Barca cu motor in Delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 26 Sep 2009, 10:16

Pe langa...Ploieni merg pe Teleajen, Ialomita, Buzau la clean. In rest pecuiesc pe unde apuc. Calatoresc destul de mult si am tot timpul sculele in portbagaj. Loc pentru barca si motor nu prea ramane dar as putea sa le inghesui pe bancheta din spate. Victoria nustiu unde e...dar ma gandesc ca e un loc bun de agatat :lol: Daca vrei mai vb pe privat ca sa nu distrugem topicul.
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 26 Sep 2009, 10:43

victoria e pe linga com.Nufaru, drumul spre Murighiol; te intreb pentru ca stiu ca zona e frecventata de baieti din Prahova, zona Ploiesti...de agatat? :lol: :lol: :lol: da, cu siguranta, sunt niste copaci in apa de te sperii...sunt putine locuri unde poti pescui cum trebuie, in rest...in fata copaci, in spate padure... :lol: juma de trusa am pe acolo lasata...
cit despre topic...e destul de la obiect discutia, nu? si-asa nu se prea inghesuie lumea sa te informeze de motor... :?
oricum, fir intins!
apropos, mai e pastrav pe Buzau?
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 26 Sep 2009, 11:02

sebi/7 scrie:victoria e pe linga com.Nufaru, drumul spre Murighiol; te intreb pentru ca stiu ca zona e frecventata de baieti din Prahova, zona Ploiesti...de agatat? :lol: :lol: :lol: da, cu siguranta, sunt niste copaci in apa de te sperii...sunt putine locuri unde poti pescui cum trebuie, in rest...in fata copaci, in spate padure... :lol: juma de trusa am pe acolo lasata...
cit despre topic...e destul de la obiect discutia, nu? si-asa nu se prea inghesuie lumea sa te informeze de motor... :?
oricum, fir intins!
apropos, mai e pastrav pe Buzau?
In delta prefer sa intru un pic mai adanc dar daca zici ca e bine pe la Nufaru, poate incerc. Cu pescarii din Prahova nu prea ma cunosc. Ce-i drept cam duc lipsa de parteneri. Oricum, cand merg la pescuit prefer un grup mic sau foarte mic. Altfel pescuitul degenereaza in alte "activitati" :lol:
Pe Buzau nu am prins decat clean dar am auzit ca pe afluenti ar fi si pastrav. Trebuie sa mai merg...

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 26 Sep 2009, 11:49

nu-sh daca e chiar bine pe Nufaru...eu cind am fost am luat numai avat, desi incercam la salau, care sarea in draci...ca si avatul de altfel; depinde acum ce preferi.Avind in vedere ca acusi incepe stiuca...
ca si grup si eu prefer putini si buni; cu inca unul maxim doi parteneri e situatia ideala pentru mine.

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 26 Sep 2009, 12:41

sebi/7 scrie:ca si grup si eu prefer putini si buni; cu inca unul maxim doi parteneri e situatia ideala pentru mine.
Exact: ideal. Si daca mai gasesti si o barca cu motor... :lol:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 26 Sep 2009, 12:43

...de 4-6 cai... 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 29 Sep 2009, 01:59

da, de 4-6 cai frumosi... :D

deci pana la urma o sa fiu nevoit sa merg la mila 23 unde se gaseste singura barca cu motor de inchiriat din delta...
asta e...

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 29 Sep 2009, 08:35

ce sa-ti zic tizule...fir intins si asteptam pozele cu capturile...eliberate!

min22ro
utilizator nou
utilizator nou

Re: Barca cu motor in Delta

Mesaj de min22ro » 03 Oct 2009, 09:25

Daca vi la mila 23 te pot ajuta eu cu inchirierea unei barci cu motor de 15cai cu tot cu barcagiula 100ron pe zi si iti pot oferi si cazare si transport tulcea-mila23 tel.0768849210

IlieNeamt
veteran
veteran

Re: Barca cu motor in Delta

Mesaj de IlieNeamt » 03 Oct 2009, 17:22

min22ro scrie:Daca vi la mila 23 te pot ajuta eu cu inchirierea unei barci cu motor de 15cai cu tot cu barcagiul a 100ron pe zi si iti pot oferi si cazare si transport tulcea-mila23 tel.0768849210
Apelati cu incredere, oameni seriosi : am stat cazat 4 nopti + inchiriat barci + transport tulcea-mila23 si invers. Mancarea foarte buna.
www.pentrupescuit.ro

Scrie răspuns