suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ieri in coada la scorei 25 de barci...cu cate 2-3 insi in ele....la scorei sub hidro stateam langa turbine cu un jig de 5 gr nemiscat
/sarata....MIC de tot dar plin de caprioare
avrig...plin de nu aveai unde sa arunci un twister, sebes olt...o stuca vazuta la uni la stationar...undeva la 5 Kg luata pe olt apropae de primu pod
deci cam asa sta treaba....TREBE BARCA 
de ce mai hell vrei sa faci parte si tu din aia 25,
crezi ca au luat ceva de au fost atatzia,
dac vrei barca ti-o inchiriez pe a mea
ca atunci cand ti-am zis sa iti iau nu ai vrut
stie careva ce e cu targul de vanatoare si pescuit de la sala transilvaniei intre 13-16,vin si firme de pescuit

poate ne vedem pe acolo gasca din sibiu,eu merg vineri,ca trebe sa plec sambata
stie careva ce e cu targul de vanatoare si pescuit de la sala transilvaniei intre 13-16,vin si firme de pescuit
poate ne vedem pe acolo gasca din sibiu,eu merg vineri,ca trebe sa plec sambata
-
pescuitorul
- veteran

da e un targ unde vor fi expuse trofee de vanatoare, vor fi firme de intermedieri vanatoare cu vanatori straini, firme de echipament, de bauturi.cam atat.
nu stiu ce va fi pe latura de pescuit exact.adica probabil acele firme cu echipament vor avea ceva , caci am inteles ca gipo a facut nazuri.nu stiu exact ce.
nu stiu ce va fi pe latura de pescuit exact.adica probabil acele firme cu echipament vor avea ceva , caci am inteles ca gipo a facut nazuri.nu stiu exact ce.
la gipo sunt neintzelegeri in firma (cred ca cu misu si vor sa se mute cu productia in ungaria) si vor sa scumpeasca tablele undeva la 20 ron,
sa vad atunci cine mai cumpara table de la ei
am asteptat niste table la gabi si a venit cu putzine si alea luate din ungaria ca la gipo pauza nu mai au
taxa de intrare cat e
am asteptat niste table la gabi si a venit cu putzine si alea luate din ungaria ca la gipo pauza nu mai au
taxa de intrare cat e