blaturi la cupa uzlina 2006

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Noi 2006, 18:30

asa este robert ;eu am vorbit cu un prieten din anturajul lui Tarus care a si fost acolo si il injura pe cel cu stiucile care cica la un moment dat era atat de beat in barca ca nici nu nimerea gura cu o bucata de paine pe care se chinuia sa o manance tocmai cand astia erau cu camera de filmat pe el. Au vrut sa-l descalifice dar nu au putut demonstra ca nu a prins el stiucile mai ales ca una era chiar vie cand a venit cu ea la mal.
Dar toti stiau ca nu le-a prins el .
Omu' a spus ca le-a prins pe toate chiar inainte de final si de aceea nu a stiut nimeni pana cand a iesit cu ele.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 08 Noi 2006, 20:40

era de asteptat, daca tarus s-a bagat!
de asemeni, nu va mai bagati in combinatii d-astea in Delta, mai ales cand SUNT SCORURILE MARI! pt cine vrea premiu acolo, mai bine incearca la o lipoveanca tanara, ca merita, ZAU!

imi pare rau ca unii, in prag de UE, se comporta tot ca pe timpu lu Ceasca...

data viitoare, pt cei ce vor sa mearga l;a astfel de "CUPE" (eu recomand E, EE, sau pt cine il tine inima, F !) sa scrie ceva aicvi, ca au raspunsul GRATIS!

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 08 Noi 2006, 20:58

terrybill scrie:... pt cine vrea premiu acolo, mai bine incearca la o lipoveanca tanara, ca merita, ZAU!...
dezvolta putin chestia asta. bat delta de ani de zile dar pana acum nu m-a premiat nici o lipoveanca tanara :lol:
unde gresesc oare

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 08 Noi 2006, 21:13

incearca la Crisan la discoteca, da sa-l iei pe Zmaerandescu si Sora cu tine! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mishu fishu
junior
junior

Mesaj de mishu fishu » 08 Noi 2006, 21:35

In legatura cu pensiunea " Dorulet " si cu personajul de acolo sunt intru totul de acord , asa este , acum cativa ani am luat si eu plasa acolo !

biho
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de biho » 20 Mar 2007, 18:19

si la pescuit se fac BLATURI :D

Scrie răspuns