sau mai bine nu incercati ca io era sa mi-o fur cu faza din astea.si nu am dat telefon ci am chemat pe aia de la frontiera care erau pe acolo.dupa privirile care mi le-au tras am inteles ca oricum sunt pe mana cu ei si ar face mai bine la sanatate sa nu incerc faze din astea.si totul se intampla intr-un loc criminal de avat.toate tufisurile erau pline de pesti aruncati acolo pt ai ascunde de privirile iscoditoare.adrian frunza scrie:salut .
macar in prohibitie cand e permis pescuitul cu naluci la stiuca ,luati atitudine si sunati la 112 ,sesizand acte de braconaj . a sta indiferenti sau pasivi e o atitudine de sinucigas .indiferenta costa ,ne meritam soarta .
braconaj
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
- veteran
crima!!!! azi 07-05-08 pe lacul de linga sos fundeni la ora 15 fara nici-o rusine sau frica de autoritati[nu stiu daca este balta ptivata si chiar daca e legea e pt toti sau pt tonti] erau 4[patru] barci care intindeau plase chiar nu-i pedepseste nimeni pe astia?in bucuresti in anu electoral 2008 se pescuieste industrial in prohibitie la ora de virf si nimeni nu poate sa faca nimic.traim intr-o tara in care fiecare are legea lui. am rugamintea ca macar cititori acestui forum sa nu pescuiasca in prohibitie decit stiuca C&R va multumesc
Pentru pesimisti si nu numai
Uitati-va pe site-ul CRE-Bacau si o sa vedeti ca acolo unde exista dragoste pentru natura si dorinta de a face ceva impotriva hotilor cu plasele se poate face ceva si inca destul de mult.
Daca as fi mai tanar si mai sanatos m-as inscrie si eu pentru a merge alaturi de ei in actiunile indreptate impotriva banditilor.
Felicitari din toata inima acestor copii inimosi - sunt convins ca si altii ca ei le vor urma exemplul si pana la urma se va schimba in bine situatia pescuitului sportiv si a vietuitoarelor din ape.
Ieri am facut o plimbare pe la Orbeni si m-am bucurat vazand duba jandarmeriei cu alte doua masini in miscare pe malul cursului vechi al Siretului ( poate au mai `chelit` de panze si de barci pe nemernicii de plasari braconieri).
Sa facem fiecare cate ceva bun pentru pescuitul sportiv ( cat de putin si tot este mai mult decat numai sa ne jeluim si sa injuram ascunsi in spatele tastaturii).
Uitati-va pe site-ul CRE-Bacau si o sa vedeti ca acolo unde exista dragoste pentru natura si dorinta de a face ceva impotriva hotilor cu plasele se poate face ceva si inca destul de mult.
Daca as fi mai tanar si mai sanatos m-as inscrie si eu pentru a merge alaturi de ei in actiunile indreptate impotriva banditilor.
Felicitari din toata inima acestor copii inimosi - sunt convins ca si altii ca ei le vor urma exemplul si pana la urma se va schimba in bine situatia pescuitului sportiv si a vietuitoarelor din ape.
Ieri am facut o plimbare pe la Orbeni si m-am bucurat vazand duba jandarmeriei cu alte doua masini in miscare pe malul cursului vechi al Siretului ( poate au mai `chelit` de panze si de barci pe nemernicii de plasari braconieri).
Sa facem fiecare cate ceva bun pentru pescuitul sportiv ( cat de putin si tot este mai mult decat numai sa ne jeluim si sa injuram ascunsi in spatele tastaturii).
- Galusca Adrian
- junior
- Galusca Adrian
- junior