachita » 03 Apr 2005, 12:43

Are dreptate baboy astias niste oameni de cacao si nu sunt pescari sportivi braconeaza de rup pt. ca braconajul aduce o gramada de profituri pana si rex hunt ii cam Teapa Dar Gigi si iliuta alalat ce sa mai zicem Bravo babaoy ai avut un curaj pe care nimeni dintre indivizi astia nu l-au avut ai spus lucrurilor pe nume Bv te felicit :roll: :roll: :!: :!: :!: si voi ce naiba stiti ati pescuit cu vreunul din ei?poate ca atuncia nu sa dat de gol ca doar nui fraier nici el :!:
ovidiu

Scrie răspuns