asa este robert ;eu am vorbit cu un prieten din anturajul lui Tarus care a si fost acolo si il injura pe cel cu stiucile care cica la un moment dat era atat de beat in barca ca nici nu nimerea gura cu o bucata de paine pe care se chinuia sa o manance tocmai cand astia erau cu camera de filmat pe el. Au vrut sa-l descalifice dar nu au putut demonstra ca nu a prins el stiucile mai ales ca una era chiar vie cand a venit cu ea la mal.
Dar toti stiau ca nu le-a prins el .
Omu' a spus ca le-a prins pe toate chiar inainte de final si de aceea nu a stiut nimeni pana cand a iesit cu ele.
blaturi la cupa uzlina 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
era de asteptat, daca tarus s-a bagat!
de asemeni, nu va mai bagati in combinatii d-astea in Delta, mai ales cand SUNT SCORURILE MARI! pt cine vrea premiu acolo, mai bine incearca la o lipoveanca tanara, ca merita, ZAU!
imi pare rau ca unii, in prag de UE, se comporta tot ca pe timpu lu Ceasca...
data viitoare, pt cei ce vor sa mearga l;a astfel de "CUPE" (eu recomand E, EE, sau pt cine il tine inima, F !) sa scrie ceva aicvi, ca au raspunsul GRATIS!
de asemeni, nu va mai bagati in combinatii d-astea in Delta, mai ales cand SUNT SCORURILE MARI! pt cine vrea premiu acolo, mai bine incearca la o lipoveanca tanara, ca merita, ZAU!
imi pare rau ca unii, in prag de UE, se comporta tot ca pe timpu lu Ceasca...
data viitoare, pt cei ce vor sa mearga l;a astfel de "CUPE" (eu recomand E, EE, sau pt cine il tine inima, F !) sa scrie ceva aicvi, ca au raspunsul GRATIS!
-
- junior