Pescuit de neuitat la stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
- CataZander
- utilizator constant
- bogdan_mihu
- senior
-
- veteran
Dar de lacul din Tineretului de ce nu mai ziceti nimic? E in buricul capitalei si are stiuca de macar 2-3 kile, desi pica rar la undita. Si taxa in 2010 era de 20 lei parca....fara sa te oblige la C&R, din contra! Daca te vedeau ca eliberezi stiuka aveai interdictie de a mai veni pe lac....asa mi s-a spus de pescarii de pe mal!
Pacat:(( stiucile ajuta la pastrarea unui ecosistem sanatosFario_nebunu scrie:Dar de lacul din Tineretului de ce nu mai ziceti nimic? E in buricul capitalei si are stiuca de macar 2-3 kile, desi pica rar la undita. Si taxa in 2010 era de 20 lei parca....fara sa te oblige la C&R, din contra! Daca te vedeau ca eliberezi stiuka aveai interdictie de a mai veni pe lac....asa mi s-a spus de pescarii de pe mal!
-
- veteran
Asa e, dar patronul in afara de bani nu are si altele...minte de exemplu. Cica marlitele mananca crapcenii cat palma si il saracesc!luci_t scrie:Pacat:(( stiucile ajuta la pastrarea unui ecosistem sanatosFario_nebunu scrie:Dar de lacul din Tineretului de ce nu mai ziceti nimic? E in buricul capitalei si are stiuca de macar 2-3 kile, desi pica rar la undita. Si taxa in 2010 era de 20 lei parca....fara sa te oblige la C&R, din contra! Daca te vedeau ca eliberezi stiuka aveai interdictie de a mai veni pe lac....asa mi s-a spus de pescarii de pe mal!
.

Mai mai. Ce pescari ne dam cate unii

-
- utilizator nou
Re: .
Cred ca vorbesti in totala necunostinta de cauza...sau vrei doar sa te bagi in seama pe forum...idibacus scrie:Mai mircea pancu
![]()
![]()
STIUCILE astea au fost pozate, cand s-a scos cu navodul pestele din balta nr. 2 de la Aurel Vlaicu. Personal am fost acolo si chiar eu am dus 2 asemanatoare acasa, cunoscandu-ma cu d-l Senegean, din Simeria (administratorul baltii)
Mai mai. Ce pescari ne dam cate unii![]()
![]()
Domnul Senegean? N-am auzit de dansul, eu la Vlaicu merg de 3 ani cel putin de 2 ori/luna asa ca...iar daca vrei intradevar informatii despre "ce pescari ne dam cate unii" ai face bine sa te informezi inainte de a scoate "porumbei" pe gura.
By the way, tu sti cand au fost scoase cu navodul din balta 2?
Si inca ceva, nu cred ca intereseaza pe cineva ce ai dus tu acasa, pune astfel de informatii pe alte site-uri sau forum-uri, poate vei avea succes mai mare.