Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2005, 20:18

Ovidius scrie: Adeline, Adeline, pai mai facut sa te astept dar nu am avut timp suficient sa urmaresc masinile de Arad. :D No lasa ca poate data viitoare. :D

Regret nespus ca te-am facut sa suferi si crede-ma ca intentia mea nu a fost asta. :cry: Daca mai pot sa repar ceva, doar trebuie sa-mi ceri prietene, si voi face orice. :roll: Vreau sa stiu daca sentimentele tale vizavi de mine au ramas neschimbate...si chiar daca nu am venit la intalnire, as vrea sa sti ca gandul meu a fost... doar la tine! :shock:

..................................................................................................

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2005, 20:38

:oops: :oops: :oops:
Scriu aceste randuri impotriva vointei mele!
@Ovidius -Mai omule, cand vin in TM tre' sa ne intalnim, nu pt ca tin eu neaparat, dar nevasta-mea tine mortzis sa te cunoasca.Eu am avertizat-o ca s-ar putea sa aiba un soc :shock: care sa-i zdruncine echilibrul emotional, dar ...treaba ei. :wink:
KEEPIN' TOUCH!

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 25 Ian 2005, 08:30

Ai de grija Adelin , ca poate Ovidius e neam cu Pitt !!
:D :D :D :D :D :D :D

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 25 Ian 2005, 08:56

@Adelin: Mai omule, pai io de cand vreau sa ma intalnesc cu tine. Ti-am dat de inteles inca de la inceput. Norocul meu poate, cu sotia ta, asa avem sansa de a ne cunoaste. Oi fi io mic de inaltime 1.70 dar al dreaq nu sunt. Imi place sa glumesc si imi plac oamenii in general care stiu de gluma. Nu vad de ce nu ne-am cunoaste "face to face" daca vom avea ocazia. :wink:
PS: Calone, poti veni si tu cu nevasta, daca ai. Daca nu, io zic sa te casatoresti mai repede, acum cat e iarna fiind mai frig oamenii trebuie sa se incalzeasca :D :wink:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 25 Ian 2005, 10:41

Am stat o vreme pe ganduri. M-am hotarat. Io daca nu merg la pescuit cu un profesionist (Adelin sau Calone) sau doi (Adelin+Calone) nu am sanse la spinning. Nu de alta dar ma gandesc ca poate din cand in cand isi duc si nevestele cu ei. :D. Io fiind incepator "dau la vasle" pt. inceput. Daca pescuim de pe mal: Adelin pleaca in stanga, Calone in dreapta iar io raman pe loc si incerc "sa agat" ceva de acolo. :D :wink: Ma intreb daca m-ar ajuta putin fetele, ca daca nu oi fi io Brad Pitt, macar sa actioneze ele datorita sentimentului matern (fiind incepator) :D :wink:
PS: Acum daca ma apuc de rapitor sau raman la Crap, depinde de alti factori. Concluzia: nu numai sculele, presiunea atmosferica,etc, conteaza. :wink: Mai baieti, va rog io puneti o vorba buna. :D :D :D

ammody
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ammody » 26 Ian 2005, 20:07

Tre sa ma intalnesc si eu cu voi , daca mai faceti vreo iesire pe la vreo "bodegas" .

ammody
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ammody » 26 Ian 2005, 20:10

Lasa Ovidiule , ca nu or fi ei cei mai buni pescari din romania , nu contest ca nu sant dar nu cei mai buni . Cei din urma vor fi cei dintai !! :D :D

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 26 Ian 2005, 21:18

ammody scrie:Lasa Ovidiule , ca nu or fi ei cei mai buni pescari din romania , nu contest ca nu sant dar nu cei mai buni . Cei din urma vor fi cei dintai !! :D :D
@ Ovidiule, ammody are dreptate.
Las' ca mergem la Corneshti sa vedem ce e cu bibanii aia, si daca e asa cum am patit eu in delta cred ca te lasi temporar de crap si dai la spinning la greu.
Mie imi plac bibanii nespus de mult, au cele mai putine oase si o carne gustoasa ca o sa zici ca crapul e calitatea a 3-a.Din pacate datorita lacomiei lor sunt din ce in ce mai rari pe rauri .
Te-ai orientat bine, feelingul meu imi spune ca atat Calone cat si Adelin sunt mari meshteri si nu tin totul pentru ei.In plus m-am convins ca pe Mures si pe Donau e mai mult peshte decat la noi pe Timis si Bega.
Din pacate shtiu eu 2 exemple care nu ti-ar spune nimic dar absilut nimic. :(
Dar nu-i problema, citind acest sait am gasit unde greseam si daca voi avea timp sper sa-i ajung din urma curand. :wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 28 Ian 2005, 11:01

Baieti ramane cum am stabilit. Maine la ora 18 in acelas loc. Eu nu stiu daca ajung la ora 18 dar il sun maine pe bogdans si ii transmit.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Ian 2005, 15:41

Daca vreti am putea face o intalnire duminica, asta pt a rupe limita de judet. Pt inceput am putea veni noi in Timi, iar daca nu iese cu scantei poate ne intalnim si in Arad in viitor, asta asa pt revansa.
:lol:
Astept raspuns.

Scrie răspuns