Intrebare ciudata
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Intrebare ciudata
Ok, stiu ca nu o sa fie prea agreata intrebarea mea dar hai sa va intreb:
Cum omori un peste fara sa-l chinui?
De ce:
prins peste, dus acasa si nu a murit. Care ar fi metoda cea mai simpla si eficienta pentru ca atunci cand ajungi acasa cu pestele (1-2 ore sa zicem) sa te apuci de curatat?
In fine, sper sa nu fiu injurat pe tema asta asa ca va rog sa ma scuzati daca v-am jignit cu topicul de fata.
Cum omori un peste fara sa-l chinui?
De ce:
prins peste, dus acasa si nu a murit. Care ar fi metoda cea mai simpla si eficienta pentru ca atunci cand ajungi acasa cu pestele (1-2 ore sa zicem) sa te apuci de curatat?
In fine, sper sa nu fiu injurat pe tema asta asa ca va rog sa ma scuzati daca v-am jignit cu topicul de fata.
daca trebuie neaparat sa-l duci acasa frige-i una cu un corp dur la ceafa (spre ex. gripul) si va muri repede si fara sa se chinuie.
s-a mai discutat despre asta la Cum retinem pestele
Tavi mi se pare ca era curios..

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Eu am vazut intr-un film documentar o chestie din asta dar nu m-am prins de ea:Un indian a lovit un peste dupa capturarea lui cu un bat de 40 cm lungime...aprox...si gros de vreo 5cm,deci nu cine stie ce paros...undeva sub operculi(la gat as putea spune
) si pestele a murit instantaneu.Ceea ce m-a mirat a fost ca pestele nu a fost lovit tare deloc;"operatia" a fost facuta chiar "finut"
Exista vreo explicatie;este vreo zona a pestelui atat de sensibila???

- mihaimircea
- veteran
eu tot lovitura la ceafa o aplic.
am vazut intr-un filmulet strain (ceva nordic) unu care oprea numai strapi de 40-42 cm (ceva sa fie peste limita dar nu mai mare ca sa nu omoare reporiducatori cica) si le rupea gatu. Adica ii apuca de sub operculi si cu o miscare hotarata facea cefa cranc si gata.
am vazut intr-un filmulet strain (ceva nordic) unu care oprea numai strapi de 40-42 cm (ceva sa fie peste limita dar nu mai mare ca sa nu omoare reporiducatori cica) si le rupea gatu. Adica ii apuca de sub operculi si cu o miscare hotarata facea cefa cranc si gata.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
pe cand discovery mai era pe felie cu rex hunt(nu stiu dac mai sunt si acum) l-am auzit k este mai bine sa i aplici o lovitura la ceafa....in felul asta nu chinuie nici pestele...prea mult....si carnea ramane mult mai gustoasa...zicea ceva de nivelul de dioxid de carbon din sangele petelui care ramane in carne...acum daca este adevarat....nu stiu...dar este mai bine asa....nu cred k tie tiar place sa te tin in apa( viceversa procesul de la peste
)...scufundat de tot

Am vazut pe Cheese peche(sper ca am scris bine) o emisiune de pescuit la crap in care un tip chiar cand scotea pestele din apa ii rupea capu.Mi s-a parut cam sadic atunci, dar acum am inteles mai bine
subiectul acesta mi se pare foarte interesant, eu nu te injurchiar te felicit pentru ca demonstrezi ca iti pasa ce simte pestele prins de tine

subiectul acesta mi se pare foarte interesant, eu nu te injurchiar te felicit pentru ca demonstrezi ca iti pasa ce simte pestele prins de tine

-
- veteran
O poza ceva?!?! Sa vedem si noi unde-i ceafa pestelui!leba scrie:daca trebuie neaparat sa-l duci acasa frige-i una cu un corp dur la ceafa (spre ex. gripul) si va muri repede si fara sa se chinuie.
Da' daca are doar vreo 15 cm cu ce-l omori fara sa-ti zdrobesti degetele?