partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
raspuns
une pui un peste cand ii faci o poza?la mare cand mergi la pescuit pe plaja cauti iarba sa pui pestii sa le faci o poza?hai sa fim seriosi.somnu la noi dimensiune minima 50 cm documenterazate si ai sa vezi legal.uitete pe monitorul oficial si ai sa te convingi daca tu zici ca sunt mai mici de atat.am sa mai adaug ceva poze cu somni asa mici si ii si masor sa vezi ca nu sunt mai mici de 50 si sa fie k.sa nu n suparam nici unu nici altu.iar eu nu ma enervez chiar deloc.sunt o persoana calma.
Re: raspuns
Din cate stiu eu pestele tii in mana sau o pui pe o prelata umezita pe mal sau in barca(din baumax, metro la 15-20 ron si daca ploua poti sa acoperi cu el anumite lucruri, daca te duci la peste mare o iei cu tine, nu cred ca e cazul la cleni sau la bibaniabrudandanioan2007 scrie:une pui un peste cand ii faci o poza?la mare cand mergi la pescuit pe plaja cauti iarba sa pui pestii sa le faci o poza?hai sa fim seriosi.somnu la noi dimensiune minima 50 cm documenterazate si ai sa vezi legal.uitete pe monitorul oficial si ai sa te convingi daca tu zici ca sunt mai mici de atat.am sa mai adaug ceva poze cu somni asa mici si ii si masor sa vezi ca nu sunt mai mici de 50 si sa fie k.sa nu n suparam nici unu nici altu.iar eu nu ma enervez chiar deloc.sunt o persoana calma.

Cat despre somn ce sa zic inca n-am auzit sa fie si in mare... o sa ma documentez mai atent, ca de vazut somn n-am vazut decat in poze pana acum

Weekend placut !
- storm fish
- veteran
- storm fish
- veteran
Eu am fost in fericita situatie de a ma intalnii cu unul dintre ei ...elias scrie:Claudiu,Doctore...respecte baietiDeja-mi vine iar de-o intalnire

Pe doctorul astept sa-l vad in continuare...

Ps: Claudiu ,augustul e aproape...Si chiar daca septembrie inca e departe (din fericire!) ,am pus deja un picior pe piatra!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- storm fish
- veteran