Iata o veste buna. Felicitari pentru actiune !peo scrie: ..... Ba mai mult in cursul zilei de sambata 11 octombrie pe lacul Sacalaia se va face o populare cu stiuca. Cei interesati sa vada pe viu aceasta populare sunt invitati sambata in jurul orei 10 dimineata la acest eveniment.Cantitatea cu care se va popula o vom sti doar dupa ce se finalizeaza recoltarea pe lacul de la Sanpaul ( Odorhei ).
Dupa informatiile pe care le am acestea vor fi intre cca 700g si 3 kg.
OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cea mai buna poza este invitatia pe care am facut-o tuturor celor care vor sa participe efectiv la populare si de asemenea a celor care vor sa filmeze sau vor sa faca poze cu acest eveniment.
M-ar bucura sa fie cat mai multa lume la aceasta populare.
Aceasta populare este facuta de Energofish cu sprijinul Asociatiei Pro Sacalaia precum si ajutorul AJPS- Cluj
M-ar bucura sa fie cat mai multa lume la aceasta populare.
Aceasta populare este facuta de Energofish cu sprijinul Asociatiei Pro Sacalaia precum si ajutorul AJPS- Cluj
-
- veteran
pai vedeti dvs... "OPEN'UL" TAvP este cu un rang mai sus decat OPEN'UL acesta... adica aici nu vine elita... ci doar pescarii mai "slabi" si vezi doamne sa nu le sparga barcile si sa le fure juvelnicele profilor.... chipurile....MihaiV scrie:Am si eu o mica curiozitate (unora li se va parea rautacioasa, desi nu e): de ce la Cupa Salmo incap 70 de concurenti pe Sacalaia, iar la etapa AVP incap doar 45? Cine a stabilit asa? Dupa ce formula a calculat? Concurentii din AVP sunt mai voluminosi si au nevoie de mai mult spatiu?
ce fel de open mai e si acesta daca se restrictioneaza nr de participanti... pozitia lor etc... TAvP de anul acesta a fost vraiste... s'a vrut mult dintr'o data si nu prea a iesit nimic... nu'i problema... avem ce invata! parerea mea!
dupa cate stiu eu in aceasta etapa se limpezesc apele si se stabileste clasamentul final pentru primi 5 clasati. Nu stiu exact clasamentul AVP dar batalia pentru cele 5 locuri se va da dupa cate am auzit intreprimi 16 din clasament. Decizia au luat-o reprezentantii cluburilor din cate stiu eu.
Nu comentez sub nici o forma aceasta formula si de acea s-a decis organizarea openului.Datorita timpului scurt a facut ca timpul intre cele doua evenimente sa fie doar de o saptamana. Sper din tot sufletul ca openul sa nu influenteze cu nimic ultima etapa a turneului.
Vreau din suflet ca cele doua evenimente sa fie ca doua surori gemene, doar cu alti combatanti.
Nu comentez sub nici o forma aceasta formula si de acea s-a decis organizarea openului.Datorita timpului scurt a facut ca timpul intre cele doua evenimente sa fie doar de o saptamana. Sper din tot sufletul ca openul sa nu influenteze cu nimic ultima etapa a turneului.
Vreau din suflet ca cele doua evenimente sa fie ca doua surori gemene, doar cu alti combatanti.
-
- veteran
-
- veteran