Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 09 Ian 2011, 22:37

marinica scrie:http://i56.tinypic.com/20586tw.jpg
am ales sa pastrez anonimatul amicului meu si am postat poza din respect pt cei care au inteles cu adevarat gestul si repet nu pentru a dovedi ceva cuiva... e vorba de un mascul de 7 kg. care bineinteles a fost eliberat las voua discutiile si criticile salutare colegi pescari !!!!!!
poate de data asta o sa ma credeti pe cuvant !!!!
...erare humanum est, perseverarae diabolicum.....
Am incercat sa te sfatuiesc prieteneste desi dezaprobam modul in care incerci sa faci publica o ineptie din ratiuni personale. Nu o puteam spune la un mod nonsalant insa acum nu ca ai exagerat ci ai dat-o de gard grav. Maturizeaza-te.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 09 Ian 2011, 22:39

D_ali scrie:Prietene, ai tras ceva pe nas si-acum dansezi si la bara...Lasa-ne! :arrow:
Mai rau. Cred ca din cauza ca se inchid etnobotanicele.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 09 Ian 2011, 23:36

"...copiii...ma facusera om de zapada..."

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 09 Ian 2011, 23:50

stefanflorin scrie:"...copiii...ma facusera om de zapada..."
Momeala optica pentru crap :respekt:

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 10 Ian 2011, 00:59

marinica scrie:EMANCIPATI-VAAAAAAAAA :lol: DOAR ATAT STIU SA VA SPUN in rest salut toti cei care au avut un pic de bun simt pe aceasta discutie astea fiind spuse ne vedem la anuuuul.... :lol:
marine, nu te supara, dar, nu stiu dc ai auzit cumva de "sindromul" "florin radu raducioiu"?, te rog, fa-ti un bine si nu da exemple de emancipare.
Sa iti fie clar: lostrita este declarat monument al naturii in statul nostru, iar cei care protesteaza impotriva ta o fac ori din oftica, ori din educatie civica (oricum nu ma intereseaza). Cert este ca tu ai incalcat legea romaneasca, iar faptul ca ai prins o lostrita de 4 kg in tara noastra nu inseamna ca trebuie sa epatezi, stii foarte bine ca esti in pantaloni scurti pe langa altii din punctul asta de vedere. Dupa cum spuneam, LOSTRITA ESTE MONUMENT AL NATURII IN ROMANIA, asa ca data viitoare, cand mai "lovesti" o lostrita accidental, TE ROG, fa-i poza, da-i drumul si tine pozele pt tine.

electrofishing, comportament paranoid ???
TE ROG, la fel cum l-am rugat si pe marinica. Sunt legi care trebuiesc respectate. (Faptul ca esti partas sau ai cunostinta clara despre o infractiune, corect ar fi sa raspunzi in instanta pt. tainuire).

Sunt destui care prind acest peste ca sa il manance, nu mai atrageti si pe altii in himera asta, tine-ti pt. voi. Emancipati-va, iar emancipandu-va, veti invata sa respectati legea, inclusiv pe ceilalti, nu dati voi lectii.
Cel mai bine ar fi sa nu mai raspunde-ti la intrebari. A-ti comis-o, nu se mai poate drege.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Ian 2011, 10:31

Unii platesc mii de euro pentru a prinde si a fotografia un asemenea exemplar si altii sa gandesc doar la ...
De ce nu se poate intelege ca "pestele este o avere" atata timp cat este viu si traieste in apa... odata omorat nu este decat o bucata de carne care valoreaza foarte putin in comparatie cu valoarea reala.

http://www.adventurefishing.eu/download ... ztrang.jpg

"O poza ca aceasta" costa peste 2000 euro. Si este doar un "biet pastrav"....

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Ian 2011, 12:22

kzoli scrie:Unii platesc mii de euro pentru a prinde si a fotografia un asemenea exemplar si altii sa gandesc doar la ...
De ce nu se poate intelege ca "pestele este o avere" atata timp cat este viu si traieste in apa... odata omorat nu este decat o bucata de carne care valoreaza foarte putin in comparatie cu valoarea reala.

http://www.adventurefishing.eu/download ... ztrang.jpg

"O poza ca aceasta" costa peste 2000 euro. Si este doar un "biet pastrav"....
Nu mai dati idei si voi frate ca atunci o lostrita va valora precum ai spus: pret de o tigaie + o foto. Adica 2000 de euro poza + pretul fainii in care tavaleste closca cu puii de aur.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Ian 2011, 12:27

miyagi scrie: Nu mai dati idei si voi frate ca atunci o lostrita va valora precum ai spus: pret de o tigaie + o foto. Adica 2000 de euro poza + pretul fainii in care tavaleste closca cu puii de aur.
Nu poza in sine costa atat :lol: ci drumul pana acolo, cazarea, masa, ghidul ... cred ca stii despre ce vorbesc...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Ian 2011, 12:44

ba creca e ca in reclama...
poza din tigaie ...priceless.... :oops:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Ian 2011, 18:24

kzoli scrie:
miyagi scrie: Nu mai dati idei si voi frate ca atunci o lostrita va valora precum ai spus: pret de o tigaie + o foto. Adica 2000 de euro poza + pretul fainii in care tavaleste closca cu puii de aur.
Nu poza in sine costa atat :lol: ci drumul pana acolo, cazarea, masa, ghidul ... cred ca stii despre ce vorbesc...
stiu, da` deja nu mai pot cu telenovela asta. ma inerveaza stilul la maxim

Scrie răspuns