printre forumisti cred ca sunt si avocati. Ei ar putea sa gaseasca o formula cat mai potrivita de adresare. punem si noi umarul ca doar e in interesul nostru... si ce bine ar fi... daca ar fi...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
multumesc de raspuns ... dar totusi de ce pe chitanta au scris "taxa pescuit sportiv 2007" si au luat aproape 1 mil. lei?MihaiV scrie:dupa cum vad eu esti victima golului din legislatie, asa ca nu ai voie sa pescuiesti desi ai platit cotizatia la o asociatie. Nu ai platit taxa de pescuit sportiv, asa cum scriai in debutul mesajului, ci doar cotizatia de membru.Florin - Oradea scrie:Am si eu o intrebare ...
Sunt membru al unei asociatii de pescari (nu AJVPS Bihor) ... am revenit in tara acum 2 saptamani si printre primele lucruri pe care le-am facut am fost sa imi scot scot permisul de pescuit.
Am platit taxa de pescuit sportiv, am o chitanta si o viza in carnetul de menbru al AVPS-ului dar nu mi-a fost eliberat permis de pescuit deoarece de la asociatie mi-au spus ca legile se schimba si urmeaza sa imi dea permisul de pescuit atunci cand ANPA vor elibera noile formulare. Permise eliberate de CNAFP au spus ca nu mai au si ca acestia nu mai elibereaza permise.
Intrebarea mea este daca aveti cunostinta de asa ceva ... sau asociatia la care sunt membru comite ilegalitati!?
Multumesc de raspuns!
multumesc multAPSHD scrie:Dreptul de a te intreba de sanatate o are : politia, jandarmi, garda de mediu si inspectorul piscicol.
In situatia de fata nici un organ al statului nu te poate amenda daca nu ai permis de pescuit deoare ce nu este abilitat nimeni sa le elibereze prin vidul legislativ creat.Cind se va reglementa situatia creata te duci la asociatia unde ai dat bani si in baza chitantei ceri un permis de pescuit.
S-ar putea sa nu gasesti sustinere.Sunt destui interesati de mentinerea formelor si formulelor de asociere aiurea si care ar ramane fara obiectul muncii.luci_t scrie:incercam ceva de genul asta?![]()
printre forumisti cred ca sunt si avocati. Ei ar putea sa gaseasca o formula cat mai potrivita de adresare. punem si noi umarul ca doar e in interesul nostru... si ce bine ar fi... daca ar fi...
ce te face sa crezi ca este vorba numai de ajv-uri?luci_t scrie:@meas
ai perfecta dreptatedar, ca intotdeauna exista un "dar" ce se vor face unii fara ciolan? crezi ca e asa usor pt unii sa renunte la banii care vin de la pescari?
Pt multe asociatii (in general ajvps-uri) ar fi semnarea certificatului de deces inca din timpul vietii. E prea devreme dupa aproape 20 de ani sa intre intr-o economie de piata pt aceste capushe.
s-a propus si raspropus si sau dezbatut si innainte astfel de initiative.meas scrie:Pana la urma, "ciolanosii" sunt cateva sute iar pescarii cateva mii sau chiar mai multi.Cred ca daca s-ar face o "petitie"catre Guvern,Parlament,Tanti Europa,semnata de pescari si nu de ciolanosi,poate s-ar tine cont de parerea celor care,pana la urma, sunt platitorii salariilor lor.
o sa murim de sete pana atunci,nu numai de bere si palinca (uff ce buna e aia din zona ta genulegenu scrie:Atunci o sa bem o bere mare bere si o palinca Winkmeas scrie:
Oare cand n-o sa mai trebuiasca sa fiu parte din APS......indiferent care Question Question Twisted Evil
Asa-i, dar vezi tu ca pescarii s-au organizat si in frunte-s tot "ciolanosii", asa ca tot pe-a lor o tin si nu vor face un pas macar spre renuntarea la obligativitatea asocierii. Iar pescarii asa de capul lor, neorganizati, n-au cum sa ajunga sa puna o problema pe masa parlamentului. Asa ca ar fi foarte frumos sa fie bine, dar nu e!meas scrie:Pana la urma, "ciolanosii" sunt cateva sute iar pescarii cateva mii sau chiar mai multi.Cred ca daca s-ar face o "petitie"catre Guvern,Parlament,Tanti Europa,semnata de pescari si nu de ciolanosi,poate s-ar tine cont de parerea celor care,pana la urma, sunt platitorii salariilor lor.
Pai tot pescarii i-au pus in fruntea lor ca doar nu s-au ales singuriMihaiV scrie: Asa-i, dar vezi tu ca pescarii s-au organizat si in frunte-s tot "ciolanosii", asa ca tot pe-a lor o tin si nu vor face un pas macar spre renuntarea la obligativitatea asocierii. Iar pescarii asa de capul lor, neorganizati, n-au cum sa ajunga sa puna o problema pe masa parlamentului. Asa ca ar fi foarte frumos sa fie bine, dar nu e!