Cupa SALMO - Sarulesti 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 25 Oct 2007, 15:47

bah sava, tu nu muncesti?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 25 Oct 2007, 15:52

Gyorg scrie:gata ,... ma duc la facultate :idea:
Vijelie , ceva detalii:
mai sunt locuri , daca nu... vin ca femeie de servici si tot invat ceva cand sterg tabla.
cat este taxa , sper ca nu tin cont de buzunarul fiecaruia :evil: ...... :lol:

frate in functie de puterea masinii fiecaruia se percepe taxa:) :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 25 Oct 2007, 16:03

:D , nasol .. atunci ma inscriu cand iau reciprocul :evil: ... 'm-as in ea de masina , nu puteam sa stau linistit :oops:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 25 Oct 2007, 16:37

Gyorg scrie::D , nasol .. atunci ma inscriu cand iau reciprocul :evil: ... 'm-as in ea de masina , nu puteam sa stau linistit :oops:

lasa frate .....nu te mai vaita ca acum ai toata suflarea de spinangii datori .... uite! care mai de care te invita sa te matoleasca :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Luigi
utilizator nou
utilizator nou

Again

Mesaj de Luigi » 25 Oct 2007, 16:41

1.In momentul in care s-a trecut cu masina peste barca lui Leba eram la predat vesta.Cand am revenit erau urmele de cauciucuri pe barca iar cei ce erau p langa microbuz erau dintre cei veniti prima oara la un concurs ALP.Nu te-am acuzat Maline de nimic.Vreau ca acel ce a condus cu maiestrie masina peste barca sa aiba decenta sa isi ceara scuze.Nu stiu daca vreunui concurent i-ar face placere sa-si gaseasca barca calcata de masina,pe care totusi era un abtibild cu sigla AVENTURI LA PESCUIT.Adevarat ca PP a votat pt neorganizarea unei etape ALP.Daca s-a inteles altceva scuze Malin.

2.Da Gyorg,asa s-a votat.Nu am criticat zic eu ,agresiv,dar din ceea ce trebuia sa fie o sarbatoare a iesit un fiasco si nu cred ca ti-ar conveni sa vii la un concurs si sa auzi din partea unei parti din serviciul tehnic injuriile ce nu au fost de a fi reproduse aici.Nu cred ca este de datoria concurentilor sa participe la strangerea efectelor organizatorilor.Subscriu la imbunatatirea relatiilor amicale dintre participanti.

3.Nucu oare asa va fi?Dar primele 3 sau 4 concursuri organizate la Rogojesti cum au fost?Si pe la acele concursuri pestele a cam lipsit cu aceeasi desavarsire.Cei ce au uitat ii rog sa-si aminteasca.Ultimul concurs din 2007 a batut recordul de pesti prinsi intr-un concurs.Respect frate Nucu.Dar cum ramane cu precedentele?Care sunt acei concurenti din Moldova care merg la ALP si nu vin la noi?Daca se poate organiza cupa Ucrainei la crap pe Sarulesti nu vad de ce nu putem organiza CUpa Moldovei pe valea Argovei?Fara vanitati,fara orgolii hai sa facem ceva impreuna,cum bine zici la incheiere.
Continuam pe siteul PP.

Respect
"Nu te nasti, nu esti, nu vei fi; dar poti sa mori pescar!"

