Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Ian 2011, 19:48

marinica scrie:ok iar acum marele final al povestei :lol: totusi eu cred ca multora le este ciuda de crapa k eu am fost la pescuit in slovenia pe unec si sava drept dovada va invit sa vedeti un video f placut facut pe acest rau... cu ceva timp in urma !!! :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=wEEeNU4hwfI
Esti in video atunci cand sunt eu preot...... Apropo, mare pescar ce esti, uita-te la minutul 1 sec 40 .... si vezi in ce consta pescuitul sportiv.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Ian 2011, 19:50

electrofishing scrie:Cunoscs ecologia acestei specii destul de bine ,si ati garantez ca as putea prinde 10 exemplare peste 3 kg intr o zi.
daca o cunosti atat de bine, d-ule biolog :shock: , atunci trebuie sa stii si faptul ca este strict interzis pescuitul ei, nu ? :roll: .... biologule ce esti tu biolog :oops:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Ian 2011, 20:02

inseamna ca eu sunt cel mai fericit pescar din tara o vad in fiecare vara cand se hraneste !!!! am crescut pe langa
raul...in judetul...din ani90 am inceput sa dau si eu cu batu in apa si de atunci nu ma mai pot opriii e o onoare sa
vezi lostrita in ultimul ei mediu natural pe un rau de munte la noi !!!

Postat de: Hreniuc Marin (alias huchohucho Trimite un mesaj privat userului huchohucho, 1 postari.)
el este, care este :twisted:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Ian 2011, 20:09

Nici daca-i torni ceara fierbinte in urechi , n-ar recunoaste . :lol:

Insa nu stiti daca a eliberat sau nu . Sincer , nici pe mine nu m-a convins . Daca este cum zice , jos palaria . Oricum , minciuna are picioare scurte . :!:

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 09 Ian 2011, 20:11

da voi chiar nu intelegeti ca eu nu am incercat sa ascund nimic pana acum, sunteti voi cei care va faceti idei bolnave in cap ,mare-i gradina domnului !!!!! :lol:
beast master huchohucho

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 09 Ian 2011, 20:16

rine scrie:inseamna ca eu sunt cel mai fericit pescar din tara o vad in fiecare vara cand se hraneste !!!! am crescut pe langa
raul...in judetul...din ani90 am inceput sa dau si eu cu batu in apa si de atunci nu ma mai pot opriii e o onoare sa

Postat de: Hreniuc Marin (alias huchohucho Trimite un mesaj privat userului huchohucho, 1 postari.)
el este, care este :twisted:

de ce nu ai pus postul complet colega de ce ascunzi cea ce eu am scris ???????? :evil:
beast master huchohucho

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Ian 2011, 20:26

inseamna ca eu sunt cel mai fericit pescar din tara o vad in fiecare vara cand se hraneste !!!! am crescut pe langa
Postat de: Hreniuc Marin (alias huchohucho , 1 postari.)

re:LOSTRITA
12.05.10

Deci, daca o vezi esti foarte fericit, daca o prinzi esti super-fericit si daca o mai si consumi esti mega-fericit...!
Cam asa , nu ? Dar care e stare de spirit daca o eliberezi ?

I-ai raspuns omului ? .... poate ne raspunzi noua..... :wink: la aceeasi intrebare, tu ... prieten de biolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Ian 2011, 20:29

Repet intrebarea:

electrofishing Domnu' biolog ..mai scrieti si in reviste de pescuit? Sper sa imi raspundeti sincer. Multumesc.

Dv-s la-ti condus pe domnu marinica ...ca si un ghid de somon din Alaska..la locul castigator?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Ian 2011, 20:44

Cu ce m-am ales in viata,
Cu ce m-am ales in viata,
Ce-am baut si ce-am mancat
....

Of, of... mai, mai..... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

electrofishing
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de electrofishing » 09 Ian 2011, 21:25

Comportament paranoid

Scrie răspuns