Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Fario, iti doresc sa castigi la Loto si sa cumperi Sarulestiul de la Raduta.
Sunt sigur ca vei sti tu cum sa scoti somnii pitici de acolo, la o adica.
Sunt sigur ca vei sti tu cum sa scoti somnii pitici de acolo, la o adica.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- Claudiu Andrei
- junior
Ma gandesc cu placere ce se intampla daca stiucanele alea la metru dau de somoteii lui farioClaudiu Andrei scrie:La cat rapitor e pe sarulesti cei 20 de somotei sar putea nici sa nu apuce sa atinga fundul lacului ,in schimb daca pune Raduta mana pe tine sigur o sa ajungi pe fundul lacului.Si sincer sper sa puna mana pe tine.Frustrarile astea...

In rest, felicitari pentru populare, crapistule!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Va inselati cu totii! Somnii pitici au spini pe spate, un spin ascutit, nici cea mea flamanda stiuca nu risca sa ii atace!leba scrie:Ma gandesc cu placere ce se intampla daca stiucanele alea la metru dau de somoteii lui farioClaudiu Andrei scrie:La cat rapitor e pe sarulesti cei 20 de somotei sar putea nici sa nu apuce sa atinga fundul lacului ,in schimb daca pune Raduta mana pe tine sigur o sa ajungi pe fundul lacului.Si sincer sper sa puna mana pe tine.Frustrarile astea...sau chiar strapazanii aia de 6-7 kile...
In rest, felicitari pentru populare, crapistule!
Duminica mai duc vreo 30, tre sa ii cumpar din Obor.
Normal ca ne inselam, doar nu era sa gresesti matale!Fario_nebunu scrie: Va inselati cu totii! Somnii pitici au spini pe spate, un spin ascutit, nici cea mea flamanda stiuca nu risca sa ii atace!
Duminica mai duc vreo 30, tre sa ii cumpar din Obor.
Si tot normal e ca stiucile noastre au crescut ocolind de departe somnii pitici!:lol:
Deh, doar e la mintea oricarei stiuci, de la marla la caracalina, ca somnii aia sunt ai dreacu de spinosi si cad greu, este?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Am iesit azi pe Crisul Repede la un spinning.Am pescuit aproximativ 3 ore,ca nu am rezistat mai mult in caldura ce e afara.
Am prins si eliberat 4 cleni intre 350-500 de gr.Multe atacuri si multe rateuri.Toate la Salmo hornet.
P.s:Erau mai multi cetateni care faceau baie pe acolo,si ma intreaba,de ce le dai drumul?
Raspuns:Asa vreau!
Am prins si eliberat 4 cleni intre 350-500 de gr.Multe atacuri si multe rateuri.Toate la Salmo hornet.
P.s:Erau mai multi cetateni care faceau baie pe acolo,si ma intreaba,de ce le dai drumul?
Raspuns:Asa vreau!