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 25 Oct 2007, 20:09

Cupa Salmo ar fi fost o etapa cu neajunsuri daca nu ar fi fost dezastrul meteo de duminica. Asa este un fiasco. Trebuie sa disociem problemele de organizare de cataclismul din ultima zi care a bulversat totul. Injuraturile de care vorbiti sunt un efect al frigului, oboselii si al unei nopti petrecute tinand corturile sa nu aterizeze pe lac. Este si asta o experienta din care trebuie invatat. La anul regulamentul de organizare va fi mult mai precis si va stabili obligatii clare din partea organizatorilor, inclusiv atitudinea fata de participanti. Vor fi oameni care vor raspunde punctual de organizare, astfel incat orice problema apare veti sti cu cine sa vorbiti si ei vor sti cine este abilitat sa o rezolve. Inca de acum doi ani le-am spus celor de la Iasi ca locul lor este in turneul open. Faramitarea unei comunitati si asa destul de restranse nu duce nicaieri. Avem nevoie de piste de concurs, cele mai bune dintre cele existente, care sa acopere toata tara. Avem nevoie de mass media, de sponsori si de un interese tot mai crescut din partea pescarilor. Asa ceva nu poate fi posibil decat tragand la aceeasi caruta. Fiecare poate avea ceva ce celalalt nu are. Fiecare vine cu ceva valoros. Cred ca este timpul sa terminam cu cearta mioritica. Sa construim, nu sa demolam la nesfarsit.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 25 Oct 2007, 21:09

completare ... la clasament

- locul 32 Vlad Tocae - Mansa 2 - 11 pesti in loc de 5

- se analizeaza locul 2 ... dar sa nu isi faca nimeni iluzii, e vorba doar de nr de pesti ...

- e posibil sa mai apara probleme la numarul de pesti ... NU LA CENTIMETRII

- daca sunt astfel de pb va rog sa imi spuneti ...

w

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 25 Oct 2007, 21:11

Malin,pana acum nu am vrut sa organizam o etapa in turneu,in principal din lipsa unei piste care sa ne multumeasca pe noi in primul rand.Au fost lacuri foarte bune de rapitor,dar care au fost distruse de proprii lor patroni,pe motivul ca rapitorul le mananca ciprinidele.Nu am vrut sa organizam o etapa,numai de dragul de a o face,iar dupa aceea sa fim vorbiti pe la colturi.
Asteptam acuma sa vedem cum veti intocmi regulamentul pentru anul viitor,etape tematice,etc.
In nici un caz nu formam o "bisericuta",daca vom putea sa dam o mana de ajutor competitiilor de spinning,o vom face.
Dupa parerea mea,ar fi bine sa fie intocmit cat mai repede regulamentul pentru anul viitor,in functie de acesta,sa fie alese si pistele de concurs corespunzatoare.Daca consideram ca ne incadram vom veni si noi cu o propunere.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 26 Oct 2007, 07:35

Nick,
ideal ar fi sa va stabiliti voi o pozitie clara fata de sustinerea unuei etape in Moldova, in Turneul AVP, si sa participati si voi la sedinta sau sedintele care stabilesc sau modifica regulamentul AVP.
Daca veniti cu idei sau solutii pertinente, te asigur ca se va tine cont de ele. Astfel veti contribui si voi direct la acest regulament si nu veti astepta "cum vom intocmi regulamentul pentru anul viitor"
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Oct 2007, 07:47

Nick, Malin
Stiti si voi ca pescuitul de competitie din Moldova nu exista acum cativa ani. Practic, nici acum nu exista o pista adevarata (fie ea de spinning sau ciprinide), asta fiindca nici un patron nu a inteles ca e un ciolan de ros aici. Prefera sa creasca/vanda asiatici, e mai comod si fara batai de cap. Cat despre convins, am incercat dar inca nu am reusit.
Credeti-ma ca sunt o groaza de pescari care si-ar dori sa mearga pe lacuri gen Dirvari, Peris, Gostile sa pescuiasca no kill dar ele inca nu exista in Moldova.
Discutia e lunga si altereaza subiectul asa ca hai pe alt topic si discutam acolo.
Scuze pt. off topic.

M-am inteles cu omu' care mi-a calcat barca si orgoliul in pneuri, e in regula acum.:roll:
Ca idee, daca s-ar relua Sarulestiul, cred ca io tot la rattlinguri si live-baituri as prinde :D si tot atat de putin. Si asta fiindca n-am invatat de la Valea Argovei sa-mi iau 0,16 pe-un tambur :lol: . Si poate ca inca n-am absolvit la Facultatea de Spinning. :lol: Vij, faci reduceri pt. studenti? :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns