malin scrie: Cred ca este timpul sa terminam cu cearta mioritica. Sa construim, nu sa demolam la nesfarsit.
Parerea mea este ca inainte de toate va trebuie un corp de arbitrii (platit!!!). Unul care stie precis ce are de facut, cunoaste regulamentul, il aplica fara sa sune organizatorul sau observatorul si isi asuma decizia luata. S-ar putea sa creasca un pic costul unei manse dar veti evita o multime de probleme. Si eventual nu ajungeti la un regulament de concurs mai stufos decat codul penal.
Daca tot am intervenit pe acest topic, eu unul tin sa va felicit pe toti cei care ati participat, intr-un fel sau altul (organizatori, sponsori, participanti, etc) la acest turneu. Pt simplul motiv ca, indiferent de scaparile si greselile de pe parcurs, se pare si-a atins scopul. Ati selectat cinci cei mai buni pescari ai momentului care vor reprezenta Romania si pe care vad ca nu-i contesta nimeni. Mare lucru.
Sincere felicitari si le doresc baietilor se se intoarca in tara cu fo treapta de podium mondial, nu conteaza care, mondiala sa fie!!!
Toate cele bune.
PS. Bravo mai, Sabine, mic si-al dreaq