leoionut scrie:Nu as vrea sa intram intr-o polemica pe acest forum, unde in mod normal ar trebui sa ne informam unde si ce se mai prinde in zilele astea. Eu am norocul sa locuiesc in Tulcea, adica foarte aproape de "patria pescarului", Delta Dunarii. Urmaresc acest forum de foarte mult timp si m-am gandit intr-un final sa dau si eu cateva informatii despre ce se prinde in Delta avand posibilitatea de a face cel putin o partida de pescuit pe saptamana. Stiu ca este foarte important pt cei care nu sunt din zona sa stie cat mai multe date despre pescuitul din Delta inaitea planificarii unei excursii aici. Eu am incercat sa dau informatii despre un loc in care pescarul de stiuca poate avea satisfactii foarte mari(Holbina).
Revenind la discutia cu Dl. Tudor, vreau sa va spun ca pe Hobina la pescuit nu prea poti sa mergi singur datorita costurilor destul de ridicate(chirie barca, benzina, etc) si datorita faptului ca lacul are o configuratie mai aparte si trebuie sa dai foarte mult la rame. In general cam trei persoane suntem la fiecare partida de pescuit. Daca un pescar a prins 5 Kg de peste nu cred ca trebuie sa-l facem flamand sau ca nu ar avea ce pune pe masa acasa. O partida de pescuit pe Holbina ma costa minim 100 ron. Calculati dumneavoastra cata stiuca cumparam de acesti bani. punand si ceilalti doi colegi: in total 300 ron/ partida pescuit;asa deci nu ma duc la pescuit pt a avea ce pune pe masa ci dintr-o mare placere de a iesi in natura si pt ca am acest microb in mine: Pescuitul. v-am si spus in postarea anterioara ca nu mananc peste, decat foarte foarte rar, cu atat mai mult stiuca nu mananc deloc. Imi cer scuze pt ca am scris atata, dar postarile mele viitoare va promit ca vor fi foarte scurte de genul: "Am prins azi/ Nu am prins azi" fara alte detalii, ca sa nu mai dau posibilitatea unora care nici nu ma cunosc sa ma faca fomist sau in alte feluri.
Fire intinse tuturor!
Eu zic sa nu pui la inima.
Fiecare om are dreptul la o opinie si asta este frumusetea libertatii pe care ne-am castigat-o.
De ce vrei sa privezi pe colegii de forum de informatiile tale?
Din punctul meu de vedere,desi cunosc Delta destul de bine,orice informatie este bine venita si cred ca si alti forumisti imi impartasesc opinia.
De asemenea nu cred ca Tudor a zis cu rautate ce a zis.Probabil ca este adeptul total al C&R si si-a exprimat parerea,pe care eu i-o respect.
Oricum, priveste partea buna a chestiunii:s-a deschis un topic nou unde putem sa mai sporovaim si noi
Continua sa ne dai informatii,vor fi bine primite

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!