vreau fir
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vreau fir
salut si bine vam gasit.sunt nou pe aici asa ca...sa nu aveti pretenti prea mari.mam apucat de curand de spinning si mi-am cumparat o lanseta shimano catana si o mulineta tot shimano alivio asta ca mi-au zis alti ca ar fi buna pt un incepator ca mine si mai ieftine.acum am o problema ''mare'' nu stiu ce fir sa sa cumpar.as vrea un fir textil pt rapitor.dati-mi si mie un sfat ce credeti ca ar fi mai bun pt mine si ''sculele'' pa care le-am cumparat.un fir de 0.20mm sau unu de 0.18mm am inteles ca ar fi bun.voi ce ziceti???stiti pe cineva sa vanda asa ceva.apropo!!!pescuiesc pe lacuri,balti.astept un raspuns cat mai repede,pls.
In principiu e simplu, slau, stiuca, somn = textil; pastrav, avat, clean = mono. Am spus in principiu ca sa nu-mi sara in cap ceilalti 6000 de membrii ai forumului. Bineanteles ca va fi vreunul care a prins pastrav cu textil de 20lb sau vreunul care a scos somn cu mono de 0,16 dar e irelevant. Cauta multe informatii, citeste, citeste articolele sau subiectele deja postate si dezbatute, ia reviste si familiarizeaza-te cu termenii, stai mult pe balta. Pe forum discutiile degenereaza uneori sau oamenii nu mai scriu la subiecte deja dezbatute si razbatute nu din rautate ci din plictiseala sau lehamite. Alege-ti nalucile tot in functie de specia vizata si la inceput gaseste una care sa-ti placa in mod deosebit dar nu te atasa prea tare de ea pt ca sigur alta va prinde mai bine... la un moment-dat. Fir intins!