Prohibitia 2009
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
miky
As vrea sa-ti spun o chestie mai interesanta. Cand tu faci texte artistice pe acest forum si te intrebi de ce anpa nu da permisele de pescuit sportiv la liber, asa cum gandeste creierul tau, domnul acela Buksz a bagat pe sest la comisia de agricultura niste propuneri de modificare a OUG 23/2008 prin care vroia sa preia pe agentie toate drepturile privind pescuitul sportiv si sa puna in aplicare vechile contracte incheiate de CNAFP cu asociatiile de pescari sportivi. Ce nu stiti voi toti care va dati gugustiuci pe acest forum este faptul ca inainte de a-si da duhul CNAFP, niste strategi condusi de Selaru au incheiat niste aditionale prin care dreptul de pescuit se dadea numai AGVPSR pe toate apele pe durata existentei asociatiilor membre. Despre aceste contracte despre care voi habar nu aveati si care va puneau la cheremul AGVPSR cat si despre notele trimise de BUKSZ la comisia de agricultura si pe care le-am obtinut acum 10 minute si o sa le fac publice la momentul potrivit o sa fie informat cine trebuie. Ma apuca mila cand vad cat timp si pasiune se consuma pe acest forum si intre timp altii se pregatesc sa-si insuseasca si resursa aqcvatica vie cum si-au insusit petrolul, gazele, si toate celelalte resurse ale statului. Macar acum dupa ce stiti toate astea ar fi bine sa stati si sa meditati la nimicurile pe care le scrieti pe acest forum si daca sunteti, asa cum va laudati, pescari sportivi sa intelegeti cat de importanta este implicarea voastra, a fiecaruia, pentru a face ceva pentru pescuit si a scoate din scena niste nemernici care si-au batut joc si de pescari si de pescuit.
In ce ma priveste, ma voi abtine sa mai polemizez cu voi, pentru ca mi-am dat seama ca este pierdere de vreme. Problemele pescuitului nu se rezolva aici.
As vrea sa-ti spun o chestie mai interesanta. Cand tu faci texte artistice pe acest forum si te intrebi de ce anpa nu da permisele de pescuit sportiv la liber, asa cum gandeste creierul tau, domnul acela Buksz a bagat pe sest la comisia de agricultura niste propuneri de modificare a OUG 23/2008 prin care vroia sa preia pe agentie toate drepturile privind pescuitul sportiv si sa puna in aplicare vechile contracte incheiate de CNAFP cu asociatiile de pescari sportivi. Ce nu stiti voi toti care va dati gugustiuci pe acest forum este faptul ca inainte de a-si da duhul CNAFP, niste strategi condusi de Selaru au incheiat niste aditionale prin care dreptul de pescuit se dadea numai AGVPSR pe toate apele pe durata existentei asociatiilor membre. Despre aceste contracte despre care voi habar nu aveati si care va puneau la cheremul AGVPSR cat si despre notele trimise de BUKSZ la comisia de agricultura si pe care le-am obtinut acum 10 minute si o sa le fac publice la momentul potrivit o sa fie informat cine trebuie. Ma apuca mila cand vad cat timp si pasiune se consuma pe acest forum si intre timp altii se pregatesc sa-si insuseasca si resursa aqcvatica vie cum si-au insusit petrolul, gazele, si toate celelalte resurse ale statului. Macar acum dupa ce stiti toate astea ar fi bine sa stati si sa meditati la nimicurile pe care le scrieti pe acest forum si daca sunteti, asa cum va laudati, pescari sportivi sa intelegeti cat de importanta este implicarea voastra, a fiecaruia, pentru a face ceva pentru pescuit si a scoate din scena niste nemernici care si-au batut joc si de pescari si de pescuit.
In ce ma priveste, ma voi abtine sa mai polemizez cu voi, pentru ca mi-am dat seama ca este pierdere de vreme. Problemele pescuitului nu se rezolva aici.
Apsalba,apsalba scrie:miky
As vrea sa-ti spun o chestie mai interesanta...
daca vrei sa imi/ne spui o chestie interesanta fa-o "on topic" acolo unde ii e locul...
aici deocamdata esti off topic !!!... aici ii vorba de prohibitie pe 2009 si de faptul ca ai dat cu mucii in fasole afirmand ca "orice pescar constient stie ca pastravul in aceasta perioada este prohibit"...
ai o intrebare la care n-ai raspuns, degeaba incerci s-o eviti atacand si abatant atentia de la ea...
de data asta ideea care se desprinde e ca de fapt nici nu stii lucruri de-astea... ba chiar habar n-ai si ai fost prins in ofsaid...
cam rusinos pentru unul care elaboreaza studii peste studii cu ihtiofauna si implementarea masurilor de refacere,... bla, bla,... pe fonduri structurale...
probabil ca n-ai citit nici macar un studiu d-ala din care pesemne le-ai luat gata facute pe net, doar te-ai umplut de foi sa fie dosaru gros sa poata fi depus...
si mai inseamna ceva: ca de fapt nu te consulti deloc, cu nimeni, faci totul de capul tau... vrei sa fii tu cel mai mare gugustiuc (apropo de gugustiuci) de pe forum si de pretutindeni...
vizavi de revenirea agvpsului pe prim plan, asta inteleg ca te ingrijoreaza mai mult pe tine ca-ti strica planurile...
pentru noi inseamna doar ca ramanem cum am fost si pana acuma...
nu-i bine, aia e clar, nu ne place, dar... pana la urma ce conteaza la cheremul cui o sa fim de vreme ce tot o sa ramanem la cheremul cuiva ?
e doar chestie de semantica la mijloc... miezul e acelasi...
noi tot o sa visam in continuare si o sa vrem sa nu mai fim obligati sa devenim membri ai cuiva, indiferent ca se numeste agvps sau fnpsr...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Scuze pt off topic!
@ apsalba
Eu am pus topicul "Noul sef la ANPA". Mai multe n-am stiut despre respectivul domn. Daca dvs. aveti dovezi ca este un infractor, de ce nu-l dati pe mana justitiei pe stimabilul? De ce nu le faceti publice sa le vada toata lumea pescareasca? Sa-si faca oamenii o idee pe cine am trimis sa ne conduca tara asta (psd + pd-l sau ... invers, tot un dreaq) poate nu mai repetam greseala. Pentru mine a fost un mare semn de intrebare cum de-a fost lasat sa participe la concursul (pe dreaq "concurs") de acupare a functiei de presedinte ANPA, avand in vedere ce se scrisese in presa vremii despre acest individ.
@ apsalba

Fir intins!;-)
Si de inconstienti ce is, francezii, mai dau la pastrav si cu momeala naturala... ce ti-e si cu cocosii galici... au materia prima pt muste la indemana si tot cu mai pescuie cu rame si alte porcarii 

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Incredibil, unde dai si unde crapa, intrebi de pastrav si afli de ce nu au primit profesorii majorarile salariale, afli de infractori, de cum pescuiesc francezi si partea cea mai interesanta de ce nu a fost anuntata prohibitia la pastrav pe 2009 lipseste cu desavarsire. Sa fie atat de ascuns pastravul in raurile de munte incat sa nu se mai stie nimic de el, sau e pe cale de disparitie si nu mai prezinta importanta ?

hai nu ma innebuni,apsalba scrie:..... Daca nu era interventia energica a FNPSR acest ordin (postat acum pe web-ul anpa) cine stie daca ar fi aparut, avand in vedere ca acum si stiuca devine prohibita. De ce marii aparatori ai pescuitului la liber nu se deranjaza sa semnaleze acest lucru autoritatii si trebuie sa o faca FNPSR? ............
ca sa vezi dom'le era cat p'aci sa ramanem fara ordin,ttzztztztz.
si de unde sti dumneata cine si ce a sesizat??
ai "monitorizat" emailurile si scrisorile pt ANPA???
pt linistirea sufletului dumitale,ia fa o interpelare catre ANPA si intreabai cate sesizari au primit pe aceasta tema de la alte persoane sau organizatii.
nu te mai bate cu caramida in piept fiindca nu esti singurul caruia chiar ii pasa de acest lucru,sunt mai multi numai ca ..............astia nu au interese sa iasa in fata ,iar bunul simt si modestia ii impidica sa faca bravada cu faptele lor.
ha,apsalba scrie:Rezultate, nu vorbe.
cine vorbeste,tocmai dumneata??
aahhh uitasem de maretele realizari,alea cu constientizarea populatiei,implementarea de programe si marcarea apelor.
scuze,intradevar "extraordinare" realizari.
ce nu sti dumneata,este faptul ca noi chiar stiam de ele,din simplu fapt ca la valcea ajvps-ul local se folosea de asa ceva anul trecut,incercand sa sperie pescarii mai slabi de inger.apsalba scrie:.....Ce nu stiti voi toti care va dati gugustiuci pe acest forum este faptul ca inainte de a-si da duhul CNAFP, niste strategi condusi de Selaru au incheiat niste aditionale prin care dreptul de pescuit se dadea numai AGVPSR pe toate apele pe durata existentei asociatiilor membre. Despre aceste contracte despre care voi habar nu aveati si care va puneau la cheremul AGVPSR......
au fluturat cu obstinenta aceste hartii,numai ca ..............degeaba.
interesul poarta fesul,apsalba scrie:......cat si despre notele trimise de BUKSZ la comisia de agricultura si pe care le-am obtinut acum 10 minute si o sa le fac publice la momentul potrivit o sa fie informat cine trebuie.......
de ce nu le faci publice??
ahh,uitasem la tine e vorba de interes,la noi doar de idee.
pai sa stii ca acelasi lucru il spunem si noi,numai ca dumneata nu stii sa ascultiapsalba scrie:Ma apuca mila cand vad cat timp si pasiune se consuma pe acest forum si intre timp altii se pregatesc sa-si insuseasca si resursa aqcvatica vie cum si-au insusit petrolul, gazele, si toate celelalte resurse ale statului. Macar acum dupa ce stiti toate astea ar fi bine sa stati si sa meditati la nimicurile pe care le scrieti pe acest forum si daca sunteti, asa cum va laudati, pescari sportivi sa intelegeti cat de importanta este implicarea voastra, a fiecaruia, pentru a face ceva pentru pescuit si a scoate din scena niste nemernici care si-au batut joc si de pescari si de pescuit.
daca ai fi ascultat si opiniile noastre si ai fi militat alaturi de noi pt desfintarea neobligativitatii asocierii si pt liberul acces la resursa acvatica ,inca de acuma 2ani de zile,nu am mai fi fost astazi in maura sa discutam de asa ceva si nici nu ar mai fi existat AGVPS.
numai ca asa cum am mai spus pt voi,asociatiile au primat alte interese,care acuma se intorc impotriva voastra ca un bumerang
Rolul primordial in cadrul asociatiilor il constituie interesul,insa sarcinile primite le-a cam taiat elanul celor interesati si in special individualistilor. Cu alte cuvinte statul nu mai da daca nu-l comvingi ca esti bun. Degeaba ne-am dus cu jalba-n bat pentru ca nu te recunoaste nimeni. Cum sa institui o lege cand tu nu esti in stare sa-ti organizezi gospodaria ta. Ti-a dat timp de gandire, te-a probat si tu vii cu C.V-ul tot incomplet.
Pai in cazul asta rezultatul nu poate fi decat daca ai noroc, mai reveniti sau ne pare rau dar nu putem...
Viitorul suna bine!

Pai in cazul asta rezultatul nu poate fi decat daca ai noroc, mai reveniti sau ne pare rau dar nu putem...
Viitorul suna bine!

...iertati-ma ca ma bag , dar am doar o mica observatie de facut domnului apsalba : din '90 incoace sunt pline ziarele , televiziunile ... de fapt tot ce misca in tara asta , toti au documente compromitatoare ... toti se lauda cu ele , dar nimeni nu da nimic pe fata ... m-am cam saturat de tipi care au ( cica) dar niciodata nu dau nimic ... asa ca draga domnule apsalba , docomentul , unde-i docomentul ?.... daca nu , va rog frumos , aici era vb de prohibitie
multam fain si mai dati-le drumul
multam fain si mai dati-le drumul