NOUL ORDIN DE PESCUIT SPORTIV - FORMA DIN MO

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 04 Iul 2007, 19:18

Da. S-a prezentat , s-a legitimat , mi-a cerut permisul de pescuit eliberat de RNP si s-aapucat de scris pe spatele permisului ca " in data de etc. am controlat pe cutare si am constatat ca .... s.a.m.d.p. , semnat maistru de vanatoare ..." Si asta nu numai pe permisul meu . Dar sunt multe abuzuri la ocolul silvic Talisoara , jud. Covasna , pe Cormos . Culmea e ca nici macar nu pescuiam atunci si nu aveam nici varga de musca echipata. Ce sa fac cu un asemenea om , daca se poate numi asa . Si cei care nu au permis pescuiesc ca ii lasa seful dar ceilalti care au permis sunt controlati la sange . Un coleg pescar a facut o copie xerox si si pe aia scrie de cate ori se intalneste cu el :) . Asta e ! Ce lege ii da dreptul de a scrie pe un act oficial ? Sau exista asa ceva stipulat in vre-o lege ? Ajutati-ma va rog ca data viitoare fac urat :evil:

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 04 Iul 2007, 20:21

fratilor deci daca eu ma duc la pescuit maine si vine cineva in control si eu nu am permis nu are ce sa imi faca? nu?

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 05 Iul 2007, 23:43

Jexy scrie:fratilor deci daca eu ma duc la pescuit maine si vine cineva in control si eu nu am permis nu are ce sa imi faca? nu?
Fratilor sar parea ca cei de la M.O s-au indurat de noi si au dat drumul in monitorul 451 din 04--7-07 la ordinul 514 care reglementeaza pescuitul recreativ sportiv astept reactii.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Iul 2007, 07:10

Avand in vedere prevederile acestui Ordin, contractele pe care asociatiile le au incheiate cu CNAFP devin caduce, iar asociatiile pot solicita direct de la ANPA eliberarea permiselor. Distractia care urmeaza este ca ANPA nu poate elibera permise, neputand sa le tipareasca pana Ordinul nu a fost publicat in MO. Autorizatiile RNP Romsilva raman in aer, intrucat acest ordin spune clar cine poate beneficia de autorizatie (asociatiile de pescari sportivi, si disparand de pe formular gestionarul. Ori RNP nu este asociatie de pescari sportivi). Iar incepe distractia.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Iul 2007, 13:45

In viteza cu care s-a vrut reparata prostia cu anularea ordinelor de pescuit sportiv, don gigi a uitat sa anexeze si modelul autorizatiei, asa ca ordinul a fost publicat fara sa contina anexa respectiva. Deci cu permisul puteti pescui si in lighean daca exista peste. Mai mult, daca se pastreaza vechile autorizatii, agvps si rnp raman in aer, neputand sa faca dovada ca sunt asociatii de pescari sportivi, asa cum suna ordinul.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 06 Iul 2007, 19:53

apsalba scrie:In viteza cu care s-a vrut reparata prostia cu anularea ordinelor de pescuit sportiv, don gigi a uitat sa anexeze si modelul autorizatiei, asa ca ordinul a fost publicat fara sa contina anexa respectiva. Deci cu permisul puteti pescui si in lighean daca exista peste. Mai mult, daca se pastreaza vechile autorizatii, agvps si rnp raman in aer, neputand sa faca dovada ca sunt asociatii de pescari sportivi, asa cum suna ordinul.

"Curat murdar coane Fanica"
Cum ar zice Conu Iancu, suntem de tot risul.

Astazi am depus(colegul meu a facut-o) la ANPA o cerere de eliberare permise pentru asociatia pescar sportiv. Am primit un numar de inregistrare si promisiunea ca vom fi contactati,ATIT.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Iul 2007, 08:12

O sa ai ceva de asteptat, intrucat ANPA nici macar nu a inceput procedurile de tiparire ale acestor inscrisuri (caiet de sarcini, organizarea licitatiei pentru tiparire conf. OG 37/2006 PRIVIND ACHIZITIILE PUBLICE, etc). Ar fi fost interesant sa fi solicitat si autorizatia de pescuit sportiv pe care ANPA a uitat sa o anexeze la ordin. Aviz asociatiilor care nu au solicitat sau nu au primit autorizatii.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 07 Iul 2007, 11:04

apsalba scrie:O sa ai ceva de asteptat, intrucat ANPA nici macar nu a inceput procedurile de tiparire ale acestor inscrisuri (caiet de sarcini, organizarea licitatiei pentru tiparire conf. OG 37/2006 PRIVIND ACHIZITIILE PUBLICE, etc). Ar fi fost interesant sa fi solicitat si autorizatia de pescuit sportiv pe care ANPA a uitat sa o anexeze la ordin. Aviz asociatiilor care nu au solicitat sau nu au primit autorizatii.

Din fericire asociatia noastra are autorizatie de pescuit recreativ sportiv anul acesta. Dar la Anul???Om mai vedea.......

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Iul 2007, 13:53

In viteza sa ANPA, a uitat sa se treaca si pe ea insasi ca emitent al permisului de pescuit. Se pare ca e cam mare debandada pe la ANPA. Ce sa fie oare?

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 07 Iul 2007, 21:59

apsalba scrie:O sa ai ceva de asteptat, intrucat ANPA nici macar nu a inceput procedurile de tiparire ale acestor inscrisuri (caiet de sarcini, organizarea licitatiei pentru tiparire conf. OG 37/2006 PRIVIND ACHIZITIILE PUBLICE, etc). Ar fi fost interesant sa fi solicitat si autorizatia de pescuit sportiv pe care ANPA a uitat sa o anexeze la ordin. Aviz asociatiilor care nu au solicitat sau nu au primit autorizatii.
Este vorba de OG nr 34/2006 privind achizitiile publice si nu de OG 37

Scrie răspuns