discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
danielcocea
- veteran

ilioro scrie:
Vad ca sunt pesti 'sanatosi' si prin Finlanda

.
acolo chiar sunt pesti sanatosi...fata de aici.....

-
jurubita marian
- utilizator nou

-
A PRINS CINEVA CLEAN PE ANUL ASTA?
Moderare --> mesajele nu se scriu cu litere mari !
-
JB
- senior

Da, dar dup-aia m-am trezit...
-
Belenyessy S
- utilizator constant

jurubita marian scrie:A PRINS CINEVA CLEAN PE ANUL ASTA?
Moderare --> mesajele nu se scriu cu litere mari !
Am avut o singura iesire pe Mures de vreo 2 ore si am luat un clean frumos undeva la 6-700 grame. L-am prins la un Salmo Hornet 2S YD aproape de mal in apa de cca 60-70cm. In rest nici un tac
-
Razvan V.
- veteran

Cand ai fost pe Mures? Cum se prezinta?
-
abrudandanioan2007
- utilizator nou

de abrudandanioan2007 » 23 Apr 2011, 11:43
uite daca va intereseaza si eu sunt un pescar impatimit si am deschis un blog nou unde se poate posta poza cu peste sau filmulet totul grtuit si foarte usor direct din calculatorul vostru si imi putetii da niste sfaturi cu locuri de pescuit.inregistrare gratis si deveniti m,embrii automat.pe
www.pescarhoinarbistrita.blogspot.comva astept cu drag.
-
kzoli
- veteran

abrudandanioan2007 scrie:uite daca va intereseaza si eu sunt un pescar impatimit si am deschis un blog nou unde se poate posta poza cu peste sau filmulet totul grtuit si foarte usor direct din calculatorul vostru si imi putetii da niste sfaturi cu locuri de pescuit.inregistrare gratis si deveniti m,embrii automat.pe
www.pescarhoinarbistrita.blogspot.comva astept cu drag.

Dar ce aveai cu somotei aceiia din pagina de prezentare ? majoritatea sunt sub dimensiune legala... dar si atunci nu se putea sa pui un nailon, o carpa sub ei sau macar sa cauti o zona cu nisip fin sau iarba ? Trebuia neaparat pe pietris sa pui ?
Cu tot respectul, dar decat sa gazduiesti

asemenea poze mai bine ....
-
abrudandanioan2007
- utilizator nou

de abrudandanioan2007 » 23 Apr 2011, 12:01
de unde sti tu ca sunt sub limita legala?dupa poza?sunt totii prinsi legal si nu ilegal cum se pescuieste la noi.se da cu ancoree si se scoate somnul di rauri si cand mergi la pescuit de somn prinzi doar puiet si nu ai ce face cu ei?astia da pescari.
-
edy.tm
- veteran

-
abrudandanioan2007 scrie:de unde sti tu ca sunt sub limita legala?dupa poza?sunt totii prinsi legal si nu ilegal cum se pescuieste la noi.se da cu ancoree si se scoate somnul di rauri si cand mergi la pescuit de somn prinzi doar puiet si nu ai ce face cu ei?astia da pescari.
Omule, Zoli nu spune ca sunt prinsi ILEGAL, ci sunt sub limita LEGALA admisa.. adica sunt prea mici pentru a fi RETINUTI adica sunt puiuti,copii,imaturi... stii tu

-
kzoli
- veteran

abrudandanioan2007 scrie:de unde sti tu ca sunt sub limita legala?dupa poza?sunt totii prinsi legal si nu ilegal cum se pescuieste la noi.se da cu ancoree si se scoate somnul di rauri si cand mergi la pescuit de somn prinzi doar puiet si nu ai ce face cu ei?astia da pescari.
Am intrebat si eu .... nu are rost sa te enervezi, cat despre legalitate mai bine nu comentam ... apropo stii care este dimensiunea minima legala la noi ? dar in alte tari ? Oricum nicaieri in lume pestele nu se pune pe pietris nici daca ajunge in tigaie ... si chiar daca pun unii, nu se lauda cu astfel de poze !!!
Apropo din Spania de pe Ebro chiar saptamana trecuta "a fost alungata" o echipa de "pescari ", ghici de ce ... si din pacate erau ai nostrii din Romania ....