Sibienii-s mai aproape si vin cu bicicleta!HellRAISER scrie:curiios erau doar masini de BV si VL una a dreaq de sibiu daca era
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pai vezi daca mergeam cand am vrut eu erau numai masini de sb asa stai pe margine si te uiti la altzi cum prindHellRAISER scrie:edi...deci clar k mergem impreuna....sa nu te puna dreaq sa te duci singur...k apoi sa vezi tu ce iti aud urechile
cat despre barca....cand imi iau masina.....imi iau si remorca pt catamaranapoi sa vezi tu ce fete vor face aia
)
![]()
![]()
![]()
![]()
curiios erau doar masini de BV si VL una a dreaq de sibiu daca era
dane uite ce iti ziceam eu de locul ala
dar nimeni nu m-a ascultat sa mergem atunci era si mai liniste
ps:ramane sa dai o bere hell si tu dane ptr ................ (ramane un singur loc in care mai e ceva vb noi neascultatorilor)
ti-as zice eu , numa ca nu stiu exact care e
stiu ca e una la Colun si una la Scoeriu chiar langa baraj...
pt aia de la colun , tre sa treci baraju (pe langa hidrocentrala) faci stanga in jos imediat dupa hidro, si mergi tot inainte pana vezi ca se face un drum la dreapta (se vede si o casa ceva , chiar si niste cabanute pe malu apei) , mergi pe drumu ala si ai ajuns.
pt ala de langa baraj, inainte sa ajungi la hidrocentrala, chiar dupa calea ferata se face un drum la dreapta, mergi pe dumu ala mult , pana cand se face un drum pietruit peste un podetz , mergi pe drumu ala tot inainte si ii vezi coliba omului , acolo ii , plus ca te intampina si o haita de caini maro, asta ca sa stii ca ai ajuns unde trebuie.
pt aia de la colun , tre sa treci baraju (pe langa hidrocentrala) faci stanga in jos imediat dupa hidro, si mergi tot inainte pana vezi ca se face un drum la dreapta (se vede si o casa ceva , chiar si niste cabanute pe malu apei) , mergi pe drumu ala si ai ajuns.
pt ala de langa baraj, inainte sa ajungi la hidrocentrala, chiar dupa calea ferata se face un drum la dreapta, mergi pe dumu ala mult , pana cand se face un drum pietruit peste un podetz , mergi pe drumu ala tot inainte si ii vezi coliba omului , acolo ii , plus ca te intampina si o haita de caini maro, asta ca sa stii ca ai ajuns unde trebuie.
-
pescuitorul
- veteran

la balta lu raul ajungi astfel:
cum mergi pe drumul spre barajul scorei inainte de a intra pe barajul propriu zis se face un drum in dreapta(dupa ce treci podul peste canalul de fuga)care coboara. mergi pe sub dig si dupa vreo 1.5 km pe dreapta vezi balta lui dar de cand ii vezi coada lacului mai merig vreo 500 m si apoi se face un drumeag in dreapta si ajungi la cabanuta lui.
informatii despre pret nu stiu
dac nu intelegi scrie pe privat sa iti dau nr sa iti explic
cum mergi pe drumul spre barajul scorei inainte de a intra pe barajul propriu zis se face un drum in dreapta(dupa ce treci podul peste canalul de fuga)care coboara. mergi pe sub dig si dupa vreo 1.5 km pe dreapta vezi balta lui dar de cand ii vezi coada lacului mai merig vreo 500 m si apoi se face un drumeag in dreapta si ajungi la cabanuta lui.
informatii despre pret nu stiu
dac nu intelegi scrie pe privat sa iti dau nr sa iti explic