Foamea eterna/braconaj PE FATA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Junior
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Junior » 23 Sep 2007, 17:31

Plasa monofilament shi pripoanele sunt varianta light,pe dunare shi pe bratele ei se lucreaza in forta cu,curent shi mai ales ca BAIETI sunt mana in mana cu "baieti buni"!!!
ASA CA..............
Cine se scoala de dimineata ......seara este obosit:))!!

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 25 Sep 2007, 16:42

Am fost la Sf. Ghe. in Delta. Braconaj ca acolo, mai rar. Poate nu in toata delta se practica, dar acolo se pescuieste somnul la curent electric in draci. In afara de asta, pescuitul in mare, la sturioni, e interzis pe vreo 10 ani, dar se iese in mare , la morun , nisetru si pastruga , non-stop. Si asta bineinteles sub ochii tuturor oraganelor care ar trebui sa controleze . Este o mafie de nedescris in acea zona. In timpul zilei, am vazut oameni care mergeau la barca cu aparatele de curentat in mana, in vazul tuturor. Nu stiu cine ar mai putea face ceva in zona aceea.

:-))
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de :-)) » 26 Sep 2007, 04:52

eu nu prea merg la mare si nici in delta .. e cam departe, dar daca am poze locale merg cu ele la politie locala si ii oblig si-i verific zilnic daca isi fac treaba pt ca noi ii platim, statul adica tu si eu. merg la asociatiile care fac control ... fac ceva.

si daca fiecare face in judetul lui cate ceva poate ca le strangem cureaua la gat nemernicilor.

2door
utilizator constant
utilizator constant

no solution

Mesaj de 2door » 24 Oct 2007, 09:48

sunt prieten bun cu seful detasamentului de jandarmi din zona dragasani(pescar bolnav si el ca si mine).acu ceva timp prindea ceva braconieri(pe olt).lucrurile s-au schimbat dupa ultima campanie electorala cand domnul bleotu(cu b mic)candidat la senat le-a facut la toti braconierii din zona permise de pescuit industrial.acu pretenu' jandarm nu mai are ce face

P.S.acu pe bleotu il doare-n ***(scuze)si pe noi sufletul

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Re: no solution

Mesaj de dstb » 24 Oct 2007, 11:51

2door scrie:lucrurile s-au schimbat dupa ultima campanie electorala cand domnul bleotu(cu b mic)candidat la senat le-a facut la toti braconierii din zona permise de pescuit industrial.acu pretenu' jandarm nu mai are ce face
P.S.acu pe bleotu il doare-n ***(scuze)si pe noi sufletul
Pescuit industral pe ce ape?

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 24 Oct 2007, 12:37

Vorba lui Tarus din ultimul numar PM... si aceste fapte ar trebui sa fie vizate de campania ''stop torturarii animalelor"...

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 24 Oct 2007, 12:44

Pescuitul industrial nu e interzis prin lege pe lacurile de acumulare?

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 24 Oct 2007, 13:11

la astia ... ias baga pe ei in plase sa ii vad cum se zbat sa supravetuiasca

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 26 Oct 2007, 11:56

In zona Zimnicea un bulibasa local le-a vandut la toti braconierii permise de pescuit comercial emise la Calarasi (???!!!) , contra 120 lei pe an . :oops:
si cum baga la greu monofilament fix sub nasul politiei de frontiera ( care controleaza constiincios orice pescar sportiv cu batul in mana ) , bag sama ca sunt permise "speciale" care dau liber la orice. :?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Oct 2007, 12:08

eu chiar nu cred treaba asta
dunarea se concesioneaza pe km pe sone, de la autoritatea de care apartine km respectiv
si nu cu monofilamente
frontiera nu reactioneaza pentru ca isi gaseste scuze

Scrie răspuns