vreau fir

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rycko
utilizator nou
utilizator nou

vreau fir

Mesaj de rycko » 14 Iul 2008, 23:41

salut si bine vam gasit.sunt nou pe aici asa ca...sa nu aveti pretenti prea mari.mam apucat de curand de spinning si mi-am cumparat o lanseta shimano catana si o mulineta tot shimano alivio asta ca mi-au zis alti ca ar fi buna pt un incepator ca mine si mai ieftine.acum am o problema ''mare'' nu stiu ce fir sa sa cumpar.as vrea un fir textil pt rapitor.dati-mi si mie un sfat ce credeti ca ar fi mai bun pt mine si ''sculele'' pa care le-am cumparat.un fir de 0.20mm sau unu de 0.18mm am inteles ca ar fi bun.voi ce ziceti???stiti pe cineva sa vanda asa ceva.apropo!!!pescuiesc pe lacuri,balti.astept un raspuns cat mai repede,pls.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 15 Iul 2008, 00:03

iati un PowerPro (PP prescurtat) de 10lb daca vrei textil sau un mono de 0.25 mm mergi pe Trabucco Spinning :wink: mono e la indemana, cu textilul putin mia greu ( ca pret ma refer si loc de cumparat)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Iul 2008, 00:28

In principiu e simplu, slau, stiuca, somn = textil; pastrav, avat, clean = mono. Am spus in principiu ca sa nu-mi sara in cap ceilalti 6000 de membrii ai forumului. Bineanteles ca va fi vreunul care a prins pastrav cu textil de 20lb sau vreunul care a scos somn cu mono de 0,16 dar e irelevant. Cauta multe informatii, citeste, citeste articolele sau subiectele deja postate si dezbatute, ia reviste si familiarizeaza-te cu termenii, stai mult pe balta. Pe forum discutiile degenereaza uneori sau oamenii nu mai scriu la subiecte deja dezbatute si razbatute nu din rautate ci din plictiseala sau lehamite. Alege-ti nalucile tot in functie de specia vizata si la inceput gaseste una care sa-ti placa in mod deosebit dar nu te atasa prea tare de ea pt ca sigur alta va prinde mai bine... la un moment-dat. Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 15 Iul 2008, 20:33

da da! Tristian ti-a zis foarte bine. asculta de sfaturile lui. Cand ai noi nelamuriri intreaba.

Scrie răspuns