Esti in video atunci cand sunt eu preot...... Apropo, mare pescar ce esti, uita-te la minutul 1 sec 40 .... si vezi in ce consta pescuitul sportiv.....marinica scrie:ok iar acum marele final al povesteitotusi eu cred ca multora le este ciuda de crapa k eu am fost la pescuit in slovenia pe unec si sava drept dovada va invit sa vedeti un video f placut facut pe acest rau... cu ceva timp in urma !!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wEEeNU4hwfI
Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
daca o cunosti atat de bine, d-ule biologelectrofishing scrie:Cunoscs ecologia acestei specii destul de bine ,si ati garantez ca as putea prinde 10 exemplare peste 3 kg intr o zi.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
inseamna ca eu sunt cel mai fericit pescar din tara o vad in fiecare vara cand se hraneste !!!! am crescut pe langa
raul...in judetul...din ani90 am inceput sa dau si eu cu batu in apa si de atunci nu ma mai pot opriii e o onoare sa
vezi lostrita in ultimul ei mediu natural pe un rau de munte la noi !!!
Postat de: Hreniuc Marin (alias huchohucho Trimite un mesaj privat userului huchohucho, 1 postari.)
el este, care este
raul...in judetul...din ani90 am inceput sa dau si eu cu batu in apa si de atunci nu ma mai pot opriii e o onoare sa
Postat de: Hreniuc Marin (alias huchohucho Trimite un mesaj privat userului huchohucho, 1 postari.)
el este, care este

rine scrie:inseamna ca eu sunt cel mai fericit pescar din tara o vad in fiecare vara cand se hraneste !!!! am crescut pe langa
el este, care este
de ce nu ai pus postul complet colega de ce ascunzi cea ce eu am scris ????????

beast master huchohucho
inseamna ca eu sunt cel mai fericit pescar din tara o vad in fiecare vara cand se hraneste !!!! am crescut pe langa
Postat de: Hreniuc Marin (alias huchohucho , 1 postari.)
re:LOSTRITA
12.05.10
Deci, daca o vezi esti foarte fericit, daca o prinzi esti super-fericit si daca o mai si consumi esti mega-fericit...!
Cam asa , nu ? Dar care e stare de spirit daca o eliberezi ?
I-ai raspuns omului ? .... poate ne raspunzi noua.....
la aceeasi intrebare, tu ... prieten de biolog

Postat de: Hreniuc Marin (alias huchohucho , 1 postari.)
re:LOSTRITA
12.05.10
Deci, daca o vezi esti foarte fericit, daca o prinzi esti super-fericit si daca o mai si consumi esti mega-fericit...!
Cam asa , nu ? Dar care e stare de spirit daca o eliberezi ?
I-ai raspuns omului ? .... poate ne raspunzi noua.....