PT.BIHORENI - PESCUIT PE ZONA DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
PT.BIHORENI - PESCUIT PE ZONA DE FRONTIERA
BUNA ZIUA TUTUROR PESCARILOR INRAITI. SUNT DIN ORADEA SI AM O INTREBARE. UNDE SE POATE PESCUI DIN 24.05.2007, LA PASNICI, PE CRIS, PE ZONA DE FRONTIERA???????????????????????????
-
- utilizator nou
PT.BIHORENI-PESCUIT PE ZONA DE FRONTIERA
Sa-mi fie cu iertare ca n-am citit regulamentul inainte de a posta mesajul pe forum. Cat despre "strigat disperat de ajutor" nici nu poate sa fie vorba. Intrebarea mea a fost una extrem de simpla si ma asteptam la un raspuns pe masura. Nu sunt disperat sa aflu raspuns la intrebarea mea de pe acest forum. Intentia mea a fost sa vad daca pe acest forum sunt si pescari binevoitori din Bihor, mai ales din Oradea. Cat despre "creier", nici un om din lumea asta nu este in masura sa-si judece semenii.
Re: PT.BIHORENI - PESCUIT PE ZONA DE FRONTIERA
Nu poti,,, e inchis la pestele pasnic pana in iunie...pe cris sau pe canalele apartinatoare AGVPS se poate doar la stiuca cu momeli artificiale.ionut.bitea scrie:BUNA ZIUA TUTUROR PESCARILOR INRAITI. SUNT DIN ORADEA SI AM O INTREBARE. UNDE SE POATE PESCUI DIN 24.05.2007, LA PASNICI, PE CRIS, PE ZONA DE FRONTIERA???????????????????????????
Tre sa contrazic !
Duminica la concurs cu baietii chiar am citit regulamentul de prohibitie pe 2007 , in aia scrie alb pe negru ca in zona de frontiera in 24,05,2007 se termina prohibitia, daca totul e adevarat de la fasie 30km e considerat zona de frontiera asa ca teoretic poti duce la pescuit pe Cris deja pe sub Oradea .... chiar am glumit cu domnu Pintea de acest lucru , el au zis sa mergem linistit !
dar inainte sa faci ceva eu zic sa faci un drum pina la asociatia la Oradea sa'ntrebi ca daca vine controlul ce sa zici !
fir intins!

dar inainte sa faci ceva eu zic sa faci un drum pina la asociatia la Oradea sa'ntrebi ca daca vine controlul ce sa zici !
fir intins!
-
- utilizator nou
Multumesc Sanya pt. informatie. Te rog sa-mi spui unde gasesc regulamentul de prohibitie pe 2007, mai ales textul referitor la cei 30km de la fasie, ca fiind considerata zona de frontiera. As putea sa pescuiesc la pasnici la Tarian, Girisu de Cris sau mai jos?
Inca o data iti multumesc mult, mult de tot, esti un Pescar Bihorean Adevarat!
Inca o data iti multumesc mult, mult de tot, esti un Pescar Bihorean Adevarat!
problema tocmai e ca in lege nu scrie, asta ceilalti de la AJVPS au zis ... de aceea am zis sa mergi primadata pana la sediu sa intrebi ...atuci am vorbit despre asta si am ajuns la concluzia ca pe Crisul Repede poti pescui pana la barajul la pod CFR , pe Barcau pana'n Salard, pe Valea Ierului cred ca tot ce curge in judet etc... dar mai bine intri sa intrebi sa fi sigur... 
daca afli te rog anunta ma care e opinia oficiala sunt curios daca e adevarat sau numai au dat cu vorba baietii...

daca afli te rog anunta ma care e opinia oficiala sunt curios daca e adevarat sau numai au dat cu vorba baietii...