marinica scrie:EMANCIPATI-VAAAAAAAAA

DOAR ATAT STIU SA VA SPUN in rest salut toti cei care au avut un pic de bun simt pe aceasta discutie astea fiind spuse ne vedem la anuuuul....

marine, nu te supara, dar, nu stiu dc ai auzit cumva de "sindromul" "florin radu raducioiu"?, te rog, fa-ti un bine si nu da exemple de emancipare.
Sa iti fie clar: lostrita este declarat monument al naturii in statul nostru, iar cei care protesteaza impotriva ta o fac ori din oftica, ori din educatie civica (oricum nu ma intereseaza). Cert este ca tu ai incalcat legea romaneasca, iar faptul ca ai prins o lostrita de 4 kg in tara noastra nu inseamna ca trebuie sa epatezi, stii foarte bine ca esti in pantaloni scurti pe langa altii din punctul asta de vedere. Dupa cum spuneam, LOSTRITA ESTE MONUMENT AL NATURII IN ROMANIA, asa ca data viitoare, cand mai "lovesti" o lostrita accidental,
TE ROG, fa-i poza, da-i drumul si tine pozele pt tine.
electrofishing, comportament paranoid ???
TE ROG, la fel cum l-am rugat si pe marinica. Sunt legi care trebuiesc respectate. (Faptul ca esti partas sau ai cunostinta clara despre o infractiune, corect ar fi sa raspunzi in instanta pt. tainuire).
Sunt destui care prind acest peste ca sa il manance, nu mai atrageti si pe altii in himera asta, tine-ti pt. voi. Emancipati-va, iar emancipandu-va, veti invata sa respectati legea, inclusiv pe ceilalti, nu dati voi lectii.
Cel mai bine ar fi sa nu mai raspunde-ti la intrebari. A-ti comis-o, nu se mai poate drege.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.