Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Iul 2013, 16:42

Nu ti se pare ca ai deveni foarte virulent ,la adresa celor care critica infama cooperativa dupa numai 8 postari, fara sa cunosti fenomenul ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 31 Iul 2013, 16:43

Oskakare cand simti ca te doare ia un algocalmin , cu toate ca ce ai tu nu trece cu analgezice ... viteazule :lol: :lol:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 31 Iul 2013, 16:54

Mister Fisherman scrie:Nu ti se pare ca ai deveni foarte virulent ,la adresa celor care critica infama cooperativa dupa numai 8 postari, fara sa cunosti fenomenul ?
Genul tipic de nevertebrata care are o sclipire de barbatie depersonificandu-se , singura modalitate de a-si invinge frustrarile , valoare morala egala cu nulitatea identitatii lui . Interesant de unde si-a ales nick-ul , probabil ca este numele vreunui magar din vecini , nu cred ca are atata cultura sa aiba cunostinta de celebrul trofeu :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Iul 2013, 16:56

oskar scrie:Cristi Y, tu postezi doar cand vrei sa vinzi ceva sau sa ragi contra FRPSC... nu te vad pescar sportiv, cel mult amator de sprituri pe garla...Ce puii mei te roade de Fane si AGVPS? Bisnitarule!
Posteaza si omu' unde are interes si unde vrea, doar nu e interzis. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

oskar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oskar » 31 Iul 2013, 16:57

Cred că sînt cel mai puțin virulent de aici.... ma doare la banană de Fane, dar ma agasează caterinca unora de aici care mai mult de cioc si pene nu dovedesc să aibă... În concluzie, ca sa nu mai intru în mocirla asta, eu votez pentru reformarea AGVPS dupa modelul FRPSC, dar fara Fane... Oare se poate reforma AGVPS?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Iul 2013, 17:16

Ultima oara cind s-au gasit niste entuziasti care au crezut ca daca se unesc schimba sistemul din temelii,s-au facut de cacao cind vinatorii le-au papat oleaca banutii..Cica sa lasat si cu amenintari personale,asupra membrilor familiei,unii si-au dat demisia,s.a.m.d....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Iul 2013, 17:27

eu votez pentru reformarea AGVPS dupa modelul FRPSC, dar fara Fane

Si de ce nu-i spui direct lui asta , atunci cand posteaza pe aici ? Sa vedem daca o sa-ti convina ce raspuns primesti...

Iar chestia cu reforma ... se pare ca nu prea intelegi ,omul vrea sa-si "reformeze" inaite de toate... propriul buzunal gol
...iar asta ii deranjeaza pe toti pescarii
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

oskar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oskar » 31 Iul 2013, 17:37

Îi știu răspunsul și îl inteleg. De aceea formulez altfel întrebarea. Care ti-e numarul, Fane? Cat sau ce iti trebuie să ieși din peisaj și să lași în locul tau pe altul cu reputatia intactă?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Iul 2013, 18:27

Varsta biologica inaintata a pesedintelui poate ca o sa ajute federatia sa fie mai curata...mai aveti putintica rabdare. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 31 Iul 2013, 19:01

oskar scrie: Care ti-e numarul, Fane? Cat sau ce iti trebuie să ieși din peisaj și să lași în locul tau pe altul cu reputatia intactă?
Ehhh...acum am devenit si eu al naibi de curios sa vad raspunsul la intrebarea asta! Deci? :roll:

Ps: nu de alta Fane ,dar chiar cred ca ai iesi onorabil ...o federatie "cu acte" si o demisie de onoare care sa demonstreze ca de fapt ai vrut binele pescarilor si nu functia,bani,samd ,va inchide gura oricarui carcotas! Poti intra in istorie !!! :lol: zic ca e pacat sa ratezi momentul!
Deci? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns