Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Detractorule
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Intre timp a aparut Ordinul 369 /2016 ,dar nu in forma mult asteptata de cooperativa , iar de pe ordinea de zi a disparut subit aprobarea"grilei de salarizare a personalului angajat"
Bantuie iar foamea prin creierul mitomanului !
Muahahahahahahahahahahahahahahaha

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Si uite asa s-a devoalat motivul pentru care si in acest an cooperativa rateaza afilierea la CIPS: tradarea celor din MTS care, desi au fost imputerniciti in acest sens de catre federatie, nu s-au prezentat la congres pentru a ridica decizia de afilierecezar.ch scrie:Tocmai am vorbit la cabinetul dnei. secretar de stat Lecușanu și apoi, la Direcția Relații Internaționale a MTS...evident, n-au habar de o astfel de chestiune.
De fapt, nici nu știau de evenimentul de la Setubal.

Deh, nimeni nu-i perfect!Tavi scrie:Detractorule

Pai ce, nu-i da Popescu in judecata? Vai de ei!lazarini scrie:Si uite asa s-a devoalat motivul pentru care si in acest an cooperativa rateaza afilierea la CIPS: tradarea celor din MTS care, desi au fost imputerniciti in acest sens de catre federatie, nu s-au prezentat la congres pentru a ridica decizia de afilierecezar.ch scrie:Tocmai am vorbit la cabinetul dnei. secretar de stat Lecușanu și apoi, la Direcția Relații Internaționale a MTS...evident, n-au habar de o astfel de chestiune.
De fapt, nici nu știau de evenimentul de la Setubal.

- semlecangheorghe
- veteran
Mister Fisherman scrie:Intre timp a aparut Ordinul 369 /2016 ,dar nu in forma mult asteptata de cooperativa , iar de pe ordinea de zi a disparut subit aprobarea"grilei de salarizare a personalului angajat"
![]()
![]()
Muahahahahahahahahahahahahahahaha
![]()
![]()
Mno..la 2.5 milioane euroi, crezi ca mai merita amintit ''maruntisul'' pentru salarii??Sau poate avand in vedere miza, se asteapta ca ''personalul'' sa lucreze ....benevol
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Cel mai mult ma bucura revenirea domnului cezar.ch. pe acest site ! Este un mare castig in "lupta " impotriva imposturii,incompetentei, lacomiei si demagogiei intruchipate de acest parazit lugubru, popescu stefan !
Mulțumesc pentru apreciere...n-am prea mai scris în ultima perioada, dar am urmarit fenomenul și am rămas la fel de atașat de pescuitul la răpitori...îndeosebi,nucus scrie:Cel mai mult ma bucura revenirea domnului cezar.ch. pe acest site ! Este un mare castig in "lupta " impotriva imposturii,incompetentei, lacomiei si demagogiei intruchipate de acest parazit lugubru, popescu stefan !

-
- junior
FRPS ,organizatie de utilitate publica,asimilata autoritatii publice,are urmatorul comunicat-http://frpsc.ro/comunicat-4/ 

Si totusi stie cineva ce s-a hotarit la Congres ?
Ramine AGVPS -ul s-a Federatia ?
Cu toti cu care am incercat sa iau legatura au telefoanele inchise.
Ramine AGVPS -ul s-a Federatia ?
Cu toti cu care am incercat sa iau legatura au telefoanele inchise.