INFO PESCAR!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

baboy
utilizator nou
utilizator nou

emisiuni tv

Mesaj de baboy » 18 Mar 2005, 12:34

Imi pare rau sa o spun aceste emisiuni sunt o pacaleala la adresa tuturor pescarilo. S-au transformat in orice numai emisiuni de pescit nu. Mai rau este cu prezenta unor personaje dubioase care cu cativa ani in urma dar si in prezent plecau dupa balti cu 100 de kg. de peste iar ei o tin sus si tare ca sunt impotriva braconajului. sa nu mai vorbim de petrecerile date de ei pe balti in urma lor ramnand adevarate catastrofe ecologice. sunt si persoane de caracter care din pacate se fac de ras aparand in cadrul unor emisiuni de acest gen. Informatiile date trebuie sa recunoastem sunt niste TEPE gogonate. Asa ca sa o mai lasam mai moale cu emisiuni TV de pesciut ca mai mult ne intoxica.
PACAT aVEAM SI NOI DREPTUL LA CEVA MAI FRUMOS.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Mar 2005, 13:00

Despre cine vorbesti? (daca-i tradare, apoi sa stim si noi!)

baboy
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de baboy » 18 Mar 2005, 14:29

[quote="MihaiV"]Despre cine vorbesti? (daca-i tradare, apoi sa stim si noi!)[/quote]

Se stie de toata lumea nu este nevoie de nume
in general sunt peroanele mai virulente la adresa unor subiecte mai tabu

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 18 Mar 2005, 22:34

Salutare
Eu sunt mai ne initiat asa ca te-as ruga da ceva nume sau spune ceva mai concret sa aflu si eu,nu de alta dar nu vreau sa mor prost.

baboy
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de baboy » 19 Mar 2005, 00:22

[quote="mrvily"]Salutare
Eu sunt mai ne initiat asa ca te-as ruga da ceva nume sau spune ceva mai concret sa aflu si eu,nu de alta dar nu vreau sa mor prost.[/quote]

nu vreau sa se lase cu procese de calomnie dar uitete si tu la emisiuni si iti vei da seama

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 19 Mar 2005, 09:44

Poti sa-mi dai pe privat si promit ca nu spun la nimeni :P :lol: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Mar 2005, 12:19

Pacat ca nici sub protectia anonimatului pe care ti-l ofera internetul si un nick-name n-ai curaj sa zici lucrurilor pe nume.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 20 Mar 2005, 18:40

@baboy
Am inteles ca te deranjeaza infop. concret cei ce apar la ip. Gigi si iliuta. Ca doar ei apar.Ok? Da.
Sunt agiamii? N-au o treaba cu pescuitul? Cand iesi tu pe locul 2 intre cei mai buni pescari de crap din lume, atunci sa te aud guitzand! Da!? :evil:
Si daca tot esti asa de tare si toti sunt niste tembeli in jurul tau, du-te in pustiu sa ai sa stai doar impreuna cu oameni de soi! Adica doar in compania ta.
Nihilist e usor sa fii. Demonstreaza ca esti in stare sa faci ceva mai bun decat face Infopescarul sau toate celelalte emisuini si reviste de care te-ai luat ...
Atrunci atam devorba pe chestii concrete. Deocamdata raspund afirmatiilor facute e tine.
Si sa stii ca la orice ora raspund de afirmatiile mele, de aceea nici nu-mi permit sa vorbesc aiurea.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

baboy
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de baboy » 21 Mar 2005, 09:43

Domul meu LEGIO din cate am vazut locuiesti in jud. IASI. Nu prea cunosti diferite chestii intamplate in jurul bucurestiului.
Cunosti personal una din persoanele de care vorbesti?
Eu am avut nefericita ocazie sa ma intalnesc in dese randuri cu 'amicii' dintre care si gigi. in urma cu 6 ani pe raul Arges in apropierea Bucurestiului langa comuna Cornetul se afala un lac de acumulare destul de mare unde peste era din belsug pentru tata lumea.
In aceiasi perioada bunul nostru prieten Gigi a luat in concesiune de pescuit acea acumulare pe care a transformato in numai 2 ani intr-o 'Fantana' (fara pic de peste)a nenorocito stie toata lumea iar el este cu gura mare
Inaine sa vina a mai distrus 1 sau 2 balti unde au ramas ape fara nimic
a scos si vandut tot ce respira sub apa.
Un alt personaj dubios care a aparut la Antena 1 la acea emisiune de pescuit care pescuia stuculuite de cateva sute de grame se mai si filma.
Nimeni nu a zis nimic el spunea ca pleaca cu 2 - 3 stuci iar in barca cealalta avea saci.
exemplele pot continua mai intereseazate inaine sa spui ceva.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Mar 2005, 10:35

daca tu crezi ca un gigi, oricat de ambitios ar fi, ar putea lasa mihailestiul fara peste te inseli
eu am batut zona inca de pe vremea lui ceausila, si loc mai braconat ca mihailestiul nu am vazut
lucru care a continuat ulterior, dupa ce setcarii ceausisti au trecut la monofilament si s-au specializat si in pescuitul electric
nerealizare lui gigi a fost ca nu a reusit sa stopeze braconajul, de aceea a si renuntat la concesiune
pana si lui lodi i-a luat multa vreme sa mai potoleasca fenomenul, si gandeste-te ca avea trupa de batausi adevarati cu care patrula in continuu pe lac

Scrie răspuns