blaturi la cupa uzlina 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
blaturi la cupa uzlina 2006
saluatri tuturor.ieri m-am intors de la cupa uzlina la stiuca 2006.am cateva comentarii de facut si sper ca aceia dintre voi care au participat sa ma sustina.restul sper sa invete din cele ce le voi spune in continuare.
incep cu conditiile de cazare:excelente.caldura...masa copioasa...receptionere dragute...intr-un cuvant se merita.preturile sunt intr-adevar mari, dar conditiile sunt pe masura.totusi...
buba e concursul.organizare extrem de slaba.desincronizari,haos,zapaceala,locuri de pescuit demne de un campionat mondial.domnilor organizatori, cei de acolo nu erau campioni mondiali.erau oameni normali cu un hobby.pescuitul la stiuca.conditiile meteo au fost f. dificile.daca initial erau programate manse pe isac si chirilov, vantul a facut acest lucru imposibil.am fost trimisi pe o plantatie de stuf inundata probabil in vara cu un nr de stiuci extrem de redus.mai multe va rog sa adaugati toti cei care ati fost acolo.revin la titlu.LOCUL 1 A FOST OCUPAT DE UN BUL****U DIN GORGOVA CARE NU A PRINS NIMIC.cica ar fi luat 3 stiuci pe care insa nu le-a vazut nimeni.blat pe fata.omu are o cabana in gorgova "DORULET".ve recomand sa evitati locatia din respect pt toti cei care au fost acolo si au fost furati de tarus si gaina.omu e un lab***u notoriu.a venit cu o parasuta dupa el, a facut aranjamentele cu organizatorii si ne-a stricat noua frumusete de concurs.in concluzie:s-au prins 4 stiuci(una frumoasa la 4,7 kg), o doamna a luat premiul special de participare(tot respectu-a indurat saraca cu stoicism condii grele).nu calcati pe la DORULET.omu e un nemernic.in schimb va recomand CORMORANUL, dar pe cont propriu.
incep cu conditiile de cazare:excelente.caldura...masa copioasa...receptionere dragute...intr-un cuvant se merita.preturile sunt intr-adevar mari, dar conditiile sunt pe masura.totusi...
buba e concursul.organizare extrem de slaba.desincronizari,haos,zapaceala,locuri de pescuit demne de un campionat mondial.domnilor organizatori, cei de acolo nu erau campioni mondiali.erau oameni normali cu un hobby.pescuitul la stiuca.conditiile meteo au fost f. dificile.daca initial erau programate manse pe isac si chirilov, vantul a facut acest lucru imposibil.am fost trimisi pe o plantatie de stuf inundata probabil in vara cu un nr de stiuci extrem de redus.mai multe va rog sa adaugati toti cei care ati fost acolo.revin la titlu.LOCUL 1 A FOST OCUPAT DE UN BUL****U DIN GORGOVA CARE NU A PRINS NIMIC.cica ar fi luat 3 stiuci pe care insa nu le-a vazut nimeni.blat pe fata.omu are o cabana in gorgova "DORULET".ve recomand sa evitati locatia din respect pt toti cei care au fost acolo si au fost furati de tarus si gaina.omu e un lab***u notoriu.a venit cu o parasuta dupa el, a facut aranjamentele cu organizatorii si ne-a stricat noua frumusete de concurs.in concluzie:s-au prins 4 stiuci(una frumoasa la 4,7 kg), o doamna a luat premiul special de participare(tot respectu-a indurat saraca cu stoicism condii grele).nu calcati pe la DORULET.omu e un nemernic.in schimb va recomand CORMORANUL, dar pe cont propriu.
Re: blaturi la cupa uzlina 2006
razvanminus scrie:saluatri tuturor.ieri m-am intors de la cupa uzlina la stiuca 2006.am cateva comentarii de facut si sper ca aceia dintre voi care au participat sa ma sustina.restul sper sa invete din cele ce le voi spune in continuare.
[...]LOCUL 1 A FOST OCUPAT DE UN BUL****U DIN GORGOVA CARE NU A PRINS NIMIC.cica ar fi luat 3 stiuci pe care insa nu le-a vazut nimeni.blat pe fata.[...]
![]()
![]()
incredibil.
razvanminus scrie:s-au prins 4 stiuci
cum vine asta? in halu' asta si-au batut joc?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
si voi toti ceilalti ati acceptat situatia,nu s-au iscat discutii,reclamatii la fata locului?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Din pacate fiecare isi merita soarta ... organizatorii au mai bifat o mare actiune la activ ... despre care sa scrie si sa se laude ... ca uite ce mare treaba (sau treaba mare) au facut ei cu asociatia/federatia lor...
Pe banii dati pentru concurs mai bine mergeati pe cont propriu in delta si poate aveati parte de mai multa distractie ... si daca nu ati protestat cu putere la asa tratament din partea organizatorilor ... nu-mi pare rau pentru voi ... trebuia sa bagati la apa toti arbitri si organizatorii care v-au dat plasa ...
Pe banii dati pentru concurs mai bine mergeati pe cont propriu in delta si poate aveati parte de mai multa distractie ... si daca nu ati protestat cu putere la asa tratament din partea organizatorilor ... nu-mi pare rau pentru voi ... trebuia sa bagati la apa toti arbitri si organizatorii care v-au dat plasa ...
S'altare și bunăstare !
100% corect!taicanoe scrie:... trebuia sa bagati la apa toti arbitri si organizatorii care v-au dat plasa ...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- senior
-
- utilizator nou
cupa uzlina
si eu am fost la UZLINA si impartasesc in mare parte opiniile concurentului mai putin faptul ca s-a facut blat cu organizatorii.cred ca ei constransi de faptul ca nu s-a prins au fost nevoiti sa dea premiile cuiva.chiar domnul Tarus a spus ca "hotul neprins negustor cinstit"si ca cele trei stiuci au fost prinse cu"portofelul"dar de catre barcagiu care a confirmat prinderea lor.cum nimeni nu a facut contestatie.........asta e.daca isi aduc aminte concurentii initial ii declarase descalificati dar dumnezeu stie ce a fost in mintea lor;alt aspect care nu a fost remarcat (sau poate nu am fost atent) a fost faptul ca nu i s-a inmanat "CUPA" castigatorului nici pentru a se poza macar ; lucru care da de inteles ca organizatorii nu prea au fost de acord cu "premiul I".
NU TOTI PESCARII MINT DAR MULTI MINCINOSI PESCUIESC