braconaj

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Galusca Adrian
junior
junior

Mesaj de Galusca Adrian » 15 Apr 2008, 12:05

ciorile alea de sub baraj sint bacauani de-ai nostri :oops: :oops: , sint aceeiasi care mai pun din cind in cind pase si la insula de agrement :cry: adi f. cred ca stii despre cine vb ?
FISHING IS LIFE.
The rest just details !

Oldwolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Oldwolf » 15 Apr 2008, 13:11

Si nici macar cu astia nu se poate rezolva nimic, sub baraj este ca un loc de refugiu pentru cei care vor sa se distreze la un pescuit la varga dupa o zi ratata pe lac sau pe canalul de fuga.
Credeti ca si astia au pe cineva in spate sau de ce nu-i umfla si pe astia jandarmii sa le `faca` niste dosare penale, poate asa se mai linistesc cat de cat.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 15 Apr 2008, 14:13

salut Oldwolf .
daca vezi un braconier in baraj semnaleaza chestia asta la 112 si ei suna la jandarmi .exista consemn general la jandarmeria romana ca actele de braconaj trebuie rezolvate cat mai eficient .
ca sa rezolvam pe toma nu e nevoie de pile ,ca el pe pile s-a infiltrat .trebuie sa urle media ,organizatiile neguvernamentale si sa facem tambalau cu societatea civila .pana nu facem tiganie ,nu putem
sa-l anihilam pe asta .
in baraj ai tupeul sa te iei de unul cu setca sau de unul cu crasnicul ?eu in toamna ,m-am luat de unul cu setca in adjudul vechi,l-am pus sa scoata setca ,cu vasla in mana . si am sunat la jandarmi vrancea .aia nu au mai venit si am ramas cu idiotul pe cap .chiar mi-a spus ca eu sunt invitat acolo ,la el pe garla .20 de pescari stateau si se uitau la mine ,n-a marait unul .atitudine .joia trecuta s-au facut 2 dosare penale la orbeni .vorbim .
walleye

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Apr 2008, 07:50

tuciurii respectivi erau si vineri la Racaciuni.... m-am gandit la 112 dar m-am temut ca ma trimit la plimbare....
are careva niste numere directe catre jandarmerie???
ca pun pariu ca daca ma duc in plimbari weekendul care vine aia iar is acolo....( era un fiat punto de italia, un ford siera antic si de demut, un logan si o super nova, imi pare rau ca nu le-am luat numerele...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Apr 2008, 07:51

adrian frunza scrie: .joia trecuta s-au facut 2 dosare penale la orbeni .vorbim .
si vineri la orbeni mai aveau doi prinsi in duba, cu barca si pla se confiscate... :evil:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Galusca Adrian
junior
junior

Mesaj de Galusca Adrian » 16 Apr 2008, 21:44

brigada de jandarmi mobila- 0729998263 sau 0234585570. la ambele numere iti raspunde centrala lor, ceri la ofiterul de serviciu si-i spui problema.
FISHING IS LIFE.
The rest just details !

Oldwolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Oldwolf » 17 Apr 2008, 09:18

Prima oara cand am ocazia o sa folosesc aceste numere.M-as bucura din toata inima sa fie receptivi si sa rezolve problema nemernicilor care vin si isi intind panzele peste sculele tale si mai sar tot ei la tine daca le spui ceva ( am avut si eu asta toamna o intamplare de felul asta - nu s-a ajuns la paruiala dar a fost cat pe ce, a trebuit sa ma retrag caci mai aparusera inca doi si nu mai aveam nici o sansa - asta la inceputul lui noiembrie ziua in amiaza mare s-au bagat cu camera si si-au intins panzele peste lansete, la vale de barajul de la Racaciuni.
Duminica sper sa ajung la Racaciuni sa `moi ` o lingura dupa coana coltata, si daca vad ceva in neregula am sa-i apelez.

tettea
utilizator nou
utilizator nou

braconaj

Mesaj de tettea » 02 Mai 2008, 11:11

fratilor eu unul am jurat pe sculele de pescuit ,ca nu mai calc la VALEA UZULUI,ORBENI,RACACIUNI,SISCANI si alte ...asa zise "BALTI,LACURI, IAZURI ale filialei sau private.primele sunt jefuite pana la ultimul " ciortan"si de localnici in cea mai mare masura dar si de unii confrati de-ai nostri si stiti si metodele folosite,iar la cele private dai un ban (20-50 lei) si prinzi biban.poate in alta parte e altfel.pe ape curgatoare cu debit marisor nu te pacaleste de cat maria sa pestele. daca are chef te primeste in audienta or ba. fir intins.

Oldwolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Oldwolf » 05 Mai 2008, 08:53

Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ideea cu renuntat la toate locurile de pescuit de pe lacurile de pe Siret ori este exact ceea ce vor `javrele ` de plasari;
- este politica strutului cu capul in nisip sau si mai rau - si ii jigneste pe cei care cauta niste cai de a scapa macar de o parte din hotii cu plase.
- sunt si aici pe forum cativa oameni sufletisti si care chiar lupta concret impotriva hotilor cu plasele - in loc sa ne ascundem dupa degete mai bine am incerca sa-i sustinem cat de cat nu sa dam bir cu fugitii si sa lasam banditii sa faca jaf total.
Cu cat vom fi mai multi care sa luam atitutine cu atat vor exista niste sanse concrete de a schimba cat de cat starea ticaloasa a lucrurilor.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 05 Mai 2008, 13:34

salut .
macar in prohibitie cand e permis pescuitul cu naluci la stiuca ,luati atitudine si sunati la 112 ,sesizand acte de braconaj . a sta indiferenti sau pasivi e o atitudine de sinucigas .indiferenta costa ,ne meritam soarta .
walleye

Scrie răspuns