OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 08 Oct 2008, 21:01

Domnule Mihai, sa luat decizia sa fie limitate locurile la concursul AVP pentru motivul ca exista in regulament o prevedere care spune ca distanta minima intre concurenti trebuie sa fie de 30 m.Daca mai vrei sa si schimbi locul de pescuit, calculeaza ce suprafata trebuie sa revina unui pescar.Unde mai pui ca sunt si zone fara peste .

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Oct 2008, 07:28

Calculez, ca nu ma doare mana:
Lacul Sacalaia are suprafata de 26 ha, adica 260000 mp. Distanta intre pescari 30 m, adica pot fi maxim un pescar pe 900 mp (asta la inghesuiala maxima, excesiva, fara sa se mai schimbe locurile, ca sardelele-n conserva). Deci incap maxim 288 pescari. :lol:
Perimetrul e circa 3000 m, deci ar incapea insirati pe langa maluri 100 pescari, chit ca am prins stiuca si pe locuri de pe centru.

De-aia zic ca eram curios cum se poate face un calcul care sa dea rezultatul 45. Nu bagam de vina. Doar speram sa aflu modalitatea de calcul, adica de ce 45 si nu 48 sau 54? Era doar o curiozitate.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 09 Oct 2008, 07:51

:lol: :lol:

interesant calcul, numai ca raspunsul nu se regaseste in el ci in faptul ca un numar mai mare de concurenti influenteaza concurentii de pe 1-16 , adica pot scadea sansele unora dintre ei , prin urmare 45 e o cifra majica. Un alt raspuns poate fi ca intre 45 si 70 se gasesc niste stucari f experimentati :lol: :lol:

eh glumim si noi, acu la serios eu propun ca la campionatu modial, echipele din Romania sa specifice ca nu pot fi mai mult de 45 de concurenti :lol:

una peste alta regula asa 45 e ok daca a fost specificata la inceputul turneului, adica inainte de prima etapa :wink:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 09 Oct 2008, 08:00

Decizia au luat-o reprezentantii cluburilor din cate stiu eu.
Peo.... gresit.
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

dadrian
junior
junior

Mesaj de dadrian » 09 Oct 2008, 09:53

[quote="peo".
Vreau din suflet ca cele doua evenimente sa fie ca doua surori gemene, doar cu alti combatanti.[/quote]
ca o femeie inainte si dupa o operatie de implant :lol:
cred ca dl.grebla este constient ca a spus adevarul :twisted:

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 09 Oct 2008, 09:53

Calculul sa facut pe lungime maluri(luciu de apa)luind in calcul locurile erigibile cu stiuca .Dupa etapa Sacalaia sunt curios ce parere au participantii cu privire la numarul de participanti.Eu cred ca limitarea la 45 de locuri a fost una inteleapta.DE asemenea si hotarirea lui Andrei de a tine un concurs opan pentru pescarii care nu pot participa la concursul AVP este binevenit.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 09 Oct 2008, 11:16

@bunicule

pai si TAvP nu era si el un Open? nu'mi amintesc ca la inceputul anului sa fie specificat nr maxim de concurenti ptr ultima etapa... prioritatea de inscriere sa o aiba primii X concurenti si restul...

ar fi cazul sa gasim si alte piste, sa ne implicam mai mult in populari, paza etc.. mai ales ca pescuitul de performanta incepe sa aiba de la an la an tot mai multi adepti
una peste alta va doresc fir intins la ultima etapa... eu ma voi duce cu o sapt inainte sa va speriem stiucile :P ... vor fi si altii...
:twisted:

peo
junior
junior

Mesaj de peo » 09 Oct 2008, 11:56

17 CISTELECAN BAZIL
18 COSTEA CALIN
20 UNGVARI RADU
21 COMAN GHEORGHE
22 PERS VALER

Cozma
junior
junior

Mesaj de Cozma » 09 Oct 2008, 12:12

La aceasta pista sa ajuns tot pentruca nu prea sunt piste erigibile in tara (in afara de delta)Iar la numarul de 45 sa ajuns pentruca cam atitea locuri erigibile cu stiuca ar fi si trebuie sa dai o sansa fiecarui concurent .Daca vii la concursul anterior o sa vezi ca cine ocupa locurile bune prinde iar ceilanti se bucura de peisaj.Stiucile nu cred ca se sperie de concursul precedent .La un pescuit acum o saptamina am prins o stiuca cam de 2 kg care avea semne ca a fost muscata in tinerete de alta stiuca l a circa 2 ore am revenit pe loc si am prinso din nou.Mai degraba cred ca vor fi stresate de motoarele electrice care propaga in apa unde electromagnetice.

coco_bogdan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de coco_bogdan » 09 Oct 2008, 12:27

mai sunt inscrierisi prin bucuresti :shock: :wink:

Scrie răspuns