LISTA PESCARILOR LIBERI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

doriti sa se poata cumpara permisul de pescuit de la chiosc/magazin etc ?

da
137
79%
nu
36
21%

Voturi totale: 173

dinteus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dinteus » 19 Dec 2008, 23:37

cred ca am fost si eu...numarul 98...ultimii 2 nu ar tre sa fie chiar asa greu de gasit:)

eu sunt din craiova si aici pescuitul nu este mai deloc mediatizat...da,au mai aparut ...adevarate chioschiuri cu unelte de pescuit dar...nu merge pentru mine...mi s-ar parea normal sa poate fi procurat si online...apoi sa il primesc acasa,prin mandat postal,colet etc...

va salut:)

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 19 Dec 2008, 23:42

:lol: :lol: Cat de "penali" pot fi unii.... Azi s-au inregistrat "subit" vreo 20 si ceva de useri, cu mult peste media "zilnica", niciunul nu a postat nimic, dar cel putin 15 au votat la chestionarul asta.. :))
Si as baga mana in foc ca au votat toti cu "pro" asociere...
Respect!!! That's the way... Halal mentalitate...
PS. Intre orele 18 si 23 au votat nu mai putin de 17 oameni pro si 3 contra asociere, din care doar cei 3 au si "postat" ceva.

:lol: :lol:

@ danr si altii care au puterea sa verfice de pe ce IP-uri s-au inregistrat zecile de "votanti", unde sunt mai mult de 2 usere pe IP===> BAN!

:lol: :lol:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 19 Dec 2008, 23:48

Asa ..ca fapt divers...
stau si rad ca boul de prostul ce a facut chestia de mai sus.
Macar daca studia aleatoriu cateva din cele 200+ pagini de utilizatori, sa vada ca macar 25% din cei ce si-au facut cont, au trecut fie locatia (orasul), fie o adresa de email ceva...
Prostovanul nostru a lasat totul "bulk". Cat de prosti ne cred astia?!!!

Later edit:

De fapt, s-ar putea sa gresesc. Ar putea fi vreo 20 de gagici la vreun "pijama party" si s-au gandit sa isi faca cont azi si sa voteze ceva legat de pescuit. Vreo 12 si-au facut deja cont azi......desi din ultimii 200 de useri doar vreo 5 daca erau de sex feminin :))

dinteus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dinteus » 20 Dec 2008, 00:03

eu sunt foarte foarte foarte nou aici si...am votat pentru mine...pentru Craiova mea,desi sunt foaaaaaaarte conshtient ca asa ceva nu o sa fie posibil.imi vine greu a crede ca se va face ceva bun pentru mine sau pentru romanul de rand ...pentru pescarul de rand...ceva bun...Nu stiu de ce te afecteaza asa de personal numarul votantzilor...dar vreau sa te asigur ca mie sincer...nu prea imi pasa de rezultat...eu mi-am spus opinia personala...sper sa gasesti linistea sufleteasca cat de curand

glumesc si eu:)

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 20 Dec 2008, 00:09

@dinteus
Nu m-am referit la tine cand am scris ceea ce am scris...
Si mi se rupe de rezultatul final al votului.
Insa nu voi suporta niciodata sa fiu mintit, sau sa se incerce sa mi se bage "pumnul in gura".
Mi se pare o lipsa de respect fata de ceilalti, sa iti faci zeci de useri, sa votezi cu ele, pentru a incerca sa influentezi cumva rezultatul unui sondaj. Dar poate ca rezultatul era prea umilitor si trebuia luata o masura...

Oricum, mi-e scarba de toata situatia....

dinteus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dinteus » 20 Dec 2008, 00:11

nu shtiu daca ma simtisem atacat,dar acum vrut sa te asigur cumva ca eu sunt "curat":)...Si eu as fi fost totusi curios de un rezultat real al sondajului...dar uiti totusi un cuvant : "Romania"...get used to it:)

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 20 Dec 2008, 08:04

Indifrent de rezultatul sondajului , un lucru e cert : sezonul urmator o sa fie la fel ca celalate doua . Apsalba , esti satisfacut ? Ai facut doar haos astfel ca nimeni nu mai plateste nimica , nimeni nu are drept de control , politistii si jandarmii o sa fie bine mersi , pentru ca amenzile date de ei nu intra nici in bugetul asociatiilor si nici al federatiei si in loc sa-ti vezi de balastiere si afacerile tale faci ca ceausescu - cultul personalitatii , inconjurat de cei cu limba lunga care nu le mai incape in gura si cauta alte gauri unde sa le poata tine la cald . Halal federatie si conducere . :oops:

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 20 Dec 2008, 16:33

Eu am fost numarul 100 :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Dec 2008, 16:49

ok...te lasam sa dai de baut :lol:

nexu
utilizator nou