Cupa SALMO - Sarulesti 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Oct 2007, 08:01

Gyorg scrie:Nick,
ideal ar fi sa va stabiliti voi o pozitie clara fata de sustinerea unuei etape in Moldova, in Turneul AVP, si sa participati si voi la sedinta sau sedintele care stabilesc sau modifica regulamentul AVP.
Daca veniti cu idei sau solutii pertinente, te asigur ca se va tine cont de ele. Astfel veti contribui si voi direct la acest regulament si nu veti astepta "cum vom intocmi regulamentul pentru anul viitor"
Cam acelasi lucru i-am spus si eu, pe privat. Cand doi iti spun acelasi lucru ... :lol:

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 26 Oct 2007, 08:56

malin scrie: Cred ca este timpul sa terminam cu cearta mioritica. Sa construim, nu sa demolam la nesfarsit.
Parerea mea este ca inainte de toate va trebuie un corp de arbitrii (platit!!!). Unul care stie precis ce are de facut, cunoaste regulamentul, il aplica fara sa sune organizatorul sau observatorul si isi asuma decizia luata. S-ar putea sa creasca un pic costul unei manse dar veti evita o multime de probleme. Si eventual nu ajungeti la un regulament de concurs mai stufos decat codul penal.

Daca tot am intervenit pe acest topic, eu unul tin sa va felicit pe toti cei care ati participat, intr-un fel sau altul (organizatori, sponsori, participanti, etc) la acest turneu. Pt simplul motiv ca, indiferent de scaparile si greselile de pe parcurs, se pare si-a atins scopul. Ati selectat cinci cei mai buni pescari ai momentului care vor reprezenta Romania si pe care vad ca nu-i contesta nimeni. Mare lucru.
Sincere felicitari si le doresc baietilor se se intoarca in tara cu fo treapta de podium mondial, nu conteaza care, mondiala sa fie!!!

Toate cele bune.

PS. Bravo mai, Sabine, mic si-al dreaq :D
Carping Club

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Oct 2007, 10:49

Parerea mea este ca Turneu AvP a a vut 2 mari probleme:

1. arbitrii
Cum au mai spus unii si cum am mai spussi eu, trebuie a existe un corp de 6-8 arbitrii principali care sa aiba competenta si experienta de a arbitra. Pe langa ei pot exista alti arbitrii si ajutoare dar acest corp de arbitrii sa fie vioara intai. Si cand spun intai ma refere inclusiv la interferentele organizatorilor in arbitraj si in luarea deciziilor referitoare la concurs.

2. organizatorii
Nu este foarte clar ce responsabilitati au si care sunt limitele lor. Organizatorul nu vine cu reguli facute pe malul apei doar ca el este seful acolo. El are un singur scop: functionarea administrativa si logistica a competitiei. Organizatorul nu este arbitru si nu el ia decizii cu privire concurs.

PS: ar mai fi problema conflictelor de interes: nu poti fi observator, concurent, arbitru si Dumnezeu. O sa propun ceva ... dar mai incolo ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Oct 2007, 10:56

cu privire la naluci ... desi am spus mare si alb eu am dat cu mare si maro ... nu e cea ce credeti voi :evil: !!!
Aveam in cutie doua bucati de silicon ce aduceau cu o incrucisare dintre un shad si un JAVALLON (IMAKATSU) ... din pacate nu mai stiu de unde le aveam, le-am pierdutt pe amndoua ... dar sunt beton.
Imagine
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Oct 2007, 13:16

arata bine rau peshtocul ala... bagat intre 2 eugenii... :D as trage si eu...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Oct 2007, 13:19

poate ca inca n-am absolvit la Facultatea de Spinning. :lol: Vij, faci reduceri pt. studenti? :twisted:[/quote]

ce nu face omul pentru o friptura di o ciorba de burta :wink: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Oct 2007, 13:27

StefanDinu scrie:cu privire la naluci ... desi am spus mare si alb eu am dat cu mare si maro ...

ei asta e, ai dat scris acu' astepti citatia! :D
curios e ca mi-a mai zis cineva sa dau cu ceva maro dar n-am fo' bajet ascultator. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Oct 2007, 13:30

leba scrie:
StefanDinu scrie:cu privire la naluci ... desi am spus mare si alb eu am dat cu mare si maro ...

ei asta e, ai dat scris acu' astepti citatia! :D
curios e ca mi-a mai zis cineva sa dau cu ceva maro dar n-am fo' bajet ascultator. :roll:

chestia cu maroul a plecat de la anghelina de anul trecut de pe sarulesti :wink: :lol: :twisted: el pescuia cu slidere cacanii cu gliter si a cam luat peste....mare ce-i drept dar nu a fost suficient sa bata mica bibaniada care a castigat concursul :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Oct 2007, 16:21

ovidiu scrie:arata bine rau peshtocul ala... bagat intre 2 eugenii... :D as trage si eu...
Nu e chiar asta ... ale mele aveau coada de shad (paddle)

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Oct 2007, 16:36

vijelie scrie:chestia cu maroul a plecat de la anghelina de anul trecut de pe sarulesti :wink: :lol: :twisted: el pescuia cu slidere cacanii cu gliter si a cam luat peste....mare ce-i drept dar nu a fost suficient sa bata mica bibaniada care a castigat concursul :twisted:
Nu ma mandresc ca am inventat apa calda dar de data asta alegerea a fost personala, nefiind influentat de nimeni. Si pana la un moment dat am prins chiar foarte bine.

Pe de alta parte observ ca tot mai mult merg culori terne: marouri, verde inchis, rasu si portacaliu inchis, avand bineinteles niste denumiri de cazi jos: Texas Roach, Sweet Pea, Space Guppy, Grasshopper, Pumpkin Seed, Electric Chicken, Motor Oil, Rootbeer, Avogado, Drunk Monkey, CATALPA, COTTON CANDY, MUSCADINE WINE, CAMOUFLAGE, PLUM GLITTER, WATERMELON

Scrie răspuns