Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de nucus » 12 Apr 2016, 16:43

Si federatia de Curling ? Toti fanii lui fane linsul lui *** pictat !

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 12 Apr 2016, 16:47

un disperat ca se darama toata sandramaua scrie:Cât despre celebrul Ordin, nu va trebui să mai așteptați multă vreme ca să vedeți ce
soartă are. Cererea de suspendare a lui a fost deja înregistrată.
Să vedem ce vor zice instantele de judecată. Și probabil că atunci emitentul nu va mai apleca
urechea la toți delatorii.
Ieri detractori, azi delatori... se cam incurca in epitete federalul :mrgreen:
Celebra strategie popesciana, inregistram o actiune tembela in instanta si pana la solutionarea ei irevocabila o prezentam ca fiind ca si castigata, totul devenind o simpla formalitate. Si dupa ce actiunea este respinsa revenim cu o alta la fel de tembela, si jocul se reia. Important e sa ai tot timpul ceva cu ce sa iesi pe piata, ceva cu ce sa mai ametesti tot mai putinii fraieri care mai pun botul la vrajelile federale.
Sincer, sunt extrem de curios sa cunosc modul in care se desfasoara acele birouri federale sau acele adunari generale care se tot convoaca pe site-ul federal. Oare chiar nimeni de acolo nu are coloana vertebrala sa rosteasca intrebarile care trebuiesc spuse? Oamenii care alcatuiesc aceste organisme de conducere chiar mai cred in eternele povesti cu "am dat in judecata....", "am cerut instantei...", "am efectuat toate demersurile pentru...", "in mod sigur instantele/institutiile statului vor dispune....", pentru ca la final totul sa fie contrazis de realitate. Oamenii aia sunt chiori, prosti sau doar dornici de parvenire (sa ma scuze, dar eu unul nu gasesc alte explicatii).

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Apr 2016, 19:52

Sau poate sunt ca seful ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Apr 2016, 06:04

Oare chiar nimeni de acolo nu are coloana vertebrala sa rosteasca intrebarile care trebuiesc spuse?
Oare crezi ca are cineva curajul sa provoace fiara ?? :lol:
Sa riste o tirada fara pauza,punct,si virgula?? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Apr 2016, 06:16

Cand gurul Bivolaru a urinat peste multime a protestat cineva ?! Dar cand le-a binecuvantat cu p..la sotiile si prietenele intru integrare in absolut ?!
Nici vorba ! :lol:

Asa e la ei la sectanti. Ca face, ce zice gurul e sfant ! Cine il contrazice sau nu e de acord, pune la indoiala insusi crezul si trebuie excomunicat... de la laptele si mierea ce vor veni. :roll:
Cine isi permite sa riste asa ceva cand urmeaza sa vina atata banet ?! :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Apr 2016, 14:53

Hopa ! :lol: Hai ca s-a "rasculat" foamea in mitoman :lol:
Nu trebuie să vă mire agitația asta, pentru că dacă ați urmărit interviul pe care l-am dat unei televiziuni, am subliniat în clar miza financiară a pescuitului sportiv.
De asta era atâta agitație împotriva federației pentru că toate asociațiile rămâneau fără jucărie. Chiar dacă unii se dau binefăcătorilor pescarilor sportivi.
Ce nu s-a înțeles, este un lucru elementar, dar care a fost acoperit de corul de Cassandre cum că federația ar înregimenta pescarii așa zis recreativi. Asta înseamnă o crasă necunoastere a legii,pentru că federația nu inregimenteză nici un sportiv. Asociațiile făceau asta, ca
să-și dovedească potența. Să-mi spună un singur pescar care a beneficiat de exemplu de permis eliberat de asociația Club 21 dacă l-a convocat dl. Chioibașu la Adunarea generală ca să dea socoteală ce a făcut cu cotizația lui. Manevra asta este o mare mizerie, pentru că de licență poate beneficia orice persoană, în baza unui examen, pentru că licenta constituie un act deautorizare, pe care numai federația îl poate elibera, ca autoritate a pescuitului sportiv la nivel național.
Alta este situația cu pescarii de competiție, care sunt legitimați (nu licentiați) de federație și care participă la competițiile oficiale, prin cluburile cu care au contracte de legitimare. Ce nu știu acest domni, este faptul că federația nu este în subordinea MTS. Ea este autonomă și funcționează în regim de autoritate publică. Ea doar încheie contracte de finantare cu MTS, caordonator al creditelor alocate de la bugetul de stat pentru programele sportive. Ce pot să spun este un lucru simplu. M-am obișnuit să oblig autoritățile să respectelegile și drepturile legitime prin Decizii ale Instantelor de judecată. Ce se va discuta acum, este însăși legalitatea și constituționalitatea Secțiunii 5 din OUG 23/2008, care reglementeazăpescuitul sportiv.Și am argumente solide ca aceste reglementări să fie declarate nelegale și neconstituționale.Si atunci, Guvernul va trebui să modifice OUG 23/2008 așa cum va decide Curtea Constituțională.Și practica Curții constituționale este în favoarea federației.

PS Ca să lămuresc și destinația sumelor încasate din licențe. Acum, acesti bani se
încasează sub formă de cotizații. Și cotizațiile merg la asociații. Cu acesti bani,
preacinstitul Chioibașu, a dat salariu la un amărât. Dar banii acestia sunt ai pescuitului sportiv, nu ai unui oarecare. Fondul la nivel național cumulat este de 2,5 milioane euro, fără taxele care merg la bugetul de stat. Acești bani, adunați la un loc și nu furați (pentru că asta se întâmplă acum și îmi asum ce spun) ar putea fi folosiți ca și cofinanțări la programele europene si s-ar înmulți de 10 ori. Și atunci s-ar putea discuta despre ce se face pe apele publice. Pentru că dacă cineva își închipuie că se pot salva apele cu cotizațiile pescarilor sportivi, este cel puțin naiv, ca să nu spun mai mult.
:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Apr 2016, 16:08

Si atunci cine sa il contrazica ? Cine ar risca sa fie exclus de la ospatul din cei 2,5 milioane euro, ba pardon 25 meleoane, ca zice ca-i si inzeceste ???
Nu e normal sa il lase sa isi faca de cap, numai sa le aduca banul ???

:lol1: :lol1: :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Apr 2016, 16:57

Mmmmm...2.5 milioane...ditai bor..ce borcan..hardau cu miere.. :lol1:
..dar care a fost acoperit de corul de Cassandre
..ma termina cu cliseele lui omul asta.. :lol: numai ''balaurul furios'' l-ar putea egala sau chiar intrece la clisee d-astea sterile.. :lol1: ....''delatori''.. :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Apr 2016, 18:08

Ba popete tu vorbesti de furatul banilor pescarilor.
Uiti ca la APSAlba ai facut praf asociatia, cu fonduri cu tot, inclusiv prin casare ai stricat tot.
Uiti ca la inventarul documentelor când te-au dat aia afară nu sau gasit actele contabile, registre și foi din registrele de casă.
Nu ai intabulat baltile, bani iai intabulat la tine, ai facut nevazut balastul din balta de la Aiud, te-au prins aia și multe altele.
TOT CE AI FACUT ESTE AICI PE FORUM.
Tu te dai ăla cinstit și curat???????? Nu ai rușine.
:| :|

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Apr 2016, 03:59

Cand totul pare sa se duca de rapa si spectatorii circului federal incep sa dea semne de nerabdare, marele magician apeleaza la numarul preferat: scoaterea iepurelui din joben !
Meleoanele (atentie ! de euro, nu lei) sunt fluturate pe la nasul asistentei si freamatul acesteia se linisteste ca prin minune.

Imagine

Banii vor veni garantat si totul va fi bine !

:lol1: :lol1: :lol1:

Scrie răspuns