INFO PESCAR!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 04 Apr 2005, 14:41

Si marmota invelea ciocolata... :shock: Sigur ca da! :twisted:

Ce baiat bun esti tu!
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

tapu2tachita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tapu2tachita » 04 Apr 2005, 16:36

no bine las ca esti tu mai bun ca tii parte unor braconieri.......marmota invelea braconierii in paine cu maioneza si ii agata in ac si pescuia cu ei la somn asta ar trebui facut cu ei cand sunt prinsi :twisted: :twisted: :D :D :D
ovidiu

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 04 Mai 2005, 23:20

Am citiva ani de cind il cunosc pe Gigi, pe Florentin, pe Iliuta. Sincer sa fiu nu am fost inpreuna in prea multe momente de intimitate, dar nu mi-au inspirat nici unul dintre ei neseriozitate. Cred ca este clar ca nu toti sintem iubiti, si poate nici nu ne pierdem vremea cu asta. Dar de la... pina la este o distanta care trebuie masurata...bine. Eu ii respect si ii consider prietenii mei. Poate ca ma va considera si pe mine cineva asa cum au fost si ei evaluati, mai sti?. Dar sa stiti ca sint oameni de isprava si mai repede vorbiti-ma de rau pe mine de cit pe ei. Nu cred nimic si nici nu as putea sa cred asa ceva.
Eu vreau sa-l stringem pe Gigi cu usa ca sa se implice cit mai tare in ceea ce mi-a promis ca va face pentru noi toti. Sa dea Domnul sa faca si sa-l sustinem in aceasta actiune. Hai sa lasam circotelile ieftine de-o parte si sa fim mai pracmatici. Multumesc.
Dady

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 05 Mai 2005, 09:24

La aruncat cu pietre vad ca ne pricepem f bine.Nu cunosc personal pe niciuna din persoanele despre care s-a vorbit,asa ca nu ma pronunt.Poate au facut poate nu.Dar sa privim altfel lucrurile,ei se chinuie sa schimbe ceva in Romania,sa faca ceva pentru pescari,se implica in organizarea de concursuri,au o emisiune tv apreciata de noi toti,vor sa initieze o asociatie a pescarilor care sa inlature AJVPS.Si dupa toate astea continua sa strambe din nas unele personaje de pe forum.Cand o sa faceti jumatate din ce au realizat ei atunci puteti sa-i comentati,dar atata timp cat stati in fata monitorului si criticati,dar in acelasi timp nu va implicati ca sa faceti ceva util pentru pescarii din Romania,mai bine taceti.Mai degraba sa strangem randurile sa vedem cu ce putem sa-i ajutam,poate asa reusim sa ne atingem scopurile comune.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 05 Mai 2005, 15:06

Nick, CORECT, sa ne vedem macar de interesele comune. Asociatia pescarilor au infiintat-o luna trecuta.Astept sa vedem noii pasi .
Dady

Scrie răspuns