pe acolo pe undeva. Cu putin exercitiu se rezolvaRambo scrie:Cam pe acolo?luci_t scrie:...unde ar trebui sa-i fie ceafa...
Intrebare ciudata
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
aca te bag si eu as ape u sub apa c zici??
intrebarea era k "atunci cand lai prins si vrei sa il retii".....deci nu prea are concordantza....deci...off topic Wink ...eeeeh glumeam si eu
Maestre Badie,ai inceput sa prinzi glas?Parca nu demult ne uimeai cu stiucile tale prinse cu voblere de 3 cm.Eu zic sa sezi mumos.
P.S.Tehnica cu apa calda(am exagerat eu cu fierbinte),am invatat-o si eu de la altii.Au fost cazuri cand am avut mai multi pesti mari,ce era sa fac,sa sar pe ei cu bata de basebal?
intrebarea era k "atunci cand lai prins si vrei sa il retii".....deci nu prea are concordantza....deci...off topic Wink ...eeeeh glumeam si eu
Maestre Badie,ai inceput sa prinzi glas?Parca nu demult ne uimeai cu stiucile tale prinse cu voblere de 3 cm.Eu zic sa sezi mumos.
P.S.Tehnica cu apa calda(am exagerat eu cu fierbinte),am invatat-o si eu de la altii.Au fost cazuri cand am avut mai multi pesti mari,ce era sa fac,sa sar pe ei cu bata de basebal?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
care mah, lotul ala de somoni vii de la metro?Nick scrie:aca te bag si eu as ape u sub apa c zici??
badie, cam cat de greu ti-ar fi sa scrii cat de cat romaneste?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
fara chinuri
eu de obicei le rup "gatu".e cel mai usor mod si nici nu chinui prea mult vietatea.ai grija insa pe caldura...e bine sa il si cureti sa-l bagi la sare sau sa il invelesti in urzici.