PT.BIHORENI - PESCUIT PE ZONA DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Daca are sau nu ceva cu Zona de frontiera ... nu stiu, dar daca legea zice de 30 km iar AJVPS include barajul Tileagd in aceea lista publicata de Ionut Bitea, or fi stiind ceva.
Si eu am prins foarte bine, dar cu ceva ani in urma. Am vazut chiar si clujeni care au mers cu NESIMTIT de mult peste acasa, tot acu cativa ani, insa in ultimul timp e tot mai pustiu. S-a vazut si la concursul AJVPS-ului de acu cateva saptamani. Apropo ce mai spun clujenii de baraj ?
Si eu am prins foarte bine, dar cu ceva ani in urma. Am vazut chiar si clujeni care au mers cu NESIMTIT de mult peste acasa, tot acu cativa ani, insa in ultimul timp e tot mai pustiu. S-a vazut si la concursul AJVPS-ului de acu cateva saptamani. Apropo ce mai spun clujenii de baraj ?
ma bucur daca chiar au prins bine, si sper ca pe majoritatea i-au eliberat. Oricum clujenii (de care aminteam) chiar aveau peste, i-am vazut acum vreo 5 ani de doua ori, erau 4 cred din Huedin, au stat de vineri pana duminica, si credema nu exagerez aveau peste 100 kg de scobar. Nu am vazut atata peste decat in delta la cherhana.
Le-am batut obrazul dar mai mult nu prea aveam ce face.
Ref la Tileagd, da se mai prinde, dar credema acum vreo 10-12 ani, era un rai, iar acum este doar frumos.
Ref la Tileagd, da se mai prinde, dar credema acum vreo 10-12 ani, era un rai, iar acum este doar frumos.
Nu inteleg de ce nu puteai face mai mult. Eu cand i-am vazut pe unii cu plase am sunat si in maxim 20-30 min a venit politia din Alesd cu reprezentantii AJVPS si i-au luat pe sus pe respectivii.ordan scrie:ma bucur daca chiar au prins bine, si sper ca pe majoritatea i-au eliberat. Oricum clujenii (de care aminteam) chiar aveau peste, i-am vazut acum vreo 5 ani de doua ori, erau 4 cred din Huedin, au stat de vineri pana duminica, si credema nu exagerez aveau peste 100 kg de scobar. Nu am vazut atata peste decat in delta la cherhana.
Nu mai e ce era acu 10-12 ani, dar asta putem spune despre toate apele din tara. Dar comparativ cu alte lacuri de acumulare din zona, Tileagdul imi face cea mai mare placere cand e vorba de pescuitul rapitorilor.
Probabil ca era o solutie mai buna, insa sant curios, speria pe cineva AJVPS acu cativa ani ?
Sau chiar politia ? Stie cineva vreun caz concret in care un braconier a patit ceva ? Vreo amenda macar - finalizata binenteles. Sper ca exista.
Oricum in ultimii 5 ani, ca sa ma refer la o perioada mai apropiata, am fost controlat de cei de la AJVPS de cel mult 5 - 6 ori, si probabil ca am pescuit pe Lugas si Tileagd de ~ 20 ori/an, lucru pe care l-am reprosat acestora, pentru ca daca nici macar acest control nu se face cat decat mai des, ce sa mai zic de paza sau altele.

Oricum in ultimii 5 ani, ca sa ma refer la o perioada mai apropiata, am fost controlat de cei de la AJVPS de cel mult 5 - 6 ori, si probabil ca am pescuit pe Lugas si Tileagd de ~ 20 ori/an, lucru pe care l-am reprosat acestora, pentru ca daca nici macar acest control nu se face cat decat mai des, ce sa mai zic de paza sau altele